reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Bry:-)
Anineczko,Wiesienko dla Waszych panów
Wszystkiego najlepszego!
01477.gif

Dziękuję jeszcze raz za życzenia imieninowe:tak:
A suwaczki....:sorry:Znów nie mogłam się pohamować,żeby nie dodać:sorry2:Pocieszę Was,że po porodzie pewnie ich ilość się zmniejszy:-DA na razie dajcie poszaleć:-D

Witam:-)

Spóźnione zyczenia imieninowe dla wszystkich Agnieszek :-)

Frog-no pięknie-tozto Cię wieki nie widziałam:))))
Lubiczanko ja jestem zawsze ale jakos nie mam nastoju ostatnio na pisanie:sorry2:

Kamcia pamietam jak pytalas o kawke w naszych okolicach ale ja nie moglam ze wzgledu na antybiotyk W
Anineczko Wiesienko wszystkiego nalepszego dla waszych połówek:-)
Tichonek fakt twoje suwaczki sa LICZNE ze tak powiem:-D:-D:-D. Powodzenia w szukaniu nowego lokum.
Madbebe ale ty sie kochana remontujesz:shocked2: tyle czasu.

Ja dzis w koncu poszlam do pracy po 2 tyg lenistwa:tak: Padnieta jestem i musze sobie chyba kawke zapodac. Znajdzie sie jakas chetna?? Bo tak samej to nie smakuje;-).

Witam sie wieczorkiem!
Dzien busy...Ale ciesze sie bo butki malej zakupilam:happy2:
frog-tu nic nigdy nie bylo robione:confused2:-domek nalezy do tych starszych.Jak chca robic coby lepiej bylo,niech robia,mnie to tam rybka;-)Rzadko sie taki landlord zdarza:tak:

Lece malej mleko szykowac,zaraz kapiel i lulu,a my pewnie jakis filmik:happy2:
Najlepsze zyczenia jubilatom!

Milego wieczorku!

Witam po dlugiej nieobecnosci.
Neta w dalszym ciagu brak, ale Linia wkoncu zalozona,do 27 ma dojsc modem, wiec doczekac sie juz nie moge. U mnie weekend jak zawsze busy, wiec teraz relaksik przy drineczku :)

Ciao!

Wszystkim solenizantom-wszytskiego naj..przepraszam ze spoznione-ale szczere! To na poczatek.

Ciezko mi sie ze wszytskim wyrobic bo koniec pierwszego semestru i tona papierkowej roboty do szkoly. Staram sie pomalu...kazdego wieczoru cos zrobic i dlatego na Bb czasu mi troche narazie brak.
Dzis tesciowie przyjechali,jutro jada. Kupili mi dwa wiadra moich ulubionych lodow---hehehe-bardzo milo:) Tesciowa wyszorowala pol domu-tez milo!
Kupilam dzis Alowi adidasy nike za jedyne 12 e-alez sie ucieszylam!Przecenione z 40:) I nocnikmu kupilam bo od jakiegos czasu mowi,ze chce musie kupe-przed faktem!! Wiec pomyslalam,ze mu kupie nocnik-niech sie oswaja. Pokazalam mu,powiedzialam o co kamman no i mowi-kupa,siusiu i siada na nocnik...narazie na sucho:)
Podjelam decyzje o uzywaniupieluch wielorazowych z Tymusiem-bedzie jazda:) narazie rozkminiam temat....trzeba wybrac dobre pieluchy:)
No nic-ide do tesciow.
Buziaki.

a ja wlasnie sie poryczałam na filmie, ide spac;-). Napisze na odp. watku jaki tytul. Dziekuje w imieniu P za zyczenia,
madbebe, misia 83- super ze zakupy sie udaly, ja zaszalałam z zakupami dla Asi jakies 2 tyg temu- kupiłam jej buty jedne adidasy za 6€:szok: a drugie za 17 w clarksie tylko takie typowe do sukienki a i jeszcze jedne ale to na potem za 10, niedlugo bedzie miala wiecej butow niz ja:-D
Tichonek - gapa ze mnie:-(, witaj witaj na irlandzkiej ziemi:tak:;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry