reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko no to super:-), ja zawsze myślałam, że jak komuś z rodziny się MC należy to i pozostałym członkom rodziny też:zawstydzona/y::dry:
Ja nie wiem jak to jest,ale my aplikowaliśmy na GP Card,w zasadzie przyszły nam papiery na kolejne Gp Card,ale ich nie zdążyliśmy wysłac bo się zapodziały gdzieś (mniemam,że M wywiózł do pracy i posiał,ale się nie przyznaje :-p:baffled: ) no i na nowo papiery wypełnialiśmy,choc oni mieli w kompach,że to tylko przedłużanie aplikacji,ale wpisaliśmy tam,że Antek cierpi na uszy,migdały i takie tam i jak widac zdecydowali,że Antek potrzebuje MC bardziej od nas :sorry2:

reklama
wilwia kochana, a pichce pichce. Ja tez lubie na ostro, ale to nie jest koniecznoscia. Wczoraj kupilam taco shells i je ponadziewalam mielonym mieskiem,pomidorki,salata,ser plus salsa do tego. Uwielbiam tortille nadziewane czym tylko zechcesz. W zeszlym tyg robilam zupke.Tu jest stronka, w ktora sie zglebiam Mexican Food Recipes | Mexican Recipes Przepisy proste i pyszne. A w robieniu plackow tortilla domowych juz sie wprawilam :-)

Aaaa zapomniałam się pochwalic,tak perfidnie pochwalic,że Antek dostał Medical Card :szok::-D:-D A cała nasza reszta Gp Card :-):-)
Opłaciło się latac z papierami w tą i we wtą po jakieś listy i pieczątki do przychodni.Teraz już jestem spokojna,że w razie W nie muszę płacic za zabieg,który go czeka :-)
no to super,ze chociaz Antek ma Full MC!!!!!
Anineczko no to super:-), ja zawsze myślałam, że jak komuś z rodziny się MC należy to i pozostałym członkom rodziny też:zawstydzona/y::dry:
nie dokonca tak jest...
My mieszkalismy wczesniej w Castledermot i Szymon tylko dostal GP card a my nie:)
wiec jak widac wsio mozliwe...teraz mamy wszyscy MC

zamówiłam tego kuriera Maxx Pack, 20e od drzwi do drzwi wiec mysle ze to malo :-)
Larcia, musze wpasc kiedys do ciebie na meksykanska ucztę :-)
ja ide łazanki robic, a nie chce mi sie :-P

Ja nie wiem jak to jest,ale my aplikowaliśmy na GP Card,w zasadzie przyszły nam papiery na kolejne Gp Card,ale ich nie zdążyliśmy wysłac bo się zapodziały gdzieś (mniemam,że M wywiózł do pracy i posiał,ale się nie przyznaje :-p:baffled: ) no i na nowo papiery wypełnialiśmy,choc oni mieli w kompach,że to tylko przedłużanie aplikacji,ale wpisaliśmy tam,że Antek cierpi na uszy,migdały i takie tam i jak widac zdecydowali,że Antek potrzebuje MC bardziej od nas :sorry2:

Aha, najważniejsze, że za zabieg nie będziecie musieli płacić. Ja się w tym temacie słabo poruszam,ale widzę, że oni jak chcą to rozpatrują. Nam się niby nie należało a dostaliśmy. Odpukać, jeszcze nie musieliśmy z nich korzystać, więc w następnym roku może nam nie dadzą:dry::baffled:

Zapomniałam życzyć wszystkim Kasiom i Asiom dziś imieninującym się Wszystkiego najlepszego:tak:
2622y61.gif

moniadan nie ma sprawy. M w marcu leci do usa wiec bede sama przez pewien czas, zrobie wtedy wieczorne spotkanko u siebie z meksykanskim zarciem :-)

Hello mamusie:-)
Larcia to ja tez,ja tez chce:-)Zwlaszcza,ze teraz bede miala bliziutko.JAk bys sie bala to nawet moge zoztac na ktoras noc:-D
Moniadan juz ostatnio mi zrobilas smaka na te lazanki i teraz ciagle za mna chodza,musze znalesc ten Twoj przepis i moze zrobie jutro.
Klucze do nowego domku dostaniemy chyba dopiero jutro,wiec w nocy moze K zrobi kurs co by juz tam cos przewiesc a ja od piatku sprzatanie i ukladanie.

wilwia napewno nie zapomne o Tobie :-) Taki wieczorek u mnie, to faktycznie dobry pomysl. A na ktoras nocke to koniecznie musisz zostac. Zawsze ta pierwsza noc bez M jest najgorsza, bo mam stresa czy doleci.

A dzis dzis dzien na pelnych obrotach. Nagotowalam tez fasolki po bretonsku na 2 dni, to byl moj debiut, bo nigdy tego sama od poczatku nie robilam. I az jestem dumna z siebie, bo wyszlo pyszne. Ja juz w szlafroku, Amanda za godzine idzie spac,potem cos w tv trzeba ogladnac i lulu, jutro rano trzeba wstac, bo dziecku kulki obiecalam. Aaa i dzis przez moj ogrod lis sobie przebiegl z kotem w pysku....Az mnie zamurowalo!

reklama
ciao

Ja tylko na sekunde chcialamTichonkowi powiedziec,ze ja korzystalam z Midland Express i ze wszystko bylo ok,a paczke dostalam w 3 dni! Ale ta firma co Moniadan podala jest odrobine tansza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry