reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta pierwsza myśl moja była taka,żebyś kupiła a M odbierze od Ciebie,ale w pt ma wolne no i wcięłam się Tobie,sorry :-p:-D
dobrze didi,daj znac co zdecydujecie.

dobrej nocki :-)

reklama
Witam z lozeczka ;-)
Kamcia swietny filmik :-D
Poslalam M na skypa i slysze teraz jak sie smieje
Laski powiedzcie mi jak sie nazywa mieso na rolady tutaj bo tego Mariusza ostatnio nie ma i musze sie produkowac po angielsku a M ma urodziny w niedziele i chce mu zrobic jego rychtich ulubiony slaski lobiad rolady kluski i modra kapusta :-D

kamcia sorrki,ale niestety odpadam jutro, troche mi sie pokomplikowaly plany.

misia nie dziwie Ci sie,ze jestes wsciekla i czujesz sie bezsilna juz. Byc tyle czasu bez przyplywu tej kasy,to musi byc naprawde ciezko. Serio wspolczuje. Na Twoim miejscu rano zadzwonilabym do socjala,zeby zlozyc claim i prosilabym gadac z kims "wyzszym". Bo te osoby z "okienek" i tak niewiele moga zrobic. Decyzja jest gdzies wyzej. I tam trzeba szukac odp. Jak moj M kiedys mial benefit i byly problemy, to zawsze przez tel wszystko zalatwial. Sprobuj. Jesli postanowisz tam pojsc, to szukaj tej osoby, co tydzien temu obiecala, ze dostaniesz kase. Musisz byc silna i walczyc o swoje pieniadze. Badz wsciekla tam, narob awantury, zeby kase zwrocili nastepnego dnia!Powiedz,ze cierpisz za ich balagan i zlozysz skarge na nich. Masakra, co oni wyprawiaja!Walcz walcz walcz!Nie trac wiary, bo czasem tylko ona Nas trzyma!Wyjasni sie to, napewno!

Wszystkim solenizantom STO LAT!!!!

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!
Samych radosnych i szczęśliwych chwil,
dużo zdrowia i uśmiechu na każdy dzień
i spełnienia wszystkich marzeń!

• 2 letniego już Szymcia
2ndbirthday.jpg

• 3 letniej Nikolki
Happy-Birthday-victoria.jpg

• i nastoletniej Małgorzaty
kwiaty9.jpg

Szymku. Nikusiu, Margaritto spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe ode mła :-):tak::tak:

Hejoo...ciężki dziś dzień ...właściwie to mi za bardzo nawet nei chce się już pisać całą pozostałą mi dziś energię spożytkowałam na bloga:sorry2::sorry2::sorry2:

Ania83 przemknęło mi gdzieś że pytałaś o mnie...dzięki za troskę ;-) z Wiktorem się coś dzieje a ja ni cholery nie wiem co ....jedyne co wiem że ma gazy i nie chce jeśc i o! bądź tu mądry o co kaman:dry::-( a On nie potrafi mi powiedzieć co jest nei tak a widze że jest coś nie tak i mnie to boli że własnemu dziecku nie potrafię pomóc echhhh:-( nie będę wam tu zasmucać idę spać

Dobranoc laski ;-)

hi!:-)
zimnicaaaaa:confused2:
dziewczyny czy Wy znacie w okolicach Dublina jakąś farme, sad, ogród , coś takiego gdzie sie jedzie i zbiera samemu owoce i warzywa i potem za nie płaci;-)

Witam
przede wszystkim
Ewelciu-dla Szymka urodzinowy buziak:)))))
Margaritta-Dla Księżniczki również NAJLEPSZE życzenia...ale dla Ciebie-klaps w pupsko!!!!!Kochana-tego co w życiu najważniejsze-czyli szczęścia!!!
mISIA-BYŁAŚ W TYM SOCIALU???Masakra jakaś:(Już ja bym im tam pokazała:///
Wiesieńko-powodzenia w poszukiwaniach-znajdzie się coś:)))
Kamcia-i co?Połowa tygodnia jak się patrzy i zadnej wieści o Twym przyjezdzie nie mam;)
Tichonek-trzyamam kciuki oby to zastepcze Wam zaserwowali,bo rzeczywiscie jestescie uziemieni:/
A ja wczoraj wychodziłam z siebie-zasuwałam do Clonmel biny zamówić,wreszcie kupiłam dupowaty(dosłownie)stolik pod tv-ale już chcę skończyć"urządzanie"i tego mi do szczęścia brakowało...Potem migiem do Thurles do TAX officu(J wreszcie dostał P60-będzie jakiś grosz)a na koniec samodzielnie skręciłam komodę-od A do Z:))))Dziś już tylko ten marny stolik do skręcenia i wreszcie mozna zacząć układac wszystko na swoich miejscach-a co z tymi kartonami??????
Miłego dnia Wam życzę

Bry:-)
Z autem raczej nieciekawie:no:P wczoraj podjechał do tego warsztatu a tam facet na razie tak tylko na oko stwierdził,że szkoda na jakieś 2500E:szok::sorry:A,że wartość rynkowa samego auta jest niższa to raczej ubezpieczalnia da tylko tyle ile warte jest auto i nie będzie naprawiane:sad:Zastępczego więc też nie dostaniemy bo dają tylko jeśli swoje auto zostawiasz w warsztacie:-(Tak więc zostaniemy bez auta i to na stałe,zdaje się:-(Przyjdzie nam auto kupować:-(
Za to cieszę się po wywiadówce..Jestem bardzo miło zaskoczona ogólnie sposobem w jaki została przeprowadzona.Każdy rodzić miał 20 minut sam na sam z nauczycielką i dostał bardzo dokładnie opisany każdy przedmiot w szkole i postępy dziecka plus zachowanie,frekwencja,obycie z innnymi dziećmi.W sumie to dwie strony wniosków dostaliśmy:tak:Coraz bardziej przekonuję się,że dobrą szkołę znaleźliśmy:tak:
Owszem Radek zaciął się trochę po powrocie z Polski ale już się rozkręca:tak:Jest go wszędzie pełno,ciężko go na krześle utrzymać:eek::-DRoztrzepany jest,ale da się go naprawić:-D
Za to jest jednym z lepszych dzieciaków w klasie jeśli chodzi o matematykę:-)Co mnie wcale nie dziwi,bo on ma szmergla na cyfry,kocha się w nich odkąd 2,5 roku skończył:-)Rozumie ponoć wszystko co się do niego mówi po angielsku i irlandzku:szok::-)I babka powiedziała,że nie w ten sposób,że patrzy co ktoś inny robi tylko na prawdę rozumie:tak:Nauczycielki są w szoku bo czyta po angielsku słowa:-)Niektóre dzieci anglojęzyczne jeszcze nie potrafią a on już się stara:tak:...Zapomniałam Wam się pochwalić,że będąc w Polsce zaczął czytać polskie słowa,sam z siebie,wszyscy byliśmy w szoku,ale nie myślałam,że po angielsku też jest tak dobrze:-)Ogólnie literki,cyferki,czytanie,pisanie nie sprawiają mu żadnego problemu:-)
Poza tym jest ponoć bardzo friendly and very popular in school:-)Wszyscy go lubią,umie się bawić z każdym i ma lovely sense of humor:-).
Bardzo często się zgłasza do odpowiedzi i jest strasznie sfrustrowany,jeśli zna odpowiedź,ale nie umie jej powiedzić po angielsku:-DOgólnie jestem bardzo zadowolona bo nie myślałam,że sobie tak dobrze daje radę w szkole,w domu nie chce za wiele mówić co tam w szkole:sorry:Także..ufff....Bardzo się cieszę:tak:
No to tyle chwalipięctwa:zawstydzona/y:
Wolfia...nastoletnia Margaritta:eek::-D:-D:-D
moniadan ja na rolady sobie kupuję fast fry pork czyli schab tylko tak cieniutko pokrojony,lekko jeszcze rozbijam i roladki z tego palce lizać:tak:Ale to pork bo ja beefa niecierpię:sorry:
Lubiczanko nie forsuj się zbyt:angry:Pomalutku i już niedługo będziesz cała szczęśliwa w pięknym domku:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Lubiczanko mam hu.. plan w tym tygodniu dzien pracy, dzien off i jak juz bym jechala to żebym miala 2 dni wolne z rzędu. Weekend mam wolny ale Anieczka przyjezdza:) Druga sprawa że kasy nie dostalam z socjala za 2 tygodnie co w PL bylam ,niby jutro mam dostać... will see
Ale w przyszłym tygodniu jak plan bedzie spoko to sie umówimy:)

Sandrulińska a gdzie o takich farmach słyszałas??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry