pauletta82
Sexy Big Mamma
Hejoo laski :-) ale ja dziś walkę przeżyłam
mam śmieci na system Pay as you use...no i w sobotę wpłaciłam aby mi dziś zabrali śmietnik udeptany wypchany po brzegi a tu zonk śmieciara założyła ale nie podniosła i odstawili z powrotem
no to wojownicze cyce ninja wskoczyły w szlafrok i taka puchata różowa wyskoczyłam na ulicę i kłócę się ze śmieciarzami

no i w końcu zabrali omijając komputer bo pokazałam wydruk z konta że zapłacone jest
a kaskę mi dopiero wczoraj z konta ściągnęło
a to ma być 48h przed zbieraniem ehhh
ale co mój P miał frajdy to jego bo on oczywiście by czterech liter nie ruszył tylko machnął ramionami i mówi trudno 
ale od czego są lwice 

Tichonku zdjęcia cudowne :-):-):-)
Lubiczanko ja jeszcze nie pisałam chatka wypasiona

AAA i witam nowe mamusie
Basia Sylwia rozgośćcie się;-)
mam śmieci na system Pay as you use...no i w sobotę wpłaciłam aby mi dziś zabrali śmietnik udeptany wypchany po brzegi a tu zonk śmieciara założyła ale nie podniosła i odstawili z powrotem
no to wojownicze cyce ninja wskoczyły w szlafrok i taka puchata różowa wyskoczyłam na ulicę i kłócę się ze śmieciarzami

no i w końcu zabrali omijając komputer bo pokazałam wydruk z konta że zapłacone jest
a kaskę mi dopiero wczoraj z konta ściągnęło
a to ma być 48h przed zbieraniem ehhh
ale co mój P miał frajdy to jego bo on oczywiście by czterech liter nie ruszył tylko machnął ramionami i mówi trudno 
ale od czego są lwice 

Tichonku zdjęcia cudowne :-):-):-)
Lubiczanko ja jeszcze nie pisałam chatka wypasiona

AAA i witam nowe mamusie
Basia Sylwia rozgośćcie się;-)
a dzisiaj zmęczony,ledwo na oczy patrzy a spac nie chce
zaczyna go grypa łapac,mnie zresztą tez
, ale np wczoraj Ania nauczyła się piszczeć z radości i robi to co chwilkę, masakra, uszy aż bolą. Zdrówka dla Was
i napewno to dziewczę zapomniało w bólu i cierpieniach,że ma kamerę nad głową