reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku sliczne zdjecia synalka....no i new suwaczki:tak:;-)
Lubiczanko a co sie dzieje z Twoim zdrowiem?

ja od rana jakas zajeta ,ciagle cos robie,dopiero co poszla kolezanka to zajrzalam...teraz mloda usypiam a pozniej lece kopytka robic

reklama
Ciao!

dziewczeta-piekne foty fasoli :)

Dzisiaj jakas masakra na dworze! Wieje tak,ze mam wrazenie jakby calym domem telepalo! I nici ze spaceru...balabym sie wyjsc;) Zamiast tego obiados zrobiony i lazienke myknelam szybko. Teraz ide sprawdzac dyktanda...haha...ale frajda;)

Witam i ja.
U nas ciagle chorobska,ja anginka,Max juz sie podleczyl z zapalenia ucha ale ciagle na antybiotyku.Hanusia ma antybiotyk od 3 dni a Zosia od dzis.Masakra ale co zrobic.A zapomnialam dodac ze moj J sie leczy juz od dwoch tygodni i chyba tez antybiotyk dostanie.
Max mi sie dzis zmoczyl w nocy (pierwszy raz) i tak mi sie super zaczal dzien..Zoska miala 39 stopni,Hania zwymiotowala.moglabym wymieniac i wymieniac bo wogole super..No i pogoda w dodatku nie rozpieszcza..i ...ech juz nic..
Milego dzionka - lepszego niz moj..

Ostatnia edycja:
tICHONEK-NO cuda się zdarzaja:)))Ja miałam wczoraj taką"wywiadówkę"-same ohy i ahy na temat Dadzi:)))
Ewelcia-no Kochanie dziś juz ciut lepiej,bo mogę mówic(wczoraj kazałam sobie J zaserwowaĆ LODZIKI I WIDAĆ POSKUTKOWAŁO),ale płóca bolą jak diabli:(
VikamciaG-jak się urodzi zapewne:((((
Gastone-rzeczywiście super dzień-niechże te choróbsko odpusci juz Wam:(
Pampery-te pomarańczowe w duzych kartonach są w promocji w tesco(chyba-jak nie mylę-14e)

witam,brrr zimno za oknem.a mnie od 2 dni jakies chorubsko wzielo wiec leze w lozeczku,nic groznego gardelko boli,jakies przeziebienie,mala chorenka tez jest wiec obie chorujemy,mam juz dosc tej zimy,niech juz lato sie robi.
zmykam spac,ciumki

Witam wszystkich, widzę,że pogoda wszędzie "rozpieszcza"....i choróbska także doskwierają, mój młodszy od wtorku gorączka, wczoraj kryzysowy dzień, noc też, dzisiaj na szczęście lepiej:), mam nadzieję,że minie,
pisać do każdej z Was nie mogę bo bym się chyba pogubiła, nie wiem dokładnie gdzie i kto....zresztą Wy to się już znacie tak mniej więcej, widzę,że z miejscowości takich samych jesteście a ja cóż ....nowa,mam nadzieję,że za jakiś czas się tu zadomowię:)
Naoglądałam się online tych filmów - one borne every minute- ojoj....mój krzyczy :) na mnie ,że po co się stresuję hehe....
zimno i byle do lata:) pozdrawiam.

reklama
basia0506 a skąd jesteś?
Może masz blisko do którejś z nas?
Ja w swojej miejscowości mam jedną forumkę,ale ona bardzoooo rzadko się udziela :evil: ale czasem ładuję tyłek do auta i odwiedzam dziewczyny,albo one mnie ;-)
A w zeszłym roku spotkałyśmy się w dużym bardzo gronie,był zlot w Limerick i tam większośc się zjechało na weekend :-);-)
No właśnie dziewuszki? Co ze zlotem w tym roku?

A i witam,bo już się pogubiłam i nie wiem czy tutaj się witałam :sorry2:
Pogoda doprawdy nie rozpieszcza nas :no: Taką irlandzką typową zimę mamy tej wiosny.Bo u nas już wiosna kalendarzowa :-D
Trzeba się przejechac 14 lutego do parku Emo i zobaczyc czy las przebiśniegów rośnie,jak to było w zeszłym roku :tak:

Asieńko kurcze kiedyś miałam na kompie,ale straciłam :baffled:
Wiem,że kiedyś ktoś na forum podawał,zobacz w dziale niemowlęta :sorry2:

Lubiczanko zdróweczka.Co to się dzieje? przewiało Cię?
Ja też nie jestem pewna czy będę dumna jak paw na wywiadówce :-D
Ale młody sobie nawet nieźle radzi i nawet w sklepie zaczepia panie sprzedawczynie.No ale przecie to moje dziecie pierwszy na pogaduszki z Paniami :sorry2::-D

tichonku zdjęcia bomba.Ale szczerze to pierwsze co pomyślałam sobie o jednym zdjęciu,że ładne ma klejnoty :zawstydzona/y: a później podpis o zadzieraniu noska przeczytałam :sorry2: :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry