reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
No czy Wyście oczadziały?Po 9-tej i taka cisza?!:szok:
Ewelcia dzięki za linka:tak:I tak jakoś tanio w porównaniu do innych firm:tak:
U nas strasznie wieje i ciemno a w necie na najbliższych parę dni deszcz się zapowiada:baffled:I jutro ma wiac jeszcze silniej:baffled:
No głupio mi tak pisac jak nikogo z drugiej strony nie ma:nerd:
Idę śniadanie wciągnąc,może jak wrócę to ktoś już będzie:sorry2:
Hop,hop!!!

reklama
ja kiedys na necie czytalam b.zle opinie o tej firmie:sorry2:

wiadomo co osoba to inna opinia Ja kozystam z ich uslog od ponad 2 lat regularnie min 1 przesylka na miesiac 2 razy przewozili mi motor na trasie ie-pl i zlego slowa na ich temat powiedziec nie moge Ale to tylko moje zdanie Zapytano to podpowiadam..........:sorry2: a co do cen to widze ze sa porownywalne 25e za 10kg

za duzo tekstu mi sie skasowalo wiec tylko dopiesze ze odpowiadam na temat kurierow

Ostatnia edycja:
dzindusia,ale tam pisze,że akurat jest promocja 10 kg za 20,99E więc dlatego napisałam,że taniej bo faktycznie w regularnej cenie różnicy nie ma:tak:Mój P i tak chce podzwonic,popytac jak to nas cenowo wyjdzie więc z Twego linka też skorzystam:tak:Jak któraś jeszcze zna jakąś firmę to dawajcie linki:tak:
A co z Middland Express - Przesyłki Irlandia ?Słyszy się dużo o tej firmie ale chciałabym jakieś info z pierwszej ręki:tak:

tichonek kochana szukaj a znajdziesz Kazdy ma tam jakies swoje priorytety ktorymi sie kieruje szukajac Podzwonicie, porownacie i napewno wybierzecie najlepiej dla siebie I o to chodzi :-) Wiec powodzenia w szukaniu :tak:;-) bo tych firm to jak grzybow po deszczu teraz

sandrulinska prawda ze fajne chlopaki (ze tak powiem):-D:-D

kurcze zawsze jak sie wdaje w jakies dyskusje tu to mam wrazenie ze maja lekko burzliwy przebieg:dry::dry:

milego dnia

AsieńkaR - ciesz się, że nie masz chłopaka;P
:cool2::cool2::cool2::cool2: Ania i za chłopaka daje popalić, chyba naprawdę chłopcem miała być:-p

Witam
wymęczyłam ją wczoraj na spacerze to o 21 już spała:-) i 0 9 wstałyśmy, obudziła się tylko na mleko i dalej poszła spać:-). Miałam wywiesić pranie na dwór, ale chyba lunie, bo czarne chmury i wieje okropnie, więc się suszy w salonie

Tichonku oby Cię nie wzięła ta ospa
Vikamcia słodka dzidzia

kurcze zawsze jak sie wdaje w jakies dyskusje tu to mam wrazenie ze maja lekko burzliwy przebieg:dry::dry:
Nie no coś Ty?!:-D:-DParę burzliwych dyskusji to już się tu przewinęło,ale nie ta,bynajmniej;-)
A miałam już pytac jakiś czas temu...Parę miesięcy temu myślałaś o powiększeniu rodziny ale kłopoty zdrowotne kazały Ci poczekac ze staraniami.Jak teraz to wygląda?

dzindusia nie przesadzaj,...jaki burzliwy przebieg;-)no co Ty!
Jednej z nas przypasowala inna firma a drugiej znow inna;-):tak:
JA poprostu napisalam co w necie wyczytalam,ale waszego zdania nie podwazylam...jesli ktos byl nie zadowolony to nie znaczy ze Ty czy Sandrulinska rowniez.
Kazdy z nas tez moze miec inne wymagania do tanej firmy i inaczej oceniac:):tak:

A tak w ogole witam!

za oknem ponuro strasnzie ale przynajmniej w miare cieplo jest

reklama
Hey
Witam ze śniadaniem w szlafroku ;-)
pospałysmy z Emcia do 9:20
ale wieje, brr

Ja tez szuam kuriera pierwszy raz, bo rodzice beda mi przesyłac ten dekoder, na razie mam zamiar sorzystac z MaxxPack | Kurier Irlandia - Polska
jakąs taką wyraźną strone mają\
a powiedzcie jak sie wysyła to ta przesyłka ubezpieczona juz jest?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry