reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laseczki
Nadrobiłam zaległosci i tak:
Ewelcia sto lat!!!!!
Margaritta jak tam mała??
To Lubiczanko gdzie ta chata może jakiś link??:)
My po obiadku odpoczywamy.
Wpadne pózniej buziaki

reklama
kamcia-nie ma linka,bo nie ma go w necie-jest wynajmowany bezpośrednio przez brookera:))))
asieńko-uuuuu,do pracy:(
Ewelcia,andzulina-no prrr szalone!!!;))))))))
A my po obiadku(zachcialo mi się czerwonej kapuchy-takiej duszonej),po ciachu nawet-połowa zeberki poszłaaaa i sjesta:)A wczoraj cały kopiasty talerz faworków zrobiłam-dziś po nich ino cukier puder na talerzu Dadzia wylizywała:)))

Lubiczanko wiem,wiem rozpisalam sie:-D:-D:-Dale czasu nie mialam...a teraz tez nie mam...
Dopiero co z miasta wrocilismy...musze na dole podlogi pomyc i sie wykapac bo dzis wpadaja Ci znajomi co ostatnio mieli wpasc ale nie wpadli;-)
Moj m sie z nimi wczoraj ugadal a ja sie przez przypadek dowiedzialam:cool2::sorry2:

KAmcia dzieki z azyczenia:)

IMG_3789.jpgoto chatka lubiczanki:-)

hejka
Ewelcia spoxnione zyczonka wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen...
Marto F, Lubiczanko chatka ladna i duza
A nas wczoraj Larcia zabrala do kina na baje Roszpunka w 3D... Oliva byla pierwszy raz w kinie i jej sie bardzo podobalo(nawet nie wstaraszyla sie ze jest ciemno i glosno i okularki zalozyla ale w polowie filmu jej spadly i juz poxniej nie chciala powinni dla dzieci ciutke mniejsze zrobic), po skonczeniu jednej chciala ogladac nastepná:-), a ja glupia sie na bajce poryczalam :-D.
A dzis cos ten dzien szybko mi zlecial , na zwyklych obowiazkach kury domowej:sorry2:

Ostatnia edycja:
Ja teraz właśnie cały czas używam Persil Non bio więc chyba przy nim zostanę,ale Fairy też wypróbuję skoro ma taki śliczny zapach:tak:
Lubiczanko taka wielka chacjenda:szok:Będziesz mieszkać jak Ci bogaci polscy Cyganie co w Polsce na przedmieściach takie wielkie chawiry mają:-D

ależ ze mnie gapa - Ewelcia - stoooo lat;))) i spełnienia marzeń
Lubicznka - prrrrr i zahamowałam ;P
Marta - toż to chawira jak pałac prawie - w takim razie trzymam kciuki, żeby Lubiczanka ją zgarnęła;)
Kasiuleczka - a czemu to się popłakałaś? przecież to bajka?;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry