reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia-sama nie wiem co z tym fantem zrobic:/a mój Daniel tez dziś marudny jak ta lala-wszystko na nie:/
Misia-w związku z tym,że w roku jest całe mnóstwo na obdarowywanie bliskich tym co lubia ja osobiście rocznicę traktuję nieco inaczej i na taka powiedzmy pierwszą ślubu zamiast ulubionej książki,płyty czy narzędzia sprezentowałabym np.album ze zdjeciami z ostatniego właśnie roku-od dnia ślubu do dziś:)Oczywiscie takie standardziki jak kolacyjka we dwoje i potem Ty na deser też w grę wchodzą:))))

reklama
miejmy to za sobą...nie zdałam :confused2:
jeden punkt za dużo do prawka :baffled:
nic to...trza się zapisac na nowo :sorry:

dobrze,że M jest i tak ze mnie dumny,że tylko o 1 punkt a nie np.10 :confused2:
dziecko mi tutaj słodzi,że mam piękną bluzkę tak więc head up :tak:

Hey
Anineczko don't worry cierpliwi zostana nagrodzeni ;)

Dzieciaki wcinaja makaron buzie maja pelne a ja mam cisze :-)
Dzis eryk mial wycieczke ze szkoly do... Szpitala

Kamcia mialam ci dac znac jak bede robic buleczki maslane
Otoz jutro bede to wsiadaj w odrzutowiec i wpadaj na kawke ;-)
Inne chetne tez zapraszam

Ewelciami tez jest przykro chcialabym leciec ale bede 2 tyg przed porodem wiec moge zapomniec ze mnie wpuszcza na poklad,wierze ze zrozumie jest rozsadna dziewczynka dopiero sie spotkamy w lipcu

Lubiczanko to ja na Twoim miejscu bym sie wybrala prywatnie ale kazdy robi jak uwaza

Tichonek jak tam po wizycie?

Anineczko nastepnym razem sie uda :-)

Asienko_R to Cie ostro wzielo,zdrowka

My walczymy z nocnikiem cora dzis caly dzien w majtusiach biega raz sie zapomiala i nie zdarzyla zawolac ale nic ja tlumacze,tlumacze i co chwile pytam chcesz siku moze zalapie w koncu,musi :-)do wakacji ma czas :-)

Hejka
Ja przeżyłam dentyste , jeszcze jedna wizyta się kłania:)
Anieczko mówiłam Ci nie tym to nastepnym razem głowa do góry!!:))
MoniaD ale ty to jesteś , może jak wróce bedziesz jeszcze bułeczki robiła:)?
Pojeżdzilismy na sankach było fajnie:)
Wieczorem pewnie gdzieś wyjdziemy trzeba korzystać póki dziadki są. Barów , winiarni tu dużo ale ogólnie jest dead w mieście nie tak jak Galway:)
Jutro cdn lekarzy i odwiedzania dziadków...:)
Miłego wieczorku

Dziewczynki-ja za bardzo nic nie mialam tam do powiedzenia-poprostu pan dr mi orzekł,ze kolejna wizyta 19go kwietnia:(((Do GP za 8tygodni,ale on tu nie robi zadnych badań-tylko w szpitalu.Dlatego się wkurzyłam,bo ja mam problemy z anemią.W ostatniej ciąży musiałam brać zwiększoną dawkę zelaza i inne leki...a teraz co?Powiedzą mi za 3miechy ze cos jest nie tak???Do bani:((((
A może to jest data następnej wizyty kontrolnej a na USG dostaniesz appointment pocztą?Ale tak czy siak wizyta późno:confused2:
Anineczko no szkoda bardzo,ale jeden punkt Ci tylko zabraknął,to super wynik:tak:
A ja na USG muszę powiedzieć,że się miło rozczarowałam:-)Bardzo dobrze było wszystko widać,każdy szczegół.Pani była bardzo fajna,miła i bardzo dokładnie scan zrobiła:tak:Pytała nawet o zdrowie Radka jako,że ten z 1 punktem urodzony:tak:Zdjęć mam chyba z 8,ale niestety wszystkie porwała ciotka Margaritta:sorry::-D
Towarzyszyła mi na USG więc i ona pewnie Wam napisze jak było:tak:
Głupa przygrałam i spytałam czy widać płeć a pani mi powiedziała:definitely boy:-DZresztą znów się obnażył przed nami i nawet Margaritta miała okazję klejnoty syna mego oglądać:-D
A w ogóle to nie wiem czy pani od scanu nie pomyślała,że my girlfriends jesteśmy bo w poczekalni Margaritta mnie po włoskach gładziła:eek::-DA pani na USG potem pytała jej czy dobrze monitor widzi a na koniec Margot poprosiła o zdjęcia dla siebie:-D:-D
Kochana jesteś,żeś mi towarzyszyła:tak:Że w tym natłoku codziennych zajęć znalazłaś dla nas czas:-)Dziękuję:-)
Nasz boy waży w tej chwili 641gram:tak:Znaczy mół i P:baffled:...Żeby nie było:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry