reklama

Mamy z Irlandii!!

dzindusia,ale tam pisze,że akurat jest promocja 10 kg za 20,99E więc dlatego napisałam,że taniej bo faktycznie w regularnej cenie różnicy nie ma:tak:Mój P i tak chce podzwonic,popytac jak to nas cenowo wyjdzie więc z Twego linka też skorzystam:tak:Jak któraś jeszcze zna jakąś firmę to dawajcie linki:tak:
A co z Middland Express - Przesyłki Irlandia ?Słyszy się dużo o tej firmie ale chciałabym jakieś info z pierwszej ręki:tak:

ja własnie korzyta z tego kuriera i jest supe
jak mojej mamy nie było w domu to dzwonili i powiedziała ze jest w sklepie to poczekali:tak:
u nas też wszystko spoko...
zawsze na czas..
i zawsze dzwonią z uprzedzeniem gdzie sa , za ile mniej więcej przyjada ..

super firma

reklama
witam, witam
Tichonek - ja zamawialam juz kilka razy Maxx Pack, wszystko jest ok tylko tutaj jak odbierają paczkę od Ciebie to zawsze taka pozna godzina tak kolo 1-2 w nocy:dry:. Mnie to akurat nie przeszkadza, bo P pracuje do pozna a jak odbierają w weekend to on gra, ale godzina jest juz nocna

ulallaa jaka cisza dzisiaj... dziwne, bo to w końcu środek tygodnia (prawda Tichonku? :P)
Larcia - imprezka meksykańska powiadasz:)
a jeśli chodzi o kurierów, to ja zawsze wysyłałam DPD - 35kg za 130 zł, ale ostatnio to niestety zlikwidowali....
no nic - uciekam
spokojnej nocki;)

Witam
generalnie mam kłopoty-ze zdrowiem,netem i wszystkim innym dlatego mnie nie ma:wściekła/y::-(
VikamciaG-gratuluję córuni:-D
Larcia-smaka mi narobiłaś-łobuziaro;-):-)
Anineczko-super,że zięcio zabezpieczony
Tichonek-dawaj suwaka!!!
O ile mi wyśle tego posta to cud będzie
Miłego dnia

Bry:-)
Ano właśnie myślałam sobie,jak dziś się Lubiczanka nie pokaże to trza będzie alarm wszcząć:sorry2:A co z Twym zdrowiem?Powrotu do stanu używalności życzę i Tobie i netowi:tak:Ale jak widzisz cuda się zdarzają:-D
Suwak new jest,a jakże....Czym ja się będę co czwartek chwalić jak urodzę?:-D
Dziś chiński nowy rok.U Radka w szkole jest Chineczka więc jakoś tam celebrują:tak:Dzieciaki miały dziś założyć coś czerwonego,na szczęście:tak:Ubrałam więc syna w golfik i kamizelkę czerwoną,a niech przyniesie tego szcześcia trochę:-D
A 15-tego wywiadówka:baffled:Taka face to face...
wiesienko ja paczkę z Polski muszę przesłać do siebie więc pory nocne mi nie straszne:tak:
andzulina DPD to już w ogóle tanie:szok:No szkoda,że już nieaktualne:dry:

Załączniki

• Desktop_800x946.jpg
    Desktop_800x946.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Bry:-)
Ano właśnie myślałam sobie,jak dziś się Lubiczanka nie pokaże to trza będzie alarm wszcząć:sorry2:A co z Twym zdrowiem?Powrotu do stanu używalności życzę i Tobie i netowi:tak:Ale jak widzisz cuda się zdarzają:-D
Suwak new jest,a jakże....Czym ja się będę co czwartek chwalić jak urodzę?:-D
Dziś chiński nowy rok.U Radka w szkole jest Chineczka więc jakoś tam celebrują:tak:Dzieciaki miały dziś założyć coś czerwonego,na szczęście:tak:Ubrałam więc syna w golfik i kamizelkę czerwoną,a niech przyniesie tego szcześcia trochę:-D
A 15-tego wywiadówka:baffled:Taka face to face...
wiesienko ja paczkę z Polski muszę przesłać do siebie więc pory nocne mi nie straszne:tak:
andzulina DPD to już w ogóle tanie:szok:No szkoda,że już nieaktualne:dry:

Tichonku sliczne zdjecia Mateuszka widac ze maly pozer rosnie:))))

reklama
Witam
generalnie mam kłopoty-ze zdrowiem,netem i wszystkim innym dlatego mnie nie ma:wściekła/y::-(
VikamciaG-gratuluję córuni:-D
Larcia-smaka mi narobiłaś-łobuziaro;-):-)
Anineczko-super,że zięcio zabezpieczony
Tichonek-dawaj suwaka!!!
O ile mi wyśle tego posta to cud będzie
Miłego dnia

dziękuję
a Ty kiedy będziesz znała płeć???

Tichonku super foty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry