reklama

Mamy z Irlandii!!

Będę miała z Martyny dobrą nianię do dziecka w razie wu:-D
P na piwo polazł z kumplem:sorry:A co mam go nie puścić,póki grzecznie wraca to niech se wyjdzie raz na 3 miesiące:-DAle jak podpadnie to szlaban i tyle:sorry:
Trzymam kciuki za Martynę,zdolna dziewczynka,podoła na bank:tak:..Runo podszet pod drzewo i zda:-D:-DTylko się cieszyć i dumą pałać,że się dziewczyna tak dobrze uczy i ma do tego zapał:tak:
A fotek z USG to tak na dobrą sprawę nawet nie widziałam:baffled:Więc i pitolka tyż nie:sorry:
wiesienko dla siostry Twojej też wszystkiego naj:tak:

reklama
AsienkoM nam tez niedawno stuknelo 9 lat jak jestesmy razem;-):tak::tak::tak:

dziekuje jeszcze raz za zyczenia:)
a do mie zeszli sie znjomi,...ech niespodzianke mi zrobili;-)na nich zawsze mozna liczyc:-D:-D:-Dnawet sie nie spodziewalam za bardzo:)

lece do M bo juz czeka:);-):-D:rofl2:

witam

margaritta no ja nie wiem co bym bez niej zrobiła:/:/a ty myślisz dlaczego ściągam ją spowrotem blisko mnie:-D

dlaczego???????????????????
Tichonek-łoj wiem,wiem,że Margaritta w Dublinie zakotwiczyła:)))a i w super value są pampersy-duże kartony(80coś tam sztuk)za 10e...chyba jednak zacznę robić zapasy
Wiesieńko-poszalałaś w kuchni-aż mi zapachy tu dochodza;)))
Misia-a cóż to za przepis-poproszę...
Margaritta-trzymam kciuki za Martyskę-kto jak nie ona podoła???
Ewelcia-no to dobrze,ze jednak ktoś się skusił...I przyjemność Ci sprawił:)
No pędzę,bo w domu rozpierducha na całego;)Miłego dnia i weekendu:)))

reklama
Mowisz kabelek? Kurcze moj apowiedzial ze jak kbelek odlaczyl to nie dziala.Ide sama sprawdzic!
A tak wogole dzien dobry.U mnie noc kiepska dzis,Hanusia znow harczy jak traktor,w nocy nie moglam uzywac tuby wziewajacej,w nosie nic nie miala wiec ociagnie nosa sie nie powiodlo.Wszystko znow w gardle.Kurcze ona na tej neoatologii miala podraznione drogi oddechowe i chyba juz zawsze bedzie przy najmnijeszym przeziebieniu miala takie problemy..Jakbyscie to harczenie uslyszaly to byscie sie wystraszyly.Biduleczka moja nie spala do 4 rano a ja razem z nia..oczka ma spuchniete i taka bidna jest.Ech ..
No nic zaraz dostanie mleko i zatubuje ja...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry