reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsieńkaM super sesja
misia 100 lat wam życze w miłości i szczęściu:tak:
Ania sliczne focie z usg:tak:
pauletta powodzenia z dietką..
kamcia obyś doleciała na czas bo słyszałam ze są opóźniania nawet do 3h ...:dry:
gastone ja też chciałabym gromadkę sporą..ale chyba nie tak prędko..
postanowiliśmy ze bedzie 3 tylko i tego się trzymamy;-)hihi

Aniaa ślicznie córeczki buźkę widać:tak:Ładne fotki,uwielbiam na takowe patrzeć:-)Ja to w ogóle dzieciomaniaczka ostatnio:zawstydzona/y:Awatary,suwaczki,tapety na koamputerach,wyszukiwarki...wszystko z dzieciakami:tak:
A mój P przywiózł mi lodzika:-pI jest z Lionem:-):-)Będę wtryniać z wieczora,teraz idę się golnąć i opluskać;-)

Frog-pamiętaj żem pierwsza do hodowli;-):rofl2:

Lubiczanko pamietam ktos musi przypominac mi o podlewaniu zeby owoce obficie rosły;-):-D
Tichonek ale smaka tu robisz az slinka cieknie:happy2:

Spadam szykowac mlodego do spania czyli caly rytuał trzeba odstawic. Mam nadzieje, ze mi dzis w miare spokojnie to pojdzie bo nie zniose wczorajszej sceny mego pierworodnego:no::baffled:

Hejo mamusie:-)
Na poczatek Misia wszystkiego dobrego dla Ciebie i Aarona z okazji rocznicy.
Ja dzis bylam na nowym domku robic porzadki i zaczac ukladanie.Co prawda jeszcze sporo zostalo do zrobienia,ale mialam dzisiaj kochana pomocnice,Larcia jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc.
Jutro od rana znowu jedziemy dzialac,przydalby mi sie caly dzien,ale od 16 mam juz dzieci i potem nocke.Tak bym miala caly dzien na ogarniecie wiekszosci a tu niestety braknie mi czasu ze wzgledu na prace.K planuje w poniedzialek,moze w niedziele juz na calego tam sie przeniesc,ale pewnie w tygodniu zawsze podjedziemy na stare smiecie po cos-zreszta tu mam wszystko pooplacane do konca miesiaca,wiec trzeba wykorzystac-np internet tu mam a na nowym domku moge czekac 2 lub wiecej tygodni.
Juz sie nie moge doczekac,mimo zmeczenia tak mi sie dzis dobrze tam sprzatalo,ukladalo...bo wiedzialam,ze juz niedlugo bedzie cisza,blogi spokoj...Tobi swietnie sie tam czuje,nawet zasnal tam dzisiaj-myslalm ze po wstaniu bedzie plakal,bo to nowe,nieznane miejsce a obudzil sie taki usmiechniety:-)
Moje dziecie zasnelo dzis z wielkim placzem,tak mu dokuczaja zabki,tylko zlapie kawalek mojej skory juz zaciska zabki,pcha do buzki swoje raczki,ale gryzaka nie chce.Do tego zrobil chyba kupke zebowke,bo strasznie go obszczypala ducia.

wilwia az sie zaczerwienilam!Musialam zarobic na ta pyszna kawe z pianka :-) Smieje sie!Jak w czyms moglam pomoc, to czemu by nie. I daj znac jak cos jeszcze trzeba bedzie.

Uciekam, bo lody mi sie topia haagen daz

reklama
Dziękuje ogromnie za bardzo miłe słowa
przepraszam ze mało sie udzielam ale ostatnio nie ogarniam wszystkiego
Sandrulinska czapeczki kupuje nie wyrobiła bym czasowo :D

Dziewczyny z forum dla was 20% rabatu na sesje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry