Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hehe,lubiczanko jakoś tak ostatnio mi się udajeJakbym Ci w głowie siedziała
A co do dziur w drogach to kamcia ma racjęTragedia w Polsce,normalnie tak mnie przez cały pobyt wytelepało w aucie,że szokDrogi wyglądają jak szwajcarski ser...Czasem to nie tylko jest dziura ale cała wyrwa w jezdni,no masakra
Wpadlam sie pochwalic ze dostalam sie na facebookatyle czasu nie moglam a teraz !!!!
Tylko nie wiem czemu dzis bez problemu???
Gra jeszcze ktoras w Farme????
ja na swoja weszlam ,nawet plony jakies mialam i zebralam;-)
lubiczanka juz ja sie postaram zeby domek był twój prawda!jest śliczny!!!!!duży!!!i blisko mniejuz jest zaklepany także tylko czekac aż wykończą i niech wam sie dobrze mieszka:-)no i bedziesz miała mnie pod ręką:-)
Tichonek-wielkie umysły myślą podobnie))) Marta-trzyamam Cię za słowo) Kamcia-jak patrzyłam na oferty też ten pakiet byśmy wybrali
No i to byłoby na tyle-dawidkowi opitoliliśmy wloski-taki pseudo irokezik na środku i krócej boki-fajnie wygladaDanielek już kima,J własnie starszaki układa do snu-ech-życie jest piękne))
Dobranoc Dziewczynki)))"
Ale świetne te walizeczki
Mój P jeszcze w pracyA ja na pocieszenie zrobiłam sobie sałatkę owocowąi zaraz będę się zapychaćNo tak za mną chodziła,że szok
W tv oczywista,nic nie ma ciekawego
Dobranoc...