reklama

Mamy z Irlandii!!

dzięki dziewczynki za wiare w moją miśke ;-) spiesze donieść,ze.. na 55 punktów mozliwych do zdobycia zdobyła.... 55 :cool2: duma mnie tak rozparla dziś ze dopiero usiadlam:-D a tak serio to... fajnie tak patrzy sie na sukcesy dzieci- niewazne wjakiej dziedzinie i w jakim wieku-kazde cieszą:tak:

lubiczanko
jaki pałacyk będziesz miała :szok::sorry2: parapetówa u Ciebie murowana :cool2::-D

Jutro wieczorem przyjezdzają do mnie mojej siostry dzieci- chłopak 18 dziewczynka 16 lat :cool2: normlanie az sama ciekawa jestem jak to bedzie:-D

Tymczasem udanej niedzieli Wam zycze- rodzinnej takiej;-)

reklama
hello!:-)
lubiczanko ależżżż chatka:-)
margaritta nic tylko pogratulować córci:tak::-)
i masz racje z tymi sukcesami:tak: ja sie tak martwiłam o to jak pójdzie hani w irlandzkim przedszkolu , a ona mówi po angielsku już lepiej odemnie chyba:-D a nie licząc dni kiedy chorowała to była w przedwzkolu może w sumie 2 miesiące:sorry2:
ja byłam wczoraj na shoppingu z siostrą miałam pełno toreb i dla siebie tylko spodnie:sorry2: ale kupiłam tą walizeczke tak jak pisała kamcia w mothercarze :tak:
miłej niedzieli babeczki!

Witam laseczki
Margaritta gratulacje dla twojej zdolnej córy:)
Lubiczanko no kiedy parapetówa?:)
A ja wczoraj zabalowałam i musiałam wstać teraz pożegnać siostre i śednio sie czuje:/
Ale ogólnie obżarstwo non stop wszedzie chodze wpychają jedzenie ale daje rady mam dobre trawienie:)
Miłej niedzieli

witam
Andziulina no bo ja taka wrazliwa jestem , nawet na bajce sie rozrycze, szczegolnie ze byla taka smutna scena - no ale naszczescie po chwili baja sie zakonczyla happy endem.
Ja wlasnie wcinam sniadanko, milej niedzieli kobitki!!!:-):-D

Bry:-)
Margaritta wiedziałam!:-DPrzecież to taka zdolna dziewczyna i taka do nauki chętna:tak:Tylko pozazdrościć:tak:Pogratuluj jej od nas,koniecznie:tak:
Wrzuciłabyś jakąś fotkę Matthew,please:sorry2:Bo będziesz mieć gości i już wcale czasa nie znajdziesz:sorry2:
A w ogóle to milego goszczenia i pogody życzę,żeby młodzież cokolwiek mogła zobaczyć podczas tego pobytu:tak:
Kluski czas turlać:-pI roladki i sałata,ach....Aż sama sobie zazdroszczę,że mam taki pyszny obiad dziś:-D

A popołudniu idziemy na jakieś zakupki dla maluszka:-)Już się doczekać nie mogę,skarpetusie,czapusie,pajacyki:-):-)

Witam niedzielnie:)
Margaritta ale z ta Twoja corcia zdolna-gratuluje:)
Lubiczanko nie no chata wyrabana...ale wielka jak nie wiem co:szok:
Moja przy Twojej to szopka:-D
Tichonku udanych zakupow zycze:)

jeszcze raz dziekuje za zyczenia:)

mam jakiegos lenia od rana..do tej pory jeszcze w pizamie laze:baffled:
lepetyne musze umyc,ale srednio mi sie chce...mlody lazi i jeczy...
Wstal o 7:20:szok::baffled:gdzie ostatnio najwczesniej wstawal o 8:20:sorry2:

reklama
Witam niedzielnie-prawie żywa...
od wczoraj popołudniu złapało mnie-momentalnie gardło(ból jak chole..),nos cieknaco-zawalony,i niemiłosierny ból-wszystkiego!!!Dziś do południa leżałam krzyżem i zgon totalny,ale jak mnie J wyciągnął na dwór jest ciutę lepiej:/
Margaritta-pewnie,że dumna z Ciebie Mamusia-bo skoro mnie się buzka ucieszyła,jak przeczytałam jaki Martynka miała wqynik,to co dopiero Wy:)))Brawo
Kasiuleczka-pewnie gdybyśmy siedziały obok siebie w tym kinie to obie byśmy ryczały;)
Andzulina-mam nadzieję,że zobaczycie:)))
Ewelcia-nieeee no bez przesady:)
Marta-i znowu cóże ja bym bez Ciebie zrobiła??????????????chciałam od J wyslać smsa-z podziękowaniami,ale chyba pusty poszedł:/
Nooooo i jutro mam się spotkać z właścicielem i wpłacić depozyt-czyli już prawie czuję,że chatka jest nasza:)))niby w ptk możemy się wprowadzić,ale ocenimy jutro na jakim etapie jest.Generalnie nam się nie spieszy,bo mamy czas do 18go i wolę poczekać a mieć wszystko zrobione jak należy:)))Ale faktem jest,.że najchętniej już bym się pakowała:))))Udanego wieczorku:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry