reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam i ja;)
Tichonku, Vikamcia - super zdjęcia waszych Maluszków:)
Monidan - zachcianki powiadasz...? hmmm...
AsieńkaR - ciesz się, że nie masz chłopaka;P
witam również nowe Foremki i gratuluję podwójnego zafasolkowania
a dla chorowitków - dużo zdrówka:)

reklama
A ja właśnie się dowiedziałam,że prawdopodobnie w szkole Radka będzie ospa:wściekła/y:Tzn.koleżanki syn chodzi do tej szkoły a jej młodszy syn właśnie dziś się rozchorował na ospę,z przedszkola przyniósł:sorry2:Raczej więc w szkole też epidemia wybuchnie:sorry:Radek jeszcze nie miał...A najgorsze,że ja nie miałam jeszcze nigdy żadnej choroby zakaźnej:no:No i się wystraszyłam nie na żarty.Już przeszperałam net w poszukiwaniu info na temat ospy w ciąży,na szczęście pisze,że najgorzej zarazić się do 20-tego tygodnia bo istnieje prawdopodobieństwo (niewielkie,wprawdzie,jakieś 2%,ale jednak),że dziecko ulegnie infekcji.Wirus może spowodować uszkodzenie oczu, kończyn,mózgu,pęcherza moczowego oraz jelit.:szok:
No ale po 20-tym tygodniu wirus jest nieszkodliwy dla dziecka:tak:Uff...Dzięki Ci Boże,że to już 25-ty tydzień:blink:
Ale jak mnie dopadnie to pewnie plackiem będę leżeć:-(Bo dorośli bardzo źle przechodzą ospę z dużą gorączką i okropną wysypką:sorry2:Już się boję:-(

Tichonku nie stresuj mojej kolezanki synek tez mial ospe a chodzi z kacperkiem do klasy tez troche przezywalam to jak to bedzie i czy grozi to cos dziecku ale odpukac narazie nie ma zadnych krostek wiec moze sie nie zarazil,a szczerze powiem moze nie teraz jak jestem w ciazy ale wolalbym zeby moje dzieci przeszly te wszystkie choroby zakazne wieku dzieciecym;)

Moniadan zachcianki powiadasz :-)

Ja za to rozsmakowalam sie w mexykanskiej kuchni, jezuu moglabym codziennie robic na obiad ich potrawy:-)
Uciekam, gora prasowania czeka, a dzien busy byl, wiec padam na twarz :-) Dobrej nocki

Witam.
Tobis smacznie spi,wiec mam chwilke spokoju.Maz wlasnie dzwonil,ze przyjedzie tylko sie przebrac i musi jechac do warsztatu.Wiec nocke spedze samotnie,no nie do konca wlasciwie bo w naszym lozka od 2 dni nocuje nasz synus,bo przez ta cala przeprowadzke nie da sie do niego do pokoiku wejsc.
Moniadan zachcianki jakies,co..Chcesz nam cos powiedziec:-)
Larcia a co dobrego pichcisz z tej meksykanskkej kuchni,ja lubie ostre rzeczy i mi tu smaka narobilas,bo jak zwykle o tej porze to ja mam zachcianki:-D
ViKamcia dzidzia slodziusia,no i ten usmiech.
Anineczka dziekuje za linka zaraz chyba sobie ogladne.

dobry wieczorek ponownie,laptop juz naprawiony wiec powracam do plotek z wami mauskami.
witam nowe mamusie.
VIKAMCIAG przecudne zdjecia,mala cudowna,najwazniejsze ze zdrowiutenka.
TICHONKU nie martw sie ospa,az tak straszna ona nie jest i lepiej dla malego aby przeszedl ja teraz jak jest maly,
ANINECZKA a program one born every minute ogladamy z mezem co poniedzialek,ciarki mnie przechodza jak mysle o tym bolu i ze niedlugo mnie to czeka.
ide z mezusiem filmik poogladac,dvd night z popcornem i szklaneczka winka.wrescie.

No właśnie dziewczyny ja się nie o Radka boję bo też uważam,że lepiej,żeby to teraz przeszedł...Mam stracha jak mnie złapie:sorry2:Będę plackiem leżec a P wolnego nie dostanie:no:

witam,
chcialam tylko powiedziec ze zyje ale ide spac:-(padam, a w pracy mam busy.
Promocja na pampki w super valu 10€ za jumbo pack i w dunsie 2 za 20€;-) to dal tych mamusiek ktore zapasy chca zrobic

ja kiedys na necie czytalam b.zle opinie o tej firmie:sorry2:
ja polecam ta firme:)
Tanie Przesyłki : Kurier Polska Irlandia : Paczki : Przeprowadzki

witam nowe foremki i gratuluje podwojnrgo zafasolkowania:)

Marta ja mam w AIB i nigdy zadnych problemow nie mialam:no:
Tichonek , Vikamcia sliczne fotki waszych bobaskow:)
AsienkoR Szymko tez czasami ma takie dni z nie chce nic jesc...lazi i marudzi...tak jak dzis...
Do tego doszedl katar no i byla tragedia...non-stop jeczal:sorry:

Dziewczyny co wy mi tu sugerujecie No way!!!
Ja juz za stara na 3 dziecko :-D
A wlasciwie czy ja juz @ nie powinnam dostac...?

Mezus zrobil frytki bo mialam
Ochote i obejrzelismy Conviction super film
Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry