reklama

Mamy z Irlandii!!

tichonek we wrzesniu lekarz powiedzial zebym na min rok sie wstrzymala Powiem Ci ze cale szczescie ze mi tak powiedzial bo w listopadzie przyplatala mi sie paskudna choroba i gdybym tak byla wtedy w ciazy to nawet nie chce myslec cio by bylo (napewno nic dobrego) leczylam sie prawie 2 miesiace a kuracja byla potwornie droga Dzieki bogu za drug payment sheme:tak: ;-) Teraz co miesiac jezdze na badania krwii zeby kontrolowac watrobe i nerki czy aby po tych lekach wszystko dobrze.... Nio i teraz to calkowiecie odlozylismy nawet planowanie Zestresowala mnie ogromnie ta sytuacja i caly czas mysle co by bylo gdyby.... a ze ja panikara jestem straszna to poteguje jeszcze te obawy i lęki...... zobaczymy Jak do 30-tki sie nie zdecydujemy to potem juz nie chcemy Bo mamy ze tak powiem inne plany:cool2::cool2::sorry2:

ewelcia nie no tak napisalam bo mi sie przypomniala debata na inne tematy i zawsze jak sie udzielalam to jakos lekkie napiecie temu towazyszylo A moze jestem przewrazliwiona:-p:-p:-p bo tak to jest ze slowo pisane kazdy sobie troszke inaczej zinterpretuje i o nieporozumienie nie trudno Wiesz jak to jest... A ze ja ostatnio nabuzowana chodze to moze i stad to wszystko:zawstydzona/y:;-)

reklama
Tichonku ja wlasnie 2 dni temu zamówilam kuriera z firmy MaxxPack., wiec moge sie wypowiedziedziec dopiero jak mi dostarcza,cenowo nawet tanio. raz korzystalam z uslug spedtransport i nie bylam zadowolona w zapytaniu wycenili mi mniej a musialam zaplacic o 30e wiecej.:wściekła/y:
ViKamcia dzidzia sliczniutka.
A ja nie wyspana, wczoraj dalam M moj tel i dzwonil do kogo, a dzis ten ktos o 7 rano mi zrobil pobudke, chyba usiadl a telefon i mi non stoper dzwonil ze w koncu wylaczylam tel. no a pozniej to juz zasnac nie moglam

Ostatnia edycja:
Witam :-)

lecę do banku zapłacic za cyfrę :sorry2: miły pan z infolinii włączył mi ją,tak więc dzieci szczęsliwe,obejrzę wczorajsze M jak Mdłości :tak:

dzindusiu huuuuuu zaaaaaa ;-)
Faktycznie słowo pisane nie równa się słowu mówionemu :tak:
Chyba zbyt osobiście odbierasz niektóre rzeczy :sorry2:

Tichonku śliczny Mateuszek.A będziecie dawali mu imię w wersji polisz czy inglisz?

Dzięki za linki:tak:Stron z kurierami mam zapisanych już..10:baffled::-DResztą niech się P martwi:tak:
Dzindusia a to tak to wygląda:sorry2:Pewnie faktycznie lepiej,że byłaś,że tak powiem sama,bez dwupaku w listopadzie jak Ci się to paskudztwo przyplątało:sorry2:
Dużo Ci do tej 30-tki zostało?:-DBo ja już po i brzuchata:-DW każdym bądź razie życzę dzidzi lub relizacji tych innych planów.A najlepiej i tego i tego:tak:
Anineczko w wersji polish:tak:Bo jakoś mi tak dziwnie brzmiałoby z naszym typowo polskim nazwiskiem.Ale mówic pewnie będziemy do niego różnie:-)

Aaaa zapomniałam się pochwalic,tak perfidnie pochwalic,że Antek dostał Medical Card :szok::-D:-D A cała nasza reszta Gp Card :-):-)
Opłaciło się latac z papierami w tą i we wtą po jakieś listy i pieczątki do przychodni.Teraz już jestem spokojna,że w razie W nie muszę płacic za zabieg,który go czeka :-)

Dzięki za linki:tak:Stron z kurierami mam zapisanych już..10:baffled::-DResztą niech się P martwi:tak:
Dzindusia a to tak to wygląda:sorry2:Pewnie faktycznie lepiej,że byłaś,że tak powiem sama,bez dwupaku w listopadzie jak Ci się to paskudztwo przyplątało:sorry2:
Dużo Ci do tej 30-tki zostało?:-DBo ja już po i brzuchata:-DW każdym bądź razie życzę dzidzi lub relizacji tych innych planów.A najlepiej i tego i tego:tak:

ciaza piekna w kazdym wieku Ale my mamy swoje plany i tak jakos ten wiek to taki graniczny wlasnie A brakuje mi 4 latka wiec czasu jeszcze troche mam I dziekuje bardzo Tez mam nadzieje ze wszystko po naszej mysli sie potoczy

anineczka to dobre wiesci:tak::tak:

Ja jeszcze mogę zawsze powiedziec,że mój P do 30-stki się dwójki dzieci dorobił bo on młodszy ode mnie:-D
anineczko no to Ci Antek:-D:-DGośc całą gębą:-DAle tak jak mówisz,przynajmnie o zabieg się nie musicie martwic,a kiedy on?

Tichonku nie mam pojęcia :confused2::confused2:
I to niby jest na priority list :blink: a czekamy już ....nawet nie wiem ile...3 mc?

Dzindusiu no to spokojnie się wyrobisz z drugim do 30-stki.
Ja chciałam z 3 się wyrobic i nie wiem czy mi się uda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry