reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo laski :-) ja od poniedziałku zamierzam się z dietką zobaczymy co z tego wyjdzie :sorry: a mam jakieś 25kg do zrzucenia:eek::eek::eek::confused2:
Anineczko następnym razem się uda będę jeszcze mocniej kciuki trzymać :tak::tak:
Ewelcia miałam wcześniej też pisać że właśnie jakoś tak zielono się u Ciebie zrobiło aż daje po oczach :-D:-D:-D
Moniadan a Ty robisz bułeczki w maszynie hmm?? daj przepis bo ja nie mam w tej mojej magicznej książce :sorry::sorry: ja ostatnio zwykłe pszenne piekłam i dobre wyszły ale maslanych też bym chciała spróbować :tak:

reklama
helloł

cóz mogę dodać do postu Tichonka abałt USG... tyle ,ze ledwo powstrzymałam wzruszenie:sorry: jednak oczko i tak mi się zaszkliło- jakbym się rozwyła dopiero by se baba pomyślała:-D w kazdym razie Mateuszek jest ...słow brak- cudny- cale 641grama zywej wagi:-) zdjec mam dokładnie 9 -sliczne. Serio bylo tak fajnie i wyraznie widać,ze sama byłam w szoku. No i ta baardzo miła pani- dziewczyna raczej- młode to to było;-)A Mati nie ma dwóch zdań- definitli boj:tak: ehhh..cudnie było. To ja Ci Tichonku dziękuje za takie doznania:rofl2::-D

a tak badelej- dałybysmy se rade z 4 dzieci :tak: socjal jest kól :confused2::-D

kamcia
dzieki za tą "sztuke" czy jak to tam szło. Zawsze to se czlowiek chociaz poczytac moze :-D;-)

anineczko
lłe tam 1 punkt- pikuś- pan pikuś. Next tajm pokazesz im na co Cię tak naprawde stać:cool2:

ewelcia ślicznie u Ciebie:tak:

pauletta :szok: jak zrzucisz 25kg to co Ci zostanie- kosci:eek: dont du dat !:-D;-)

ok- chyba poznawo coś..

dobranoc

Witam
Tichonku fajnie, że ładnie było widać i że na Margarittę możesz liczyć:-):rofl2:
Kamciu to dobrej i szybkiej wizyty :-), my jak polecimy do Polski to też dentystę musimy nawiedzić, a ja tego nie cierpię:confused2::sorry::baffled:
Marta to się chwal chatką Lubiczanki:-):-D;-)

I JA WITAM:)
Misia z Larcią mi tu smaka na kotlety jajeczne narobiły:)))
ewelcia-faktycznie tak "u Ciebie"się wiosennie zrobiło:)
Margaritta-jak to mówią dobry social nie jest zły;)))Zazdroszczę przeżyć i Ciebie Tichonkowi:(((
Tichonek-pewnie,ze się Mati nie będzie krył-jak i tak został dawno zdemaskowany to teraz przy każdej możliwości poswieci klejnotami:)))Fajnie,ze jeszcze w tej Irlandii potrafią pozytywnie zaskoczyc:)
aaniu-pewnie,że pójdę prywatnie-do pl ginka,ale tam raczej tak z marszu mi badań nie zrobi:(
Kasiuleczko-nie zalamuj ciężarnej;)a po grzyba Ci dieta????A chatki-nie uwierzę póki nie zamieszkam;)Jak na razie sama sobie zazdroszczę;)))
marta-good girl-trzymaj rękę na pulsie...a i jeśli masz mozliwość to trzaśnij fotkę:)))
Póki pamiętam(co się z Didi dzieje???),bo właśnie z tesciego wróciłam-GIGA HUGISY(np.rozmiar4 168szt)za 14e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Natachalam się,ale do domku przytaszczyłam:)))
i jesli się uda-to wklejam mojego D usg 25 01 2011.jpg

Bry:-)
Odkurzac miałam a się tu rozsiadłam:sorry:
Ćma zaś za oknem jakaś:eek:
Po first,ewelciu nasza zielona:-)
Spełnienia najpiękniejszych marzeń,sto lat i jeszcze więcej!!!:-)
25-cake.jpg

Po second,Lubiczanko jaki piękny widok:-)No ślicznosci pod serduszkiem nosisz:-)Ładnie dzieciaczka widac.Można,można się zakochac,nawet trzeba...:-D
Margaritta,czy możesz jakieś zdjątko syna mego zeskanowac i zarzucic tutajże?
I jeszcze raz buźka za obecnośc Twą....A Alicia i tak była najlepsza:eek::oo::huh::errr::-D:-D
A didi to zdaje się,na zimowisku w Bukowinie Tatrzańskiej szaleje:-)

Ostatnia edycja:
Tichonek-no faaaakt(z didi)-dobrze,że ty wszystko tu mi ogarniasz,bo mnie wraz z kolejnym dniem ciąży większa skleroza łapie:/i o ur.też pamietasz-jesteś the best!!!
Ewelciu-100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!1Wszystkiego czego sobie zapragniesz-niech się spelniaja Twe marzenia a każdy dzień przynosi szczęście:)))
A wracajac jeszcze do pieluch-chętnie bym zapasy znowu porobiła,ale jak sobie pomyslę,że teraz nakupuję,a lada dzień bedę te kartony przewozić to sobie odpuszczam:(((

lubiczanko eee tam zaraz the best:zawstydzona/y:Przypominacze różne mam:tak:NK czy FB:tak:
A Ty,proszę Cię bardzo dawaj znac mi z każdą promocją pieluszkową i chusteczkową bo masz do tego nosa a i ja musze zapasy zacząc robic:sorry:Pampki to mnie interesują Pampersy,tudzież właśnie Huggiesy a chusteczki raczej reflektuję Pampersa:tak:Będę wdzieczna za każdy cynk:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry