reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo laski :-) ale ja dziś walkę przeżyłam :eek: mam śmieci na system Pay as you use...no i w sobotę wpłaciłam aby mi dziś zabrali śmietnik udeptany wypchany po brzegi a tu zonk śmieciara założyła ale nie podniosła i odstawili z powrotem :eek: no to wojownicze cyce ninja wskoczyły w szlafrok i taka puchata różowa wyskoczyłam na ulicę i kłócę się ze śmieciarzami:sorry::-D:-D no i w końcu zabrali omijając komputer bo pokazałam wydruk z konta że zapłacone jest :tak: a kaskę mi dopiero wczoraj z konta ściągnęło:dry:a to ma być 48h przed zbieraniem ehhh:sorry: ale co mój P miał frajdy to jego bo on oczywiście by czterech liter nie ruszył tylko machnął ramionami i mówi trudno :eek::sorry: ale od czego są lwice :-D:-D:-D
Tichonku zdjęcia cudowne :-):-):-)
Lubiczanko ja jeszcze nie pisałam chatka wypasiona :tak::tak::tak:
AAA i witam nowe mamusie :tak: Basia Sylwia rozgośćcie się;-)

reklama
Pauletta-to ci widok:))))Ja za to wczoraj wcisnęłam moje smieci nieplanowanie:)))jezdzili-to wyskoczyłam z workami i mam puste kubły:))))
Biola-i tak od urodzenia Młodego masz z tym spaniem?????Ja już mam doskę,a jeśli by się mialo tyle przeciagnąć to za wczasu się w jakis eterek zaopatrzę;)))

tak lubiczanko niestety moj kacper do spiochow ni enalezy ale i tak jest lepiej bo do 1,5 roku budzil sie tak srednio z 15 razy albo wstaawal o 2 wnocy i do 5 nie spal i zadnymi silami ani mocami nic nie pomagalo:(teraz to tak standardopwo ze 3-4 razy.

Witam

asieńka to i tak masz dobrze bo mój nie dość ze wraca to jeszcze tak sie drze jakby go kto ze skóry obdzierał:baffled:a dzisiaj zmęczony,ledwo na oczy patrzy a spac nie chce:no:zaczyna go grypa łapac,mnie zresztą tez:baffled:

U nas aż tak groźnie nie jest:cool2:, ale np wczoraj Ania nauczyła się piszczeć z radości i robi to co chwilkę, masakra, uszy aż bolą. Zdrówka dla Was

Asienko_R to dobrze ze Anusia zjadla... moja pediatra w kraju kiedys powiedziala ze jak dziecko nie chce jesc to nie ma co zmuszac wazne aby dziecko pilo dlatego ja malej nie zmuszam ma swoje dni ze malo zje a sa czasmi takie dni ze co chwile mowi ze jest glodna...A moze Anulce zabki dokuczaja i moze przez to brak apetytu?
Staram się jej nie zmuszać, bo wiem, że to zniechęci ją jeszcze bardziej:no:, ale czasem muszę, bo głodna by chodziła, najgorzej, że to co kiedyś lubiła najbardziej już się jej przejadło a nowych rzeczy nie chce. Ania nigdy amatorem jedzenia nie była, ale potrafi sporo zjeść jak chce, np. 3 pierogi ruskie, kilka naleśników, ale jak czegoś nie chce to wołami nie zmuszę. Ja się złoszczę, ona się złości. A z piciem problemów nie ma, cały czas chodzi z kubkiem:):-). A zęby faktycznie dokuczają, bo palce cały czas w buzi trzyma i pokazuje, że boli, już coraz bardziej widać dolne trójki, górne je gonią

Pauletta:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2:
Margaritta ale to tacy mili goście raczej, więc nic dziwnego, że nie masz czasu
Misia ależ miałaś przejścia

Ostatnia edycja:
Czesc mamunie.
Wczoraj byl ladlord,wystawil same ochy i achy na nasz temat,tylko,ze nie wpisal nr telefonu.I dzisiaj K poszedl do agencji czy mozemy dostac 2 dni wczesniej klucze,oni ze najpierw musza miec referencje z nr telefonu a dopiero dzien pozniej moga dac klucze.Juz na poczatku zaczynaja robic jakies problemy wiec zaczynam ie obawiac.
Kamcia dzieki za odpowiedz.Tam na ich str jest napisane,ze mozesz za darmo wypozyczac filmy z kolekcji nfilmHD z wypozyczalni VOD,no i pisza,ze jesli jestes klientem innej telewizji to tez oferuja jakas promocje.Musze zdobyc nr klienta i bede dzwonic.Myslalam tez,ze moze ta oferta obowiazuje jesli robie zamowienie przez internet??A tak wogole to ile kosztuje takie wypozyczenie filmu w n-ce?
A mnie bierze chyba przeziebienie.Tobi tez zaczal mocniej kaszlec i nie wiem czy to wina flegaminy,ktora mu podaje,bo sie strasznie dusi.
Larcia to niezly odcinek,moze uda mi sie gdzies ogladnac powtorke
Tichonek i na tych zdjeciach Mateuszek pieknie wyglada:tak:

wilwia po to flegamina wlasnie jest. Dobrze, ze kaszle, bo musi to wykaszlec, zeby mu nie zalegalo i w jakies zapalenie nie przeszlo. Z kazdym dniem teraz powinno mu sie to zmniejszac, obserwuj go. Czasem uda sie wyleczyc flegamina, a czasem nic z tego i wtedy warto przejsc sie do Gp. Flegamine i tak mu dawaj. A agencja sie nie przejmuj. Oni musza trzymac sie wedlug zasad, ktore maja. A nr do wlasciciela potrzebuja, zeby zadzwonic i sprawdzic Was. W naszym przypadku zawsze chcieli i zawsze dzwonili potwierdzic u ex wlasciciela. Zdrowka!

A ja wlasnie pieke sypana szarlotke, zeby miec co przekasic zdrowego do kawki. Potem moze mykne na miasto, bo na jutro zaplanowalam fasolke po bretonsku, ale niestety zapomnialam kupic kielbaske.

Witam

Wilwia tak dokladnie jest za darmo jest kilka filmow na nfilmhd a my z tej typowo wyzpozyczalnie nie korzystamy ale tam jak wejdziesz to masz zwaistun filmu i ile sie placi

Misia Ty tak nie szalej

Biola zdrowka,ja ide we czwartek do gina zobaczymy co powie no i mam nadzieje ze kolejny raz maluszek nie zrobi na psikusa i poznamy plec :-)

Tichonekpiekne fotki :-)

Noc mialam fatalna nie bede sie rozpisywac ale dobrze ze jest lepiej.
Wlaczam tv chcialam zobaczyc czy cbeebis mamy no i mamy:-) corcia wow mama dziekuje :-D

Witam

Wilwia oto ten odcinek
One Born Every Minute - 4oD - Channel 4
szczerze mnie jakoś nie zesmaczyło to dziecko rodzące dziecko.Zresztą sama pewnie używałam niewybrednych słów przy porodzie :zawstydzona/y: i napewno to dziewczę zapomniało w bólu i cierpieniach,że ma kamerę nad głową :sorry2:

U mnie nie najlepiej,mam dzis takiego nerwa ,że szok :wściekła/y::wściekła/y:
chciałam zapłacic za tv z konta polskiego ale zmieniłam numer telefonu i mi sms-kod nie przyjdzie,a zmienic go telefonicznie nie mogę,tylko osobiście w oddziale banku,kuźwa szkoda,że mi tego nie powiedziały przy zakładaniu konta :wściekła/y::wściekła/y:
no i tv mi wyłączyli :wściekła/y:

Anineczko lepszego humoru zycze

Dzis w IE pierwszy Dzien wiosny:-)Poki co narazie pogoda piekna ...
Uciekam sie polozyc maluszek tak mnie kopie ze niewygodnie mi siedziec:-D

reklama
Bry:-)
Ja dziś od rana w szpitalu:sorry:Ale pojechałam sobie pół godziny szybciej niż zwykle i nawet mnie przyjęli przed 11-tą:szok::szok:A ostatnio było po 13-tej:sorry:Tak więc dziś szybko dość poszło:tak:Już zdążyłam wrócić,Ineczki się napić i zaraz zmykam po Młodego:tak:Na bank będzie ryczał,że szybciej wróciłam:-D:-DBo miał powiedziane,że mama nie zdąży wrócić i pójdzie do kolegi bo jego mama ich odbierze:-D
No ale teraz mam spokój ze szpitalem na 7 tygodni:-)
W między czasie tylko wizyta u midwife,ale to już w Swords:tak:
Margaritta eee...takie sobie te zdjęcia:sorry2:Ładniejsze ujęcia były w czasie USG a fotki takie jakieś niefajne:dry:A pitolka to już wcale na nich nie widzę:eek:Ale dzięki za ich wstawienie w tym natłoku zajęć Twych:tak:Dobrze,że pogoda dopisuje więc młodzież coś zobaczy:tak:
Sylwiamama witam i Ciebie.Piszta,dziewczyny,piszta:-)I to jeszcze mamy bliźniąt,co nie jest zbyt częste:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry