reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam popołudniowo-brzuch mam jak stąd do meksyku...Dziś dzieci wymysliły,że zjemy obiadek w formie pikniku...i tak rozłożylismy kocyk,wszystko na stolik pozanosiliśmy i piknikowaliśmy w salonie...Oczywiście oprócz obiadu całe mnóstwo słodkich przekąsek-w tym wreszcie mój tort i...pękam:/

reklama
Witam
dziękuję pięknie za przybycie na imprezkę,było przednio.Dzieci już w łóżkach,a ja czuję,że zaraz odlecę ze zmęczenia :laugh2:
Już dzisiaj nic nie sprzątam,jutro to zrobię.
Pauletta Daisy vel Parówa (tak ją jakoś duże chłopaki nazwali) już jedzie do Ciebie,słodki ten Twój pieseczek :tak:

dzień dobry
poszalałyscie wczoraj,że hej;))))
nie będe opisywac cóże takiego wczoraj robilismy,bo generalnie nuuuuda...ale nowy tydzień zaczynamy i -tralalalala:)))))
miłego dnia i niech moc bedzie z Wami

Ja tez witam
Lubiczanko u nas nuuuda caly tydzien trwała!!!
Juz miałam dosc, ja juz czuje sie dobrze, dzieci tez ok, nowy tydzien i nowe mozliwosci :-)
Milego dnia mamuski, ide sie ubrac

Witam, a co tu taka cisza:cool2::-D
Anineczko fajnie, że imprezka udana

Byliśmy u AsiM i widzieliśmy Zuzię, taka malutka kruszynka, Ania strasznie przeżywała dzidzię:-D:-D:-D, potem jak się żegnaliśmy to się nawet rozpłakała:rofl2:, ale że poznała Natalcię Ani83 to humor jej się poprawił:-). Dzięki dziewczynki z towarzystwo:-), było miło, tylko to moje żywe sreberko:confused2:, wiem, że nie była za grzeczna, szczególnie u Asi. Już nawet mój M uwierzył, że Ania jest niegrzeczna:-(:zawstydzona/y:, nie wiem skąd ona to ma, nie tak ją uczę i wychowuję. Natalka jest słodka i tak się garnęła do mojego:rofl2: M

DZiewczyny mam pytanie, czy orientujecie sie w którym miejsu dokladnie jest klub dla mam na Tuam Road (Retail Centre Galway). Beda tam organizowane zajecia z aerobiku tylko kompletnie nie kojarze gdzie to jest. Wiecie coś na ten temat????

Monidan-dobre wieści:)Wreszcie:))))
asieńko-super,ze spotkanka się udały...a Anulka-no przecież nie zawsze moze mieć anielski nastrój;)))

Niestety ten jej nastrój od dłuższego czasu jest nieanielski:-(:zawstydzona/y:, złości się, krzyczy, nie słucha, co do niej mówię, czy to może być już bunt dwulatka?? Bo podłamana troszkę jestem

reklama
Hejka,

Asienka_r twoja Ania to slodkie dziecko, ona poprostu jest ciekawa swiata i nie wstydzi sie. Uwazam, ze to bardzo dobrze. Jeszcze raz dziekujemy za odwiedziny.

A ja zajzalam zeby sie pochwalic moim mezem. W podziece za corke i trod porodu dostalam to zlote cudenko.

Pozdrawiam i milego dnia zycze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry