reklama

Mamy z Irlandii!!

moniadan-to zapewne ten nr:tak:Dzieki!Szukalam w ogloszeniach,a to w firmach bylo..
Moj A. byl u tego rzeznika niedawno wiec juz sie dogadal:tak:
A ten Mariusz ponoc od 2ch dni jest na urlopie...Wobrazcie sobie,ze zamawialam od niego swiniaka,jakies 2-3tyg temu,na dzisiaj.A. zachodzi do rzezni zeby sie upewnic czy mieso bedzie gotowe do odbioru,a Irol mu mowi ze on nic o tym nie wie:eek:Kolega M. jest na urlopie i mu nic nie przekazal:no::angry:Na szczescie gosc swietny,powiedzial ze mieso bedzie,nawet jesli mialby je przyniesc na kolanach...:laugh2:
Nie omieszkam zadzwonic do kolegi M. i powiedziec co o tym mysle..
Dobrze jeszcze ze tak sie to skonczylo:confused2:
Tichonek-:tak:dla dzidzi proszki bio:tak:A ze Joyce's nie znasz,no coz.Moze nie ma go w Twoim regionie i dlatego...

reklama
helloł

po pierwsze ewelciu nasza coż Ci mogę rzec...spełnienia marzen- i zrealizowania tego co juz rozpoczęte;-)
Zobacz załącznik 322129

masz urodzinki w tym samym dniu co moja siostra:-)

moniadan zatem i dla Twojego taty mnóstwo zdrowia , siły wiary i cierpliwosci;-)

Tichonkowa sie zastanowie nad skanem zdjeć tego cudu :-p:-D a co do tesco to i owszem- dzien bez tego sklepu dniem straconym:-D dam Ci znac prosto z półki sklepowej. A promocji tam jest zawsze troche:tak:

lubiczanko a ja zazdraszczam Marcie :sorry:

U nas tez Pampersy się sprawdziły:tak: chusteczki tez pampers a czasem gdzies mi sie tam Johnson przewinął ale sporadycznie. Zadnych problemów w dupcią nie było.

A dla mam które uwielbiają serię Nivea mam coś takiego Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci w ogóle ciekawe rzeczy tam mają :tak:
Tichonku w tym "sklepie" są nawet te majtochy jednorazowe ;-)

Trza sie skrzyknąc i zamówić w jednej paczce i koszt przesylki rozlozyc ;-)

Madbebe Joyces tylko w naszym regionie jest :tak:
Tichonku dla dzieci proszki NON BIO :tak::tak::tak: a najlepsze to są płyny do prania bo najbardziej się wypłukują ;-) polecam fairy non-bio lub persil non-bio :tak:
Moniadan przepis mi się nie wyświetla :no::-(:-(

Tichonku właśnie NON- BIO, my mieliśmy Persil i sprawdzał się super:-)

Poszłyśmy na zakupki, bo M przyniósł troszkę kapustki i będą gołąbki (Ewelcia):rofl2:;-) i bigosik i nawet mam taki plan, że gołąbki zwykłe i bez zawijania zrobię, ale jutro, jak M w domu będzie, bo ktoś się Anią musi zająć, pewnie tacie dokuczy, ale co tam:-p, niech troszkę i jego pomęczy. Zwykle z nim grzeczniejsza jest:baffled:, ale wczoraj zrobiła dokładnie odwrotnie:no::confused2:, cały dzień z mamą jakby dziecka nie było a wieczorem dała czadu tatusiowi, jak ja miałam coś do zrobienia

Margaritta, w takim razie, wszystkiego najlepszego dla Twej sister :-)
ile to solenizantów z 28 stycznia ;-)
Pauletta, a teraz?
zdj%C4%99cie%201.JPG

Dziekuje jeszcze raz za zyczenia.
Miniadan wszystkiego naj dla Twojego taty...MArgaritta i dla Twojej siostry rowniez:)
Tichonku powiadasza ze mlodka:-D;-)..tylko Ty mi tu nie wypisuj przypadkiem zes Ty stara...bo...podpuszcze Margaritte i Ci strzepie ta Twoja szanowna-hmm albo i nie bo zes w ciazy;-):-D
Asienko widzisz jak Ci smaka narobilam;-):-)

M oglada z mlodym tv a ja myje podlogi:cool::rofl2:musze leb umyc bo na spacer chcialam z mlodym wyskoczyc....

W ramach urodzin zrobila pyszne ciacho..przepis pozniej;-)

Moniadan M odkurzal i sprzatal w lazience:)
on tez myje podlogi czasami..ale teraz z ta reka to tylko odkurzy i zaraz go boli:sorry:

jednak M zabral mlodego na spacer...czekam na nich a ich nie ma-wcielo ich gdzies

reklama
Ewelcia a no narobiłaś mi smaka, ciekawe tylko co mi z tego jutro wyjdzie, cały dzień w kuchni:sorry::baffled:, ale nic sama wymyśliłam to będę robić.

Ania śpi, zrobiłam jej kopytka, bo nic nie chce dzisiaj jeść, tylko wodę by piła, przygotowałam pastę z tuńczyka na kolację, jeszcze tylko wymieszam z majonezem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry