reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Tichonku to faktycznie nieciekawie z autem,jak ono warte 1000-1100 :baffled:
straszna szkoda,no dalej nie mogę przebolec,że musicie cierpiec przez tą babę :confused2:
Ale choc u Radzia wszystko w jak najlepszym porządku :-):-) fajnie,fajnie,ze mu tak super idzie :tak:

ja bez humoru,ząb mnie boli co to jakiś czas temu Irlandzka stomatolog mi robiła :angry::angry: siet!

Tichonku nie zazdroszcze problemów z autem, miałam to rok temu, i mimo że mamy bonus protection to teraz nam podwyższyli ubezpieczenie bo był claim robiony. Dzwoniłam do ubezpieczalni i jak masz jakis claim w ciagu 3 lat to nie biora klientów badza wyzsza cene daja:/
A ubezpieczenie poleci Wasze czy tej baby?
No i gratuluje takiego zdolnego syna!!:)

No,dokładnie właśnie tyle warte jest,anineczko:sorry:I żeby to było nasze to wsio ryba,bierzemy kasę i kupujemy coś innego,a tak...Szef kasę weźmie a my bez auta:-(A tak się cieszyliśmy 1,5 tyg.temu przeszedł super NCT,na 2 lata miał być spokój:sorry:Koleś mówił,że ma bardzo dobre parametry i że rzadko kiedy dają takim rocznikom NCT na 2 lata,a tu taki klops:-(
Za dobrze się nam ostatnio układało,dużo rzeczy dla maluszka udało się nam taniej kupić,dostać i takie tam to teraz zaś kłody pod nogi:-(
Ząbek jak boli to ałłaa...nieciekawie:sorry:Współczuję:sorry:
Asienko ochów i achów aż nie było bo babki takie opanowane i raczej obiektywne:-D

Tichonku te auta cos muszą miec w sobie bo nasze też bez zająknięcia przeszło NCT i też na 2 lata :-) aż mi będzie go żal sprzedawac jak zdam na prawko,przyzwyczailam się do niego okropnie :sorry:

może uda mi się dziś wcisnąc do dentystki w Newbridge,bo dziś o 4:30 jak jakaś narkomanka szperałam po szafach w poszukiwaniu prochów :-D:-D tzn.paracetamolu :laugh2:

Hejoo laski :-) wpadam na chwilę bo zaraz idę się pokrzątać ;-):-D Zuza i Daisy śpią, Witia w przedszkolu więc luz blues :-):-):-) a w ogóle zapomniałam napisać młoda odstała skierowanie do oftamologa - chirurg oczny czy cuś w tym rodzaju :sorry: ma ciągłą infekcję przez niedrożny kanalik w lewym oczku :-( i cały czas smaruje jej maścią antybiotykową jak tylko przestaje to od razu ropa prawie że się leje i oczko spuchnięte i czerwone:-( z tego co lekarka mi mówiła potrzebny będzie zabieg bo masaże nic nie dają ale tych zabiegów nie robią wcześniej jak w 18msc. życia :sorry: póki co masuję dalej może uda się bez zabiegu;-)
Tichonku no i super, że takie obiektywne ochy i achy zebrałaś na temat Radka :-):-):-):-) a i my ostatnio staneliśmy przed przymusem kupna auta więc wiem co czujesz:confused2::sorry: na szczęście mały kredyt w banku dostaliśmy ale to kolejny wydatek mimo wszystko miesięcznie dojdzie nam kolejna kwota do spłaty:confused2: siet....

Anineczko wspolczuje bolu zeba...wybierasz sie do tej Pani Ilony Smalinskiej czy jak jej tam w Newbridge?
Lubiczanko ech ty zawsze w biegu...nie przesadzaj tylko z ta robota:)
Tichonku wspolczuje tej calej akcji z autem:-(:baffled:i gratuluje zdolnego synka:tak::tak:
Wolfia-dziekuje za zyczenia dla mlodego- Ty tez po tylku powinnas dostac...twoj Oli tez dopiero co skonczyl 2latka!!!!wszystkiego najlepszego dla niego sle:)
Wszystkim pozostalym rowniez dizekuje za zyczenia dla szymka:)
Pauletta a moze Zuzia bedzie miec czyszczony kanalik?oby jendak nie!
Masuj,masuj moze jednak obejdzie sie bez zabiegu.
Szymko tez dlugo mial ropiejace oczko ale masowalam i przeszlo

Mialam leciec golabki robi..M poszedl z mlodym na spacer a ja zamiast brac sie za jakas robote to siedze:eek:

to tak jak ja ewelciu,siedzę :confused2: ale już living room posprzątała,ściera do podłóg się pierze i mięso rozmrażam.

tak wybieram się do niej :tak: a jakie masz opinię? moja koleżanka jeździ do niej lub pana Piotra i sobie chwali,ja jeszcze u niej nie byłam.M był u P.Piotra ,ale słyszał,że P. Ilona lepsza :sorry:

Pauletta i jak poszukiwania auta?
Oby Zuzince się odblokował kanalik masażem :tak:

reklama
tichonku pozazdrościć synka zdolniachy!:-) rany jak mi sie tez marza takie slowa o dzieciach &&&:happy:
kamcia widziałam w telewizji:-D no że rodzinki sobie zbierały owowce i warzywa prosto z krzaczkow a na koniec placili za to co uzbierali mozna tez pikniczek zrobic:tak:
pauletta biedna Zuzia:-(
wolfia spoznione ale najszczersze i najpiekniejsze zyczenia dla synka!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry