reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-uuuuuu to faktycznie niewesoło:/Musisz coś wykombinowac-a jak nie pod łóżko to na szafe:)
Asieńko-nieee no ciężko jest mi się wypowiadać na temat niejadków,bo moje najzwyczajniej nigdy(poza chorobami)na takie przypadłosci nie cierpieli;)A jako Mamusia skoro czujesz,ze jest coś nie tak to tak pewnie jest...wiec mam nadzieję,że Anulka się wreszcie przełamie i choc podstawowe posilki bedzie zjadać jak się należy:)))

reklama
Hihi,na szafę nie mogę bo mam ją do sufitu dosztukowaną:-D:-D
Oj przydałoby sie jeszcze jedno pomieszczenie,przydałoby się:tak:O malowaniu nie wspomnę:sorry2:I jeszcze ten sufit i wanna miała być zrobiona,ech...a nasz landlord ma wszystko w nosie:angry:Jak ja bym chciała mu tego nosa utrzeć i się stąd wyprowadzić:dry:Bo on bardzo pewny siebie bo wie,że Radek tu do szkoły chodzi:sorry2:Jest pewny,że się stąd nie wyniesiemy:sorry2:
Wiem,że już parę razy wałkowany był temat kurierów ale mieliśmy swoją firmę,przez którą zawsze przesyłaliśmy a teraz się wzięli i rozwiązali:sorry2:No i potrzebuję namiarów na sprawdzoną,dobrą i tanią:-pPomóżta:sorry2:

Hihi,na szafę nie mogę bo mam ją do sufitu dosztukowaną:-D:-D
Oj przydałoby sie jeszcze jedno pomieszczenie,przydałoby się:tak:O malowaniu nie wspomnę:sorry2:I jeszcze ten sufit i wanna miała być zrobiona,ech...a nasz landlord ma wszystko w nosie:angry:Jak ja bym chciała mu tego nosa utrzeć i się stąd wyprowadzić:dry:Bo on bardzo pewny siebie bo wie,że Radek tu do szkoły chodzi:sorry2:Jest pewny,że się stąd nie wyniesiemy:sorry2:
Wiem,że już parę razy wałkowany był temat kurierów ale mieliśmy swoją firmę,przez którą zawsze przesyłaliśmy a teraz się wzięli i rozwiązali:sorry2:No i potrzebuję namiarów na sprawdzoną,dobrą i tanią:-pPomóżta:sorry2:
ja zawsze kozystam z uslug tej firmy TeDeX Polski Kurier - Paczki, przesy�ki - polska, anglia, irlandia. Transport motocykli lub zwierz�t. a kozystam bardzo czesto i chwale ich sobie:tak::tak::tak::tak:

Tichonek-uuuuuu to faktycznie niewesoło:/Musisz coś wykombinowac-a jak nie pod łóżko to na szafe:)
Asieńko-nieee no ciężko jest mi się wypowiadać na temat niejadków,bo moje najzwyczajniej nigdy(poza chorobami)na takie przypadłosci nie cierpieli;)A jako Mamusia skoro czujesz,ze jest coś nie tak to tak pewnie jest...wiec mam nadzieję,że Anulka się wreszcie przełamie i choc podstawowe posilki bedzie zjadać jak się należy:)))

Ona nie ma czasu jeść, dosłownie czasem chodzę za nią z talerzem, albo je podczas zabawy, no ile można:(, ale poszłyśmy na dwór to i zgłodniała

Witam wszystkie mamy z Irlandii, jestem tu na forum od niedawna, zachaczyłam się na inny wątek - o bliźniakach, bo właśnie się spodziewam dwójeczki :), jestem od 7 lat w Irl.mam dwójkę synów, jedem ma 10 i pół lat , drugi prawie 4, młodszego rodziłam w Irl.i tak samo jestem bardzo zadowolona z porodu i opieki nad nami, rodziłam z mężem:), teraz też tu zamierzam, trochę się boję, ale tylko dlatego,że to bliźniaki...pozdrawiam wszystkich:)

Basia witaj,dołącz do nas,zapraszamy:tak:No i oczywiście gratuluję dwóch fasolek:-)Który to tydzień?Pewnie teraz masz nadzieję na choc jedną córcię?:-)
dzindusia dziękuję za link,dobra kobieto:-)

Wielkie dzięki za powitanie:), 15 tydzień aktualnie, podobno będą chłopcy...ale kto to wie, czy w 13tym tyg. możliwe jest stwierdzenie dokładnie płci i to w ciąży bliźniaczej? orientujecie się....

reklama
O kurczę to będziesz miała niezłą obstawę:-DSama wśród tylu mężczyzn:-D
Ale szczerze to nie chce mi się wierzyć,żeby tak szybko można było dojrzeć płeć i to jeszcze u bliźniąt:sorry2:Ja miałam USG w 14-tym tygodniu i nie było szans,żeby coś dojrzeć:sorry2:Ale może to i możliwe,nie wiem...Hmmm...A jednojajowe będą bliźniaki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry