reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hey
Misia, wszystkiego najpiękniejszego z okazji 1 rocznicy :-)
i co wymyśliłas jakis prezencik?

Co do spotkania, ja tam zawsze chętna, tylko gdzie miałoby byc teraz, Limeryk był, Galway było to co teraz...? czyzby Dublin? ;-)

Sandrulinska, moja Emma tez ma katar, juz nie wiem jak z nim walczyc, co chwile dostaje i na dodatek zaczyna kaszlec a dzis nawet dostała gorączki :-(

tichonku tylko dzieki temu mogłam sie wykazać:-D
moniadan zdrówka dla córci, ja to juz nie mam sily do tych choróbsk co je hania z przedszkola przynosi i wszyscy za nia chorujemy 2 razy w miesiacu:wściekła/y:

Misiu wszystkiego najpiękniejszego dla Was:-)

Coś jest chyba z tą pogodą faktycznie, głowa mnie boli, czuję się jakbym miała gorączkę i poszłabym najchętniej spać, Ania też jakaś niewyraźna, M też mówił, że też jakoś nie teges

Moniadan
teraz miał być Dublin:-p, zdrówka dla Was

witam
Madbebe to twoja mama leci tym samolotem do Wrocka, do którego ja dziś wsiadam:)?
No my po obiadku cieszymy sie ostatnimi chwilami w PL, i o 20 ladujemy w IRL w końcu:)
Do póżniej

Kamcia spokojnego lotu

Misiaduzo,duzo,milosci!!!

TichonkuPauletta imienia w sumie nie mamy jeszcze ustalonego dla syna mielismy:-)ja chcialabym Lena ale nie wiem co moj J na to jeszcze mamy czas zeby sie zastanowic

My juz po obiadku chwile odpoczne i odkurzyc musze w salonie bo moje dziecie nakryszlo.
Dzwonil J z pracy i chyba dotarla do niego wczorajsza wiadomosc :-)mowi ciesze sie ze bedzie corcia ale nad synkiem popracujemy jeszcze :-D:szok:

Misia wszystkiego naj oby jak najwięcej spólnych lat :tak: czerwone_serce2.gif
Dzindusia a no postępy są aż w szoku jestem ;-)

reklama
dzindusia piękne suwaczki,nareszcie:-)To,to ja rozumiem:-D
Aniaa no widzisz,a mówiłaś,że to Twoja ostatnia ciąża:-D:-D
O kurczę,Pauletta a wczoraja jeszcze 0,9 kg.widziałam:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry