ANINECZKO- ja jestem 17 km od Tralee, taka miejscowość jak Castleisland

, dawniej - jakieś 4 lata temu mieszkaliśmy w Killarney , ale trafiliśmy tu , nie narzekam , choć mała miejscowość

, pozdrawiam
Oj
Basia znajome okolice czesto tam z rodzinka u rodzinki bywam:-)
Witam
Frog fajnie,że jesteś :-)
Nic mi nie mów o wydatkach

:-(
A może tak jakąś drukarnie pieniążków otworzyc
Anineczko nie namawiaj do przestepstwa choc korci korci

. Najbardziej balam sie rach za prad bo my mamy tez ogrzewanie elektr. ale rachunek nam przyszedl €330 za 2,5 mies wiec luzik:-). Ale ze w zeszlym mies zakupilam bilety na wczasy w tym mies trzeba splacic karte+czynsz+ESB+rach za pogotowie(malo brakowalo

)+2xTax motor i zycie. Wiec kto chce miec udzial w stworzeniu mojego drzewka salonowego ze spadajacymi euraskami???
Pauletta ty zawsze mialas dziwne gusta kulinarne;-) Powodzenia z dietka
AsienkaR wiem o czym mowisz i podziwiam, ze jestes taka zaparta w poszukiwaniach sposobu na corcie. Ja tez postanowilam cos zmienic w postepowaniu z moim synkiem bo wszystko wymusza i stawia zawsze na swoim a my zeby nie bylo placzu ustepujemy. Ale doszlam wczoraj wieczorkiem do wniosku, po jego histerycznym zachowaniu przed snem, ze tak nie moze byc dalej. Od dzis ma zakaz na wszystko i ma tlumaczone czemu tak a nie inaczej i ze jesli jego zachowanie sie nie zmieni nie bedzie bajek ani zadnych innych przyjemnosci. Placz mnie nie wzrusza bo ja raczej konsekwentna. Ale boje sie momentu kiedy bedzie pora na spanie, a juz tak ladnie chodzil sam spac bez mojego przebywania z nim w pokoiku
Aniu gratuluje kolejnej coruni
Misia wszystkiego najlepszego dla Was, oby zawsze Wam towarzyszyla milosc, harmonia i zrozumienie:-)
Tichonek zachciewajki podczas ciazy sa jak najbardziej wskazane. Smacznego
Kamcia spokojnego lotu
Ja po szybkich zakupkach. Nigdy wiecej nie wyjade w pt w miasto - korki masakryczne, pogoda dzis do d...y, ja nie w sosie. Chyba kawka mnie zaraz czeka bo usypiam, synek nie dal mi dzis pospac.