Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

siet!
I żeby to było nasze to wsio ryba,bierzemy kasę i kupujemy coś innego,a tak...Szef kasę weźmie a my bez auta:-(A tak się cieszyliśmy 1,5 tyg.temu przeszedł super NCT,na 2 lata miał być spokój
Koleś mówił,że ma bardzo dobre parametry i że rzadko kiedy dają takim rocznikom NCT na 2 lata,a tu taki klops:-(
Współczuję

Asienko ochów i achów aż nie było bo babki takie opanowane i raczej obiektywne![]()

tzn.paracetamolu 
Zuza i Daisy śpią, Witia w przedszkolu więc luz blues :-):-):-) a w ogóle zapomniałam napisać młoda odstała skierowanie do oftamologa - chirurg oczny czy cuś w tym rodzaju
ma ciągłą infekcję przez niedrożny kanalik w lewym oczku :-( i cały czas smaruje jej maścią antybiotykową jak tylko przestaje to od razu ropa prawie że się leje i oczko spuchnięte i czerwone:-( z tego co lekarka mi mówiła potrzebny będzie zabieg bo masaże nic nie dają ale tych zabiegów nie robią wcześniej jak w 18msc. życia
póki co masuję dalej może uda się bez zabiegu;-)
na szczęście mały kredyt w banku dostaliśmy ale to kolejny wydatek mimo wszystko miesięcznie dojdzie nam kolejna kwota do spłaty
siet....

ale już living room posprzątała,ściera do podłóg się pierze i mięso rozmrażam.
a jakie masz opinię? moja koleżanka jeździ do niej lub pana Piotra i sobie chwali,ja jeszcze u niej nie byłam.M był u P.Piotra ,ale słyszał,że P. Ilona lepsza 

no że rodzinki sobie zbierały owowce i warzywa prosto z krzaczkow a na koniec placili za to co uzbierali mozna tez pikniczek zrobic