Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak się nie robi 

wez sie puknij
w czoło tez 

:-( a On nie potrafi mi powiedzieć co jest nei tak a widze że jest coś nie tak i mnie to boli że własnemu dziecku nie potrafię pomóc echhhh:-( nie będę wam tu zasmucać idę spać
P wczoraj podjechał do tego warsztatu a tam facet na razie tak tylko na oko stwierdził,że szkoda na jakieś 2500E
A,że wartość rynkowa samego auta jest niższa to raczej ubezpieczalnia da tylko tyle ile warte jest auto i nie będzie naprawiane
Zastępczego więc też nie dostaniemy bo dają tylko jeśli swoje auto zostawiasz w warsztacie:-(Tak więc zostaniemy bez auta i to na stałe,zdaje się:-(Przyjdzie nam auto kupować:-(
Coraz bardziej przekonuję się,że dobrą szkołę znaleźliśmy
Jest go wszędzie pełno,ciężko go na krześle utrzymać
Roztrzepany jest,ale da się go naprawić
:-)I babka powiedziała,że nie w ten sposób,że patrzy co ktoś inny robi tylko na prawdę rozumie
Nauczycielki są w szoku bo czyta po angielsku słowa:-)Niektóre dzieci anglojęzyczne jeszcze nie potrafią a on już się stara
...Zapomniałam Wam się pochwalić,że będąc w Polsce zaczął czytać polskie słowa,sam z siebie,wszyscy byliśmy w szoku,ale nie myślałam,że po angielsku też jest tak dobrze:-)Ogólnie literki,cyferki,czytanie,pisanie nie sprawiają mu żadnego problemu:-)
Ogólnie jestem bardzo zadowolona bo nie myślałam,że sobie tak dobrze daje radę w szkole,w domu nie chce za wiele mówić co tam w szkole
Także..ufff....Bardzo się cieszę

Ale to pork bo ja beefa niecierpię
Pomalutku i już niedługo będziesz cała szczęśliwa w pięknym domku