reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aniu gratulacje córci:-)
Anineczko wiem, że nie ma, ale szukam sposobu na dotarcie do tej mojej Anusi, bo temperament i charakterek to ona ma i chciałabym ją dobrze wychować, wiem, że nie uniknę błędów, ale chciałabym popełnić ich jak najmniej. Dzisiaj o dziwo ma jakiś dobry dzień. Rozrabia, ale nie jest źle, jak to czasem bywa, że o tej porze już nie mam siły na nic:(

Pauletta-no własnie zdradz coś wiecej na temat tego śniadanka
Anineczko-no właśnie inne nacje często wykorzystują fakt,że są"inni"i mogą posądzić o coś takiego:(((a już rodzimi Mahomedzi mają to chyba we krwi-tu też wielkie HALO jak ktokolwiek powie coś na jednego czy drugiego-skandal normalnie:(((
Aaniu-gratuluję córuni:)

Lubiczanko no temat dośc kontrowersyjny,ale niestety nie wyssany z palca.
Są u Antka w klasie różne dzieci,jak pewnie w więszkości szkół,ale to dziecko naprawdę daję czadu i wkurza mnie postępowanie matki.Ja oczywiście powiedziałam jej co sądzę o tym,ale ona pokiwa głową i innej osobie powie,że było zupełnie inaczej :baffled: Już powiedziałam dyrektorowi,że Mohamed przynosi słodycze do szkoły,ale czy to coś wskóra?
Tak samo jak na śniadanie matka pakuje mu do lunch boxa frytki z sosem lub fasolkę :szok::baffled: i jak ja mam swoje dziecko przekonac do tego,że nie wolno?
Ehhh na szczęście jej dziecko dało sobie spokój z Antkiem,ale niestety uwzięło się na takim Andrzejku,tak więc sądzę,że jak się rodzice zbuntują to nie będzie patrzenia,że to inna narodowośc.
I co najlepsze inne dzieci widzą kto zaczyna i nam mówią,a ta idzie w zaparte :baffled:
Ale dziś jakiś postęp chyba bo Mohamed wchodząc do szkoły,krzyknął do matki "No fighting today" :-D:-D

Dobra idę....mam schowek pod schodami do posprzątania....jak nie zginę w boju to wpadnę tutaj :baffled::baffled::-D

hmmm a moze jeszcze jedną kawkę? hmmmmm:dry:

reklama
"No fighting today!":szok::-D:-D:-D
No niezły ten Mohamed z tego co piszesz:sorry2:Ale co się dziwic jak matka ma takie podejście:sorry2:Zresztą w ich ojczystym kraju kobieta i tak nic nie znaczy więc chłopak może przez ojca tak uczony:baffled:
A co do Radka to się nie przejmuję bo też babki od razu spytałam czy to może przez tak długi czas w Polsce i przyznała mi rację:tak:Ale co to będzie po wakacjach?:szok:
Pauletta mniemam,że jakieś dietetyczne śniadanko było,dawaj szczegóły:-)A i życzę powodzenia w dietkowaniu:tak:
Aniaa gratulacje:tak:Jak córcia więc się nazywac będzie?
Coś ostatnio zauważyłam,że dużo brzuchatek nosi w sobie dzidzię tej samej płci co poprzedni dziec:-p
Asienko_r dzięki za maila,fajowy:tak::-D...Tylko,że z tym ...nie jestem gruba,trochę przesada w moim przypadku,szczególnie teraz:eek::-D:-D:-D
A co słychac u AsienkiM i jej Zuzi?Wiem,że czasu na kompa nie ma,ale może ktoś coś wie?Aniu,Asienko_r?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry