Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale jakże przyjemnejTichonku sporo pracy Cie czeka![]()

Niom,fajno,tylko,że ja nie mam miejsca w żadnym miejscu jak tylko w komodzie dla maluchaTichonek-nie wiem jak wielką ilością przestrzeni dysponujesz dla maluszka,ale proponowałabym "na wierzchu"zostawić ciuszki do 3go mies,gdzieś pod ręką(np.tam gdzie bojler na wodę)te do 6go a wieksze jak na razie gdzie masz miejsce))

Ale myślę,że zmieszczę rzeczy tak do 6 miesiąca bo dość pojemna jest
Te zdobyczne już posegregowałam i większe na razie w worze zostały.Nie wiem gdzie je podzieję,pod łóżkiem mi tylko zostaje je zwalić
My mamy strasznie maleńkie szafy,schowki zapchane ręcznikami ,pościelami
Wózek to chyba będzie w salonie stał bo nie mam go gdzie podziać
No chyba,że się przeprowadzimy,na co się nie zanosi
Nawet nie mam po co kupić sobie np.kompletu naczyń bo nie mam gdzie ich schować
I tak to...
Klitka i tyle
To są drzwi a nie okno.I jak otworzę to każdy mi może w nocy wleźć
A w lecie czasem tak duszno a jeszcze teraz jak Mateuszek dojdzie to się chyba zapocimy
Asienko_R no moja dzis narazie grzeczna ciekawe jak dlugo a z jedzieniem to tez ciezko zjadla pare lyzeczek platkow i mowi ze juz nie chce,ale dobrze mam bo ona sama sie upomni ze jest glodna...wczoraj w kosciele widziala jak ludzie szli do komuni to krzyczala ze tez chce am![]()
Asieńko,Aaniu-za to w moja całą trójkę jakiś wirus tasiemcowy wlazł-jedzą co ,gdzie i kiedy mogą:/
Andzulina-w przyszłym tygodniu się przeprowadzamy-tzn facet powiedział,ze MOŻE w weekend bedzie gotowy,ale sob ie wolimy zostawic trochę czasu na przewiezienie maneli
no i własnie jestem po rozmowie z faciem-fajny i do dogadania sie-powiedzialam,ze chce lustro nad kominkiem a on,ze nie było go w planach,ale ok,i kilka jeszcze takich szczegółów...i najwazniejsze,ze jeśli coś sobie przypomnimy to mamy dac znac))Pogadalismy,dogadaliśmy i wszyscy sa happy
)))
:-(