reklama

Mamy z Irlandii!!

Aga wielkie gratulacje zafasolkowania:))Lubiczanko domek swietny i taki duzy ile tam jest sypialni???az chcialo by sie w takim pobiegac:)))a u mnie znowu nocka nnie przespana kacpere again chory masakra jakas moje dziecko caly okres jesuenno zimowy raz w m-cu musi byc chore.kiedy bedzie wiosna:)))))

reklama
Witam
Margaritta gratulacje dla Martysi, zdolna dziewczynka
Lubiczanko niezła chatka
Tichonku dobrze mieć takie koleżanki:-) a zakupki bardzo cieszą:-D:rofl2:
Aga Irlandia gratulacje:-)
Aniu to widzę Natalka już potrafi pokazać, jaką jest dziewczynką, jak fryzurki zepsuć nie chciała:-D:rofl2:, ja to się już boję, co to będzie z Anią:baffled:

Bry:-)
Naćkałam się śniadania jak głupia i nie mam siły na nic:baffled:
Poprzebieram sobie jednak te ciuszki od koleżanki bo wszystkich do komody na raz nie zmieszczę,zwłaszcza,że jeszcze z Polski przyjdą:sorry2:Zostawię na początek tak może do 6 miesięcy a resztę spakuję i opiszę:tak:Choć tyle dziś zrobię bo poza tym obiad mam,sprzątnięte mam,pranie się robi:tak:
biola zdrówka dla Kacperka:tak:
A ja jutro zaś do endokrynologa:dry:

witam poniedziałkowo;)
Lubiczanka - no ja mam nadzieję, że uda mi się jeszcze zobaczyć nową chatkę, ale jeśli nie, to rozpaczać nie będę - kawka w twoim towarzystwie w zupełności mi wystarczy;) najwyżej potem fotki sobie pooglądam;P
Tichonku - ale super ci się udało z tą koleżanką i giftem dla Mateuszka - miło, że są jeszcze takie osoby
Aga IRL - gratulacje:) i trzymam kciuki za Fasolinka:)
Biola - zdrówka dla synka
Ewelcia - przesyłam promyki słońca na poprawę humoru:)
i lecę dalej:)

Witam poniedzialkowo

Lubiczanko no to niezle ehhh ja to az sie boje jak Natalia bedzie starsza...

Asienko_R tak potrafi pokazac rozki J z nia wczoraj cala droge walczyl...wiesz widzi ze irysi bez czapek chodza to ona tez chce dama moja:-)

Biola zdrowka zycze dla synka

Ewelcia lepszego humoru zycze

A ja mega szczesliwa :-) przyszla paczka czekalam na nia dwa tyg ale najwazniejsze ze doszla.Na zywo lepiej wygladaja te zaslony i firana:-) mala rzecz a czlowiek sie cieszy jak nie wiem co:-D

Aaaaa bilet juz dla Mamusi kupilismy na czerwca ehhh nie moge sie doczekac kiedy ja zobacze rok czas sie nie widzialysmy prawie ...

reklama
Aniu moja to też charakterna:-):wściekła/y:, Ania ma dzisiaj fazę złośnicy, czyli mam mówi: Aniu odejdź od tej szafki, zamknę a ona znowu przy szafce i tak w kółko:(, poza tym musiałam ją zmusić do jedzenia:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry