reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzindusia z tego co czytałam to na początku potrafi tak lecieć później już trochę spokojniej a nawet przestoje się zdarzają :sorry2::sorry2::sorry2:

Ufff ale się nafutrowałam:sorry2: makaronik jajeczny zrobiłam do tego dwie piersi w sosie czosnkowym i mam dość :baffled: oczywiście bajaderką przegryzłam a jak :-):-):-)
Ania83 to dawaj się chłopami zamienimy:-D:-D:-D mój już nie chce a ja chcę :sorry2:

A ja apropos diety jeszcze...Właśnie do P zadzwoniłam,że wracając z pracy ma mi przywieźc loda z Mc'Donaldsa,McFlurry Cadbery Crunchie:-pAle mnie naszło:-D

A ja apropos diety jeszcze...Właśnie do P zadzwoniłam,że wracając z pracy ma mi przywieźc loda z Mc'Donaldsa,McFlurry Cadbery Crunchie:-pAle mnie naszło:-D
ja w ciazy co chwile dzwonilam do mojego zeby mi zingera z kfc przywiozl Tak mi sie ostrego chcialo Najadlam sie tego przez te pare miesiecy wiecej niz przez cale zycie
Ja uwielbiam Mc Flurry z Lionem

Misia-macie siebie i sobą mozecie się cieszyc:)))
Tichonek-teraz możesz szaleć z zachciewajkami:)))
Pauletta-tylko uwAżaj mi z tą dietą-bez szaleństw:)))
No-moja drożdżówa w piekarniku-ale pachnie...hmmmmm

hej dziewczynki

znalazłam małe 15 minut dla siebie :szok: niemozliwe:dry::-D

czy musi az tak pizdzić :sorry2: no musi??? dobrze,ze zawsze mozna na szoping jechac i sie goscie nudzic nie bedą :-D generalnie nie jest zle;-) ogarniamy ,ze tak powiem.

kamcia spokojnego lotu.Uwazaj jak wysiądziesz zeby Cie nie porwalo- chudzinko :-p

misia szczęscia, milości mnóstwa pięknych chwil ...
rocznice_slubu1.jpg

asienko_r cierpliwosci :sorry2:

madbebe spokojnego lotu dla mamci ;-) i wracaj do nas- znaczy i ja sie postaram,ale to jeszcze kilka dni :sorry2:

Tichonkowa
... co to ja chcialam od Cie:dry: aa ze Radzio bedzie gadał- Ci mówiłam przeciez:-D i zobaczysz ,ze na wywiadowce pani powie,ze on i tak jest gordzes i w ogole very smart:cool2:;-)

lubiczanko przyznaję Ci racje :tak: w kazdym względzie prawie:-D;-)

No to posiedzialam :happy2: czas na deser i ide zaraz Nikole budzić-chociaz w taką aure to az mi jej zal wybudzac:dry:

tymczasem maj lejdis

Tichonek dzieki, ze sie interesujesz.;-)

Tak jak Asienka_r pisala wczesniej to jest u mnie mama:-), ale w niedziele juz leci:-( a w czwartek przylatuje tesciowa:blink:.
Wczoraj bylysmy na pierwszym szczepieniu, Zuzia byla bardzo dzielna, poplakala chwilke a potem zasnela:blink:.
Aniaa83 Gratuluje coreczki
A oto zdjecia Zuzi, wczoraj maz odebral od Patrycji:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry