reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-no i dobrze,ze bezstresowo:)
Aninieczko-nie wiem czy m się pokusi o wejście na forum,więc przez Ciebie dla Niego
44.gif
49.gif

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mam neta od wczoraj :-) Wiec juz bede czesciej zagladac, We wtorek zesmy sie z Amanda zatruly, noc wyciagnieta z zycia, w szczegoly nie bede sie wdawac, zeby Wam dnia nie psuc "obrazami" z naszej nocy hehe :-) Ale juz jest dobrze, stracilam chyba z 2 kg hehe i od 2 dni mam dietke, bo na jedzenie patrzec nie moge, zwlaszcza mieso, bo to o nie poszlo... :-)
Uciekam, wpadne potem

Witam
No to powiem że n super telewizja kupe kanałów, HBO dodatkowo, HD jakość super, nagrywanie przewijanie w trakcie oglądanie fajna opcja:)
Dużo bajek i JimJam jest (najważniejsze dla Oliviera), F1 L bedzie mogl ogl na Eurosport, wlasnie wchodzi w liste kanalow i ustawia sobie nagrywanie w ciągu dnia co mu sie podoba jak nas nie bedzie:)
Za dekoder zapłaciłam 48zl i abonament 78zl mies tylko o 10zl wiecej niz teraz w Polsacie płace a mam o wiele wiecej kanalow i opcji ogl.

Członku sto lat ponownie!!!
Larcia super że masz neta już, wkręcaj sie:)

No i dziś Anieczka zdaje egzamin więc trzymajcie kciuki!!!! Powiedziałam że Wam doniose kiedy:))))

OK dziś dentysta i dalsze odwiedzanie rodziny i znajomych:)
Miłego dnia

Kamcia chcesz bana? :evil::evil::evil::evil:
ja tu chodzę po ścianach i zżarłam paznokcie a ty mi dolewasz oliwy do ognia :laugh2::wściekła/y:
najgorsze,że jak nie zdam to zrypię urodziny mężowi :baffled:
M dziękuje za życzonka :-):-)

ewelcia dzięki za sms-ka :tak::tak::tak::tak:

Dzien dobry

Tichonku powodzenia na usg obys dlugo nie czekala

Lubiczanko co dopiero w kwietniu masz wizyte :szok: moze im cos sie pomylilo ja mialam teraz 21 stycznia i kolejna mam 22 lutego

Kamcia to super ze jestes zadowolona z enki :-)wzielas taki sam pakiet co my:-) tylko dziwi mnie ze za dekoder placilas :baffled:my nie placilismy nic

Asienka_R zdrowka dla Ciebie

A ja mam dola...moja chrzesnica ma komunie w maju wiedzialam juz wczesniej ale nie wiedzialam kiedy a dzis dostalam esemesa ze komunia jest ostatnia niedziele maja lub pierwsza niedziele czerwca i niestety nie bede uczestniczyla w tym waznym dniu mojej chrzesnicy :-( jak w maju to bede 2 tyg przed porodem a jak w czercu to tydzien.Jest mi tak ciezko i z tym zle ze nawet sobie nie wyobrazacie...Chrzestny nie zyje zawal mial zostalam jej tylko ja....

Maluszek dzis od rana bardzo aktywny,tak fika az mi brzucholek podkakuje :-D

Anineczko-banuj!!!!!!!!!!!!!!!;)))))))))))))))))trzymam kciuki:)
Aaniu-no właśnie nie wiem co im się popie..ło,ale nie narzekam-to nic,że wyniki dostanę pod koniec ciąży-pierwsze z resztą!!!to jakbym zupełnie bez opieki lekarskiej była:(((

reklama
Anineczko-banuj!!!!!!!!!!!!!!!;)))))))))))))))))trzymam kciuki:)
Aaniu-no właśnie nie wiem co im się popie..ło,ale nie narzekam-to nic,że wyniki dostanę pod koniec ciąży-pierwsze z resztą!!!to jakbym zupełnie bez opieki lekarskiej była:(((

No dokladnie...a jezdzisz tez prywatnie?
Ja dostalam taki wykaz(ty pewnie tez masz taki) w ktorym tyg mam sie zglaszac do szpitala i do GP szpital sam ustawil wizyte na 22 lutego wiec szybko mi sie wydaje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry