reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienka dzięki doszło ale obejrzę dopiero wieczorkiem bo na tym kompie nie mam odpowiedniego programu :sorry2::sorry2::sorry2: a laptop u góry;-)
Lubiczanko czy big czy nie big zawsze będę fajna mama :-);-) i nie dam się zlasować :-D:-D:-D
Tichonek na obiad planuję bajaderki o!:-D:-D:-D:-D no i chyba kieszonki z cycków pieczone czy cuś :sorry2:

reklama
...Zapomniałam dodac,że będą ze mną jeszcze dwa balony:eek::sorry::-D
Pauletta jak o swoim obiedzie napisałaś to mi się od razu tekst z "Killera" przypomniał-Ty se cycki usmaż!:-D:-D:-D
A poważnie ja tam bym na diecie mogła byc,ale żeby mi ktoś tak dania pod nos podstawiał:sorry2:Pilnował co,kiedy i ile mogę zjeśc,szykował mi jedzonko i takie tam:sorry2::-D:-D

ja podziwiam wszystkich na diecie bo ja sie nie nadaje Uwielbiam jesc i nie umiem sobie odmawiac Jak mam na cos ochote to jem i juz Wole isc na silownie aby pozbyc sie zbednych kalorii i dodatkowo to fajna odskocznia od domowych codziennych obowiazkow

pauletta widze postepu na suwaczku :-):-) super;-)

Ostatnia edycja:
Tichonek-ja tak samo-dieta czemu nie,ale to już "pod nos";))))
Sandrulińska-aleś czujna:)))
Misia-wszystkiego dobrego-oby każdy kolejny wspólnie spędzony rok był lepszy,a juz napewno nie gorszy od tego,który właśnie zamykacie-szczęścia i miłości:))))I co wymyśliłaś z prezentem???

Tichonek-u nas wieje straszliwie.Ale pocieszajace jest to,co piszesz:tak:tzn. dla mamy,bo ja tam nie plakalabym gdyby jednak nie wyleciala.Z tym ze u niej koniec ferii i od pn. do pracy.A Pani dyrektor musi byc ciagle na stanowisku;-):-D

misia-i ja Wam zycze wszystkiego najpiekniejszego i wiecznej milosci:tak::happy:

Niom,ja też właśnie na FB dojrzałam,że dziś misia świętuje;-)
Wszystkiego najlepszego dla Was...Dużo szczęścia i miłości.Kochajcie się i rozmnażajcie:-D

reklama
ciao!!!

Heh-dziekuje dziewczynki:)Ja to sie smieje,ze my mamy dobry czas 2 lata jestesmy ze soba, rok malzenstwem i dwojka dzieci-hahahahahaha....czasu nie marnujemy....hahaha
A z prezentem nic nie wymyslilam, bo zamiast tego musialam wymyslac obiad...z tego co mam w szafkach....taka bida:( Ale spoko-nie narzekam. Mamy siebie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry