reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
siemanko laseczki
pozdrawiam Was juz z Bukowiny Tatrzanskiej..podroz minela spoko...dzieci grzeczne bo wiekszosc czasu spaly..hihi pogoda super...

Aga_irlandia..gratuluje fasolki..oby to byl synuś :)

Witam wieczornie

Lubiczanko fiu fiu jaka chata:-) kiedy parapetowka ;-)

Ewelcia wszystkiego najlepszego

Tichonek ja przy Naci uzywalam Fairy bylam zadowolon,cora nie miala zednego uczulenia

My wlasnie obejrzelismy zalegly film z zeszlego tygodnia Deja Vu ,wczesniej bylismy w kosciele w drodze powrotnej tak zmarzlam jak nie wiem co a jeszcze Natalia nie chciala ubrac czapki i cala droge do domu plakala :wściekła/y: co J jej nacignal zeby uszy miala przykryte to ona do tylu ja brala,dopiero w domu sie uspokoila,przeprosila J,zapytal sie jej dlaczego jest taka niegrzeczna na to ona wzruszyla ramionami i powiedziala nie wiem

Mnie cos brzych pobolewa co jakis czas mi sie napina ze noramlnie jest twardy jak skala

Aga Irlandia gratulacje :-)

Aga_Irlandia gratuluję Fasoleczki,choć teraz może będzie Fasolek:-)
Witaj w gronie ciężarówek:tak:
A ja kupiłam dziś w McCabe'sie dwie butelki antykolkowe Tommee Tippeea przecenione z 16 na 8 Jurków:-)
Parę ciuszków,czapeczki i skarpetki ale dobrze,że więcej nie brałam bo koleżanka w piątek dzwoniła,żebyśmy dziś wpadli...Pojechaliśmy a tam dwa ogromne wory ciuszków:szok::-):-)Gdzie ja to wszystko pomieszczę?:baffled:A takie śliczne bo ona tylko w Mothercare albo w polskim 5,10,15 się obkupywała:-)
Do tego jeszcze laktator Aventu:tak:,nowe wielkie opakowanie Sudocreme,nowe smoki Aventu i parę jeszcze pierdółek:-):-)Nie chciała za to ani grosza:no:Ale kupimy jej synkowi jakąś fajną zabawkę bo w tych rzeczach to chyba ze 400 Euro jest,jak nie więcej:baffled:

Ostatnia edycja:
Tichonek super ze zakupy sie udaly:-)no i milo Cie zaskoczyla kolezanka super :-)

Lubiczanko ojjj kochana czasmi to rece opadaja ....bala sie ze fryzurka jej sie popsuje :-)

Uciekam sie polozyc jakos dzis dziwnie sie czuje...

Spokojnej nocki zycze..

Ja sie tylko witam. Gratuluje Adze! I lece bo padam na twarz. Caly dzien spedzilismy dzis u znajomych w Tuam. Milo bylo:) Wczoraj ze szkoly wrocilam dopiero o 20 wiec zaprawde mialam 2 dni bardzo busy! Ale przynajmniej czas szybciej leci! Takze pozdrawiam all i zmykam do lozka:) ciao

reklama
Dzień dobry:)
Standardowo od 6tej na nogach-razem z Dawidkiem z resztą:)))już się nie mogę doczekać spotkania w sprawie domku-przepraszam za mą monotematyczność,ale póki co nr 1 w naszych sprawach:))))))
Aaniu-no tak już to jest-chyba z dziewczynkami zwłaszcza;)Nas Dadzia zażyła wczoraj np-dzwonek do drzwi(jakaś tam jej koleżanka)ona bez słowa się ubiera i nara-więc J ją do domu cofa i kazanie,że nie może ot tak sobie wychodzić,bo to niebezpieczne itd itp,pytanie-rozumiesz,ona,że oczywiście. i co...i nara-więc nam kopary opadły i nie ma tematu;))))
No nic to-brykam moze oddam się jakiejś konsumpcji;)Miłego poniedziałku:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry