reklama

Mamy z Irlandii!!

hej wszystkim...Wy tu o dietach i zachciankach a ja już 4 kg przytyłam w ciągu 16 tyg.- bo dzisiaj 16ty tydzień się zaczął, jak tak dalej będę jeść to nie chce pomyśleć co będzie pod koniec ciąży....ale to może dlatego ,że dwójka jest w środku???
Też chciałam dodać suwaczki,ale nie mogę się odnaleźć jeszcze i nie mam pojęcia jak to działa? pozdrawiam , lecę do pracy na 5 godzinek, ale mi się nie chce:(

reklama
rany julek! asienko przepiękne zdjęcia! wzruszające do łez:-) piękne! i ta modeleczka mała! najbardziej lubie u dzidzusiów te rączki do góry kiedy śpią:-)
patrycja zajebiste fotki strzelasz no poprostu cud miod! a te czapeczeki sama tez dziergasz?:-)

Pauletta kiedyś ktoś tam kopnął:-D:-DA teraz mnie od środka młodzieniec podkopuje więc mu dogadzam jak mogę:-)...Tia,jemu,yhym:-D:-D:-D
Ja ogólnie nie miałam wcale zachcianek ani teraz ani w pierwszej ciąży,ale dziś mnie tak naszło na tego loda,że szok:-D
dzindusia ja też najbardziej uwielbiam z Lionem:-pW Polsce jadałam,ale tu nie wiem czy są:sorry2:Znalazłam menu z Maca i jest crunchy to wzięłam,tzn.zamówiłam u męża:-D
AsienkoM już częśc tych fotek na NK widziałam,cud,miód i orzeszki (zaś mi ten Lion po głowie chodzi:-D).Zuzanka jest słodka a fotki przepiękne.Słowa uznania należą się patrycjibaczkowskiej:tak:

Asienko zdjecia sa boskie!!!Zuzienka urocza :-)

Pauletta a coz to za propozycja :-D

Patrycja wielki szacun dla Ciebie,naprawde:-)

zdjecia z usg :-)

Załączniki

• 21 tydzien.jpg
    21 tydzien.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 52
  • 21 tydzien 2.jpg
    21 tydzien 2.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 75
Asienko Zuzia jest cudowna..

A ja dopiero obejrzalam one born every minute.Ja wogole jestem maniaczka takich programow,gdyby zdrowie,lata i finanse pozwolily by mi na to urodzilabym wiecej dzieci.Choc jestem nie rzadko przemeczona,marze choc o jednym dniu w lozku bez zadnych obowiazkow to i tak zdania nie zmienie.Nasunela mi sie konkluzja apropo programu.Dwa razy rodzilam,dwa razy nie byly to normalne porody,jeden zaczal sie normalnie wiec przeszedlm przez caly okres boli,skurczy, itp jednak dla ratowania dziecka i mnie skonczylo sie na stole.Drugi porod jak same wiecie moze i byl o tyle latwy ze tez cc ale nie latwa dla mnie ciaza.Chialbym urodzic naturalnie,przezyc to wszystko co wy przezylyscie rodzac naturalnie ale los chcial inaczej.Tak naprawde poczulam cos wspanialego jak urodzilam dziewczynki,nie dlatego ze byly dwie tylko dla tego ze Maxa porod przespalam pod narkoza i strsznie mnie to bolalo bo to moj jedyny kochany synus.Teraz doswiadczylam wszystkiego widzac jak na swiat przychodza moje dziewczyny.Wspaniale uczucie kiedy dostalam je obydwie do przutulenia.ale tak naprawde nie chce o sobie napisac.Nasunela mi sie mysl ze personel byl wspanialy.Obydwie ciaze byly dla mnie bezstresowe jesli chodzi o opieke.Wspaniale polozne,wspanialy personel ktory sie opiekowal mna i dziecmi.Nie wspomne o personelu na neonatologii.Kobiety usmiechniete,zadowolone z tego co robia,az im troche pozazdroscilam ze codziennie widza jak na swiat przychodza dzieci.Jestem strasznie wdzieczna i pomimo iz porody nie sa przyjemne z powodu bolu i strachu to wspominam strsznie milo pobyt w szpitalu.Ci ludzie jak dla mnie wykonuja fantastyczna prace.Moze ktos trafil na nieprzyjemna kobiete bo i takie sie zdarzaja,ale ja mialam ogromne szczescie.Ech rozpisalam sie ale jakos mnie ten filmik tak natchnal hehehe A wogole plczliwa i jakas wrazliwa jestem z powodu choroby..

Ostatnia edycja:
gastone fajnie , ze tak milo wspominasz porody mimo wszystko! podziwiam Cie kobieto!:tak:
ja nie mam takich wspomnien raczej trauma lekka:dry: w polsce rodzilam hanke mialam 19 lat to gdyby nie adam to chyba by mnie tam zjadly te cipy połozne za to ze smarkata i rodzi , a tutaj tez raczej niefajnie wspominam choc opieka naprawde dobra:tak: i sympatyczna:tak:

reklama
ANINECZKO- ja jestem 17 km od Tralee, taka miejscowość jak Castleisland:), dawniej - jakieś 4 lata temu mieszkaliśmy w Killarney , ale trafiliśmy tu , nie narzekam , choć mała miejscowość:), pozdrawiam

Oj Basia znajome okolice czesto tam z rodzinka u rodzinki bywam:-)

Witam
Frog fajnie,że jesteś :-)
Nic mi nie mów o wydatkach :baffled::-(
A może tak jakąś drukarnie pieniążków otworzyc :dry:

Anineczko nie namawiaj do przestepstwa choc korci korci:tak::-D. Najbardziej balam sie rach za prad bo my mamy tez ogrzewanie elektr. ale rachunek nam przyszedl €330 za 2,5 mies wiec luzik:-). Ale ze w zeszlym mies zakupilam bilety na wczasy w tym mies trzeba splacic karte+czynsz+ESB+rach za pogotowie(malo brakowalo:szok:)+2xTax motor i zycie. Wiec kto chce miec udzial w stworzeniu mojego drzewka salonowego ze spadajacymi euraskami???

Pauletta ty zawsze mialas dziwne gusta kulinarne;-) Powodzenia z dietka

AsienkaR wiem o czym mowisz i podziwiam, ze jestes taka zaparta w poszukiwaniach sposobu na corcie. Ja tez postanowilam cos zmienic w postepowaniu z moim synkiem bo wszystko wymusza i stawia zawsze na swoim a my zeby nie bylo placzu ustepujemy. Ale doszlam wczoraj wieczorkiem do wniosku, po jego histerycznym zachowaniu przed snem, ze tak nie moze byc dalej. Od dzis ma zakaz na wszystko i ma tlumaczone czemu tak a nie inaczej i ze jesli jego zachowanie sie nie zmieni nie bedzie bajek ani zadnych innych przyjemnosci. Placz mnie nie wzrusza bo ja raczej konsekwentna. Ale boje sie momentu kiedy bedzie pora na spanie, a juz tak ladnie chodzil sam spac bez mojego przebywania z nim w pokoiku:baffled:
Aniu gratuluje kolejnej coruni
Misia wszystkiego najlepszego dla Was, oby zawsze Wam towarzyszyla milosc, harmonia i zrozumienie:-)
Tichonek zachciewajki podczas ciazy sa jak najbardziej wskazane. Smacznego
Kamcia spokojnego lotu

Ja po szybkich zakupkach. Nigdy wiecej nie wyjade w pt w miasto - korki masakryczne, pogoda dzis do d...y, ja nie w sosie. Chyba kawka mnie zaraz czeka bo usypiam, synek nie dal mi dzis pospac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry