reklama

Mamy z Irlandii!!

Monidan,Margaritta-oby Waszym jubilatom spełniły się marzenia:)
AsieńkoR-he...napisałaś,że byliście z m na zakupkach,bo przyniósł kapuchę-szybka myśl-pieniąchy przyniósł...a Ty mi tu o gołąbkach piszesz:)))))
margaritta-a moze tak chcialibyscie się wprowadzić na obecną nasza chasjende???I nie będziemy musieli nikomu zazdrościć...;)
Madbebe-no własnie wstyd się było przyznać,ale ja tego sklepu tez nie znam:((((
Ewelcia-tort jest????

reklama
Lubiczanko nie ma tortu:no:
ja zadnej imprezy nie robie,tylko ciacho upieklam jakby sie ktos trafil...ale jak na razie nikogo chetnego poza mna ,M i Szymonem...on ciagle otwiera lodowke i wola"mama am,mniam,mniam daj";-):-D

Witam mamusie:-)
Alez mamy dzis wysyp solenizantow,tak wiec
Ewelcia wszystkiego najlepszego.
Margaritta dla Twojej siostrzyczki,rowniez najlepsze zyczenia
Moniadan no i dla Twojego tatusia przede wszystkim zdrowka.
Lubiczanko sliczna masz ta dzidzie w brzusiu,oj jak chcialabym zeby i u mnie juz mozna bylo podgladac takiego skarbka.
Ja dzis zrobilam zurek i wyszedl pyszny tak wiec Moniadan bierz sie jutro za zupke.Szkoda,ze nie mam tego cudownego urzadzenia,bo te buleczki maslane pyszniutkie:tak:
A mnie brzuch pobolewa,typowo jak na okres wiec chyba znowu nici tym razem.Jutro mam meze wczesniej w domu,wiec zaczniemy porzadne pakowanie.I jak sie uda juz za tydzien opuscimy naszych lokatorow:-):tak:Pozniej wroce tylko na sprzatanie(oni troche pozniej sie wyprowadzaja)i potem bedziemy widywac sie tylko czasem:-)

Hej,
ewelcia wszystkiego najlepszego
asienka_r milego jutrzejszego gotowania
tichonek swietnie, ze USG udane, ja tez bylam zadowolona z USG ktore mi zrobili w rotundzie i sie sprawdzilo, bo mi powiedzieli ze dziewczynka.
lubiczanko sliczne zdjatko dzidziusia

Zapomnialam Wam powiedziec, ze 2 dni temu z mezusiem obchodzilismy mala rocznice. Minelo juz 9 lat jak jestesmy razem.
Milej nocki i weekendu zycze.

Ciao!

Wszytskim solenizantom-wszytskiego na naj!!
AsienkoM- wam nastepnych 100 lat w szczesciu:)

Ja sie opycham szarlotka owsiana,ktora dzisiaj poddalam kolejnym modyfikacjom i dodalam pokruszonej czekolady...czizas...jakie niebo w gebie!

Rano bylam z Alutem w bussy bees....bosko sie bawilismy! Padl potem jak zabity!
A jutro do szkoly i to na calustki dzionek bo mamy rade klasyfikacyjna. Musze jeszcze dzis zrobic spaghetti na jutro wiec zmykam :)

Ps-dzis obchodze studniowke ciazowa...hahaha

Hej laski.
Misia ale mi smaka narobilas..A masz moze gdzies przepis na flapjacks?Jezu jak ja to uwielbiam tylko ze nigdy sama nie robilam a przydalby sie sprawdzony przepis..
A ja dzis upieklam brownie..Co prawda slodycze omijam szerokim lukiem ale zgrzeszylam..ech..
Mamusie,mam pytanie do posiadaczek monitora oddechu angel care.Czy ktoras mogla by mlotkowi takiemu jak ja wytlumaczyc krok po kroku gdzie sie wylacza mate tak zeby uzywac tylko monitora do podsluchiwania?Wiem ze to gdzies w ustawieniach jest ale nie lapie co mam wylaczyc...

No to co mi w głowie mieszacie?:eek::-D:-DBio czy non bio bo już się pogubiłam?:-D
Margaritta
nalepszego dla sister:tak:
Moniadan
i dla taty Twego również:tak:Zdrówka na pierwszym miejscu:tak:
AsienkoM Wam dużo,dużo lat w szczęściu i miłości życzę:tak:
Wilwia a wcale nie powiedziane,ja też byłam pewna,że @ przyjdzie bo się dokładnie jak przed czułam a tu przyszła ale druga krecha na teście:-)Trzymam więc kciuki,żeby @ nie przyszła:tak:

...A dla mam które uwielbiają serię Nivea mam coś takiego Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci w ogóle ciekawe rzeczy tam mają :tak:
Tichonku w tym "sklepie" są nawet te majtochy jednorazowe ;-)

Trza sie skrzyknąc i zamówić w jednej paczce i koszt przesylki rozlozyc ;-)
Fajne kosmetyki tam mają,moje Intimy,Nivea krem do buzi na każda pogodę dla dzieci,itp.:tak:...Tyle,że ja to wszystko właśnie hurtowo w Polsce pokupiłam:eek:Ale majtasy bym wzięła:tak:
A jak się Martysi fotki podobały?
Tichonku powiadasza ze mlodka:-D;-)..tylko Ty mi tu nie wypisuj przypadkiem zes Ty stara...bo...podpuszcze Margaritte i Ci strzepie ta Twoja szanowna-hmm albo i nie bo zes w ciazy;-):-D
Co ona mi może skopać?Toż ona taka sam "młoda" jak ja:-D:-DNawet nie wiem kto wczoraj po schodach na drugie piętro w szpitalu bardziej rześko wszedł:-DOna,co miałaby mi skopać szanowną czy ja z brzuchem po kolana:-D:-D
margaritta-a moze tak chcialibyscie się wprowadzić na obecną nasza chasjende???I nie będziemy musieli nikomu zazdrościć...;)
No pewnie!:angry:Tu,ze mną ma siedzieć!:-D:-D
A mój P ma wychodne,Radek już warczy,Młodszy podskakuje,że brzuch mi się rusza a ja chyba herbatki się napiję z tego wszystkiego:sorry:

A ja juz po przygotowaniach na imprezke meza, upieklam sernik, dwie salatki i zaraz ide w kimono bo padam. Maz oczywiscie pomagal, ale najlepiej to czuje sie przed Xboxem:-D

lubiczanka- sliczne malenstwo:tak::happy:
Tichonek - ja pralam wszystkie ciuszki Asi w Fairy i nic sie nie dzialo, a promocje to trzeba na bieżąco wrzucać, ale nam tylko pampersy podeszly.
Margaritta- to Twoja siostra tak jak moja z 28/01- spełnienia marzeń dla niej:-D
ewelcia - zdrowka, oby wszystkie marzenia sie spelnily i oczywiscie 100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!;-):tak::-)
sandrulinska- a takie calkiem socjalne, bo jest jeszcze taka opcja ze wplacasz 3000 depozytu i mozesz starac sie o mieszkanie 20% tansze niz rynkowe i czynsz tez mnijeszy niz normalnie

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonek kochana pierwsze slowa jak weszłam do domu ..miśka leci z gory i tekst " masz jakies zdjęcia małego" :confused2::-D:-D jakby wiedziała,ze Ci "zakosze";-) i oglada je sobie praktycznie codzień:baffled:i sie cieszy ze wszytsko tak fajnie mozna dojrzeć :confused2::-D a wiesz ,ze na jednym klejnoty tez sie zalapały:tak: ale powiedzialam miśce ze nie wiem co to :-D:-D A co za wyjscie ma P?:eek: i Ty znów go puściłaś??? dobro kobita z Ciebie;-)
A dziś w Tesco spojrzalam na pampki- szału nie ma,ale jest promocja na chusteczki z pampka- 6 paczek za 9.99 albo 12 za 12 :-) myśle,ze ta opcj jest całkiem ok- jurasek za paczke;-) jakby co wal jak w dym- zreszta wiesz o tym :*:*

lubiczanko chawira Wasza a i owszem- miód i orzeszki...szkoda,ze zupełnie nie w tą mańkę:-(

MartuśF jak to czego- lubiczanki na wyciągnięcie ręki:-p;-)

Jutro miśka ma ten test kompetencji w pl szkole:sorry: mówie Wam,ze przysiąść serio trzeba :sorry: tematy takie... hmm..np. Warstwy lasu, stany skupienia wody, rosliny oleiste , włókniste i takie tam, zbiorniki wodne- do tego matematyka tabilczka do 100 no i polski- stopniowanie przymiotników, czy też czasy ...sporo , no ale to z półrocza soł... obaczymy.>Wierze w nią:cool2: a to dopiero 3 klasa:baffled:

Lete zaraz do wyrka,ale to za chwilke:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry