reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
moniadan ahh buleczki mniam. My sie jutro z Amanda wybieramy do montessori, bo jestesmy umowione z babka, ze Nam all pokaze, Amanda sie pobawi chwile, pozna dzieci itpp, a potem jedziemy do kina na bajke. Ale wpadnij z tymi buleczkami do mnie w sobote lub niedziele, bo bede sama w weekend bez auta :-(

misia ja z jajek uwielbiam kotlety, ktore smazysz jak mielone i sa pyyyyyyyyycha. 5 ugotowanych na twardo jaj, pokrojonych w malutka kosteczke plus jedno surowe, do tego troche szczypiorku czy koperku, sol pieprz, panierujesz w bulce i smazysz. Polecam! Mozesz nawet dolozyc do tego szklanke ugotowanego ryzu(do tej masy jajecznej) i posmazyc razem. Tani, pyszny i zdrowy obiad.

anineczka
nastepnym razem sie uda

Larcia- no te kotlety to standart wlasnie...zawsze takie robie wiec tym razem chcialam cos innego. Zapieklam wszystkie pierdy jakie mialam w lodowce....tzn. najpierw warstwa ziemniakow, potem szynka i parowki z cebula, szczypiorek,pietruszka,ser, polalam wszytsko 10 jajami z mlekiem...i sie zapieklo w taki suflecik! No bomba!

misia ja takie ziemniaki smazone z jajkiem plus wszystko, co w lodowce, tez lubie :-) Z makaronem tez polecam. To, co napisalas, tylko zamiast ziemniorow-makaron. No...wiecej z jajka sie juz nie wymysli .

kamcia wiemy, co dobre :-)

hej
anineczko kurcze no tylko 1 punkt,tak blisko było ale teraz wiesz ze następnym razem zdasz:-)

lubiczanka chatka zaklepana dla ciebie,teraz tylko Kacha umówi cie z właścicielem jak tylko wróci i sie dogadacie:-) kurcze chyba jutro fotke trzasne i wrzuce:-Daż ci zazdroszcze

Marto F a zrob zrob te fote i pokaz ha ha wszystkie bedziemy Lubiczance zazdroscic:-D
Anineczko to nastepnym razem na bank zdasz
No dziewczyny a wy dzis tu o kotletach i buleczkach ,nioooo znowu kusicie, a na dodatek moj M wlasnie sobie pichci w kuchni- uwaga FRYTKI I CEBULKE W CIESCIE!!!!! A me dziecko wczesniej ciasteczka z tatusiem jadlo ,no i zlamalam sie na te ciasteczko a teraz na jedna frytke do cholerki i jak w takich warunkach mam sie odchudzac !!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Chyba wszystkich za drzwi wystwic musze:-D

reklama
Ewelcia ładny awatarek i sygnaturka, takie green:))
dziekuje:)
blizej wiosny to i z zielonym zaszalalam:)

zielono mi hehehe:-D:-D:-D

Kasileczka Ty juz tu nie gadaj o dietce ,bo ja znow od rana dietowalam a wieczorem m mnie namowil na drinka a pozniej grzal lasagne i i ja tez troche wciagnelma:baffled:
Od poniedzialku juz na bank dietuje:sorry:yyyyhymmm zawsze tak mowie:-p:nerd:

a ja jeszcze nie robilam takich kotletow jajecznych:confused2:ale ryzowe za to robilam;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry