reklama

Mamy z Irlandii!!

ania83 dzięki wielkie:tak:

mały w końcu padł:sorry2:ja dzisiaj w pracy tez zasmarkana,osłabiona,ale nafaszerowalam sie leków i jest lepiej:tak:

lubiczanka a właśnie ty tez zakatarzona,musze poczytac czy możesz wypic te ichnie napoje rozgrzewające bo bardzo pomagają:tak:

reklama
Witam
Witam nowe mamuśki!!:))
Misia niezły miałaś dzień.
Wilwia bo promocje mooże sie skończyły, ja brałam teraz i fakt masz dostep do wypożyczalni VOD ale za ogl filmów musisz płacić, a kanały wszystkie mam:) Więc nie wiem, a do Polsatu właśnie wymówienie pisałam:)
Dobranoc

misia o rany, co za dzien! Ja bym sie wsciekla na Twoim miejscu. Ale Tobie to niewskazane :-) Jutro bedzie lepiej :-)

wilwia szkoda, ze dzis nie masz nocki. Bo w One Born Every Minute pokazuja....polke. Wstyd jak sie zachowuje, a raczej co mowi. CO chwile klnie i teksty w stylu "zaraz sie zesram". Tyle,ze po polsku (do matki swojej gada). No i sra. A jej Matka "bo za duzo zarlas, mowilam Ci". Albo "Zaraz Cie wkurw** to szybciej urodzisz haha".Wstyd. Leca pod nia podpisy po angielsku, co mowi. Wiec wszyscy rozumieja. Masakra. A chlopaka z nia nie ma, bo poszedl pic. Rany! Moze bedzie powtorka jak bedziesz miala nocke :-) Ale ciekawy odcinek he :-)

Ostatnia edycja:
siemanko laseczki

witam nowe mamusie i gratuluje dzidziusiow...

u nas ok... dzieci zadowolone i szaleja po osrodku i na basenie...dzisiaj doszly sanki od dziadkow wiec jutro testy... hihi ..pogoda super ..

nie wiem co u kogo sie dzieje ..ale zdrowka zycze tym co choruja...

zmykam bo dzieci jeszcze nei spia a juz marudza ..

misia ja do dzisiaj kasy nie moge z super value odzyskac,bo niby kasa jest ale wstrzymana od ponad tygodnia!!!myśle ze to wina banku,ja mam w AIB i coś mi sie wydaje ze oni kombinują:/;/

Hejka
Wilwia aż wziełam przejrzałam dokladnie te kanały i wypożyczalnie, i wszystko mi dziala, w wypozyczalni jest jeden film Inni w picturebox. Cinemax działa normalnie, Filmbox tez. A VOD koles mi mowil w sklepie ze ma sie dostep ale za niektóre trzeba płacić.

cześć dziewczyny to i ja chciałabym do Was dołączyć, właśnie znalazłam to forum. Mieszkam w Irlandii od 4 lat i mam synka 21 miesięcy, a teraz jestem w 28 tc bliźniaczej :-) dwie dziewczynki dwujajowe :-) też mnie trochę przeraża poród bliźniaków ale trzeba jakoś urodzić ;-) Pierwszy poród miałam jak marzenie szybko, sprawnie i nawet bez znieczulenia, mam nadzieję że i tym razem bęzie podobnie.
Hej podwojne mamunie:-)Ja juz rozpakowana dawno mamusia dubeltowka.Gratuluje wam serdecznie i witam w gronie tych wybranych hihiNiczego sie nie bojcie.Ciaxa blizniacza jest pod specjalna opieka.Czekaja was czeste wizyty w szpitalu i czeste ogladanie maluszkow na usg :-)
Sylwia skad jestes??Widze ze bedziesz miala dwie dziewuszki jak ja.Gdybys chciala kupic troche ciuszkow dla malych klonikow zapraszam na priv ,:-)

helloł

Gosci mam stąd czasu zerooo:baffled: ale przynajmniej dziewczyny moje są zachwycone;-)
wklejam tylko zdjecia Mateuszka Tichonka na jej prośbe :-)

9a.jpg3a.JPG4a.JPG5a.jpg8a.JPG2a.JPG6a.jpg7a.JPG1a.jpg

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Ło matko-jaki piękny widok na dzień dobry:)))
po raz kolejny Tichonku musze powiedziec,ze naprawdę sliczne Maleństwo się na swiat szykuje!!!
Margaritta-oj mój Kwiatuszku zajęty;)
Misia-ja chyba bym ryczała-ba...napewno bym nie wyrobiła:/I tak jesteś dzielna:)
Kamcia-jak tam czas Ci w Pl mija?
Marta-tych,które zażywa J nie można brać w ciąży,wiec podejrzewam,że innych tez nie:(A co do facia-jutro mamy sie z nim spotkać wieczorkiem i J nakręcę niech zapyta o czynsz;))))
A tak na marginesie to witam:)))

reklama
Hej witam nowe mamusie:)))
Misia ty taknie przesadzaj z tym sprzataniem;)zwolnij toske kobito:))
Tichonku zdjecia superowe maluszka ja mam na 14 lutego wiec zobaczymy czy potwierdzi sie synek;)a co do upychania mam ten sam problem co bedzie jak mi paczka z polszy przyjedzie :dry:najwyzej R wykopie z szafy heee
Lubiczanko powiadasz 5 sypalni,to naprawde jak palac dla mnie,heeee
a musze wam powiedziec ze z szukania mieszkanka dupa bo jest jakas masakra w d6 takie dziadostwa sa ze szok wiec postanowoilismy pozostac jeszcze w straym poniewiaz nie jest takie male przenieslismy lozko nasze do salonu a kapelek ma sypialnie i jestem dzisi happy bo przespal cala noc sam:))))cop dla mnie i dla niego to wielki sukces bo mimo zze ma 4,6 roku to budzi sie kilka razy w nocy a tu dzis cisza i mi jakos tak bylo dziwnie ze sie nie budzi ze nie moglam spac heeeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry