Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja właśnie się dowiedziałam,że prawdopodobnie w szkole Radka będzie ospaTzn.koleżanki syn chodzi do tej szkoły a jej młodszy syn właśnie dziś się rozchorował na ospę,z przedszkola przyniósł
Raczej więc w szkole też epidemia wybuchnie
Radek jeszcze nie miał...A najgorsze,że ja nie miałam jeszcze nigdy żadnej choroby zakaźnej
No i się wystraszyłam nie na żarty.Już przeszperałam net w poszukiwaniu info na temat ospy w ciąży,na szczęście pisze,że najgorzej zarazić się do 20-tego tygodnia bo istnieje prawdopodobieństwo (niewielkie,wprawdzie,jakieś 2%,ale jednak),że dziecko ulegnie infekcji.Wirus może spowodować uszkodzenie oczu, kończyn,mózgu,pęcherza moczowego oraz jelit.
No ale po 20-tym tygodniu wirus jest nieszkodliwy dla dzieckaUff...Dzięki Ci Boże,że to już 25-ty tydzień
Ale jak mnie dopadnie to pewnie plackiem będę leżeć:-(Bo dorośli bardzo źle przechodzą ospę z dużą gorączką i okropną wysypkąJuż się boję:-(

ja kiedys na necie czytalam b.zle opinie o tej firmieja zawsze kozystam z uslug tej firmy TeDeX Polski Kurier - Paczki, przesy�ki - polska, anglia, irlandia. Transport motocykli lub zwierz�t. a kozystam bardzo czesto i chwale ich sobie![]()

Dziewczyny co wy mi tu sugerujecie No way!!!
Ja juz za stara na 3 dziecko
A wlasciwie czy ja juz @ nie powinnam dostac...?
Mezus zrobil frytki bo mialam
Ochote i obejrzelismy Conviction super film
Dobranoc