reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Kamcia daj znac jak tam telewizja n,bo tez planujemy zmienic i ja wlasnie wybralam ten sam pakiet co Ty:tak:
Sandrulinska widze,ze mamusie juz pomogly,ja jeszcze widzialam u nas w sklepie z torbami te walizeczki.
Tobis juz chrapie,dzis padl pozno,bo swietnie sie bawil.A ja mam dylemat co by tu zjesc...Maz ma byc zaraz z pracy,ale tylko sie przebierze,zje cos i leci do nastepnej pracy...tak wiec wieczor w samotnosci.Zreszta on codzien taki padniety,ze pozytku z niego to juz zadnego nie ma:-D(zartuje oczywiscie)

ciao!

A my jakis film o wampirach ogladamy....maz mnie wnerwia bo ciagle jakies sexualne uwagi wali....chyba jakis niewyzyty...ciekawe czemu?? hehehe

Kupil mi wiadro lodow i sie zapchalam na maxa..i mi zimno teraz. Dzien leniwy...nigdzie nie bylam. Alex spal az 3 godziny!!! No i juz nie bylo sensu nigdzie lazikowac...

lece...ciao

Ewelcia oj zapracowany,zapracowany.Przydalyby mu sie jakies wakacje,no i mi przy okazji:-)
Moniadan a no "tego"to mu nie popuszczam:-)Obowiazek musi spelnic:-DA testuje za jakis tydzien,tylko chyba nic z tego.Musze troche wyluzowac,bo za bardzo psychicznie do tego podchodze,a to nie za dobrze.Tylko tak wyluzowac tez nie umiem,bo ja tak bardzo bym juz chciala byc mamusia po raz drugi...

Wilwia-nie odpuszczaj mężowi-o nie...ale faktycznie dobrze żebyś podchodziła do tematu na luzie-a my już kciukasy zaciskamy:)
Misia-ja już nie pamiętam kiedy poszalałam z lodzikami-jakoś mnie nie ciągnie:(((
Tichonek-powodzenia na USG-miłych wrażeń-a i suwaka pokazuj;)))
Tak o 1.27w nocy sobie myslałam,że moje prowadzenie ciąży jest farsą...bo następna wizyta w szpitalu dopiero w kwietniu-a to już 30ty tydzień ciąży będzie...żart jakiś:(
No ale witam i miłego dnia zyczę i mykam:)

Bry:-)
Jestem i pokazuję:tak::-D
Cieszą oko jak zwykle;-)i serce też:-)
Właśnie wciągnęłam śniadanie na co oczywiście moje nienarodzone dziecko skokami odpowiada:-DJakiś głodomorek będzie,dosłownie za każdym razem jak coś jem to Mati się ożywia,kopie,podskakuje:-D
Zaraz się za obiadek będę brała bo o 13-tej mam autobus i wrócę Bóg wie kiedy:sorry:
Dzięki,Lubiczanko za życzenie powodzenia na USG:-)Dziś się tak nie stresuję bo niedawno miałam robione i wsio w porząsiu a i tak tak wyraźnie jak na ostatnim USG widzieć na bank nie będę:sorry:Nie ten sprzęt:sorry:
Członku nasz
Wszystkiego najlepszego i dziś Ci życzę:tak:
happy_birthday_mark_card-p137775673368667379q6k5_400.jpg
s.gif
s.gif

Hejka.

Wpadlam tylko zeby sie przywitac.
Misia ladny avatar
Tichonek moja Zuzia, jak jeszcze w brzuszku byla, tez tak reagowala jak cos jadlam, no i faktycznie glodomorek z niej jest

Ostatnia edycja:
reklama
Hejoo laski :-) yyy mam pustkę w głowie póki co :sorry::sorry::sorry::eek: muszę wypełnić papiery na Domiciliary Care Allowance na Wikotrka a w poniedziałek muszę to zanieść do socjala i jakieś pół roku czekania na decyzję w najlepszym przypadku pozytywną w najgorszym czeka mnie apelacja bo się należy to jak psu zupa ale z tego co słyszałam robią straszne problemy :no:
OOO Członku sto lat :tak:Zobacz załącznik 321625
Tichonku cudowne suwaczki :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry