reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ewelcia w szoku jestem ile zapłaciłaś...biorę 200e starczy na nową plombę? :eek::eek: aaa nissan primera to nie combi ;-) mieliśmy taki przez jakiś czas :tak:

Tichonku no i co teraz zrobicie? dacie radę bez auta?

idę sobie przeciwbóla zapodac,jeszcze tylko 1,5h cierpienia :confused2:

Nie,bez auta rady nie damy:no:Nie ma szans:no:Ani ja ani Radek na zakupy do sklepu nie dojdziemy.Niedługo następny brzdąc się pojawi i jak tu bez auta funkcjonować?:-(Już w przyszłą środę mam wizytę w Swords w Health Centre a to ode mnie z domu jest jakieś 45 minut drogi bez brzucha ciążowego a z nim...:sorry:Wczoraj P z pracy tym autem przyjechał bo był od razu w tym warsztacie więc może na weekend czy w tę środę nam szef pozwoli jeszcze to auto wziąć ale na dłuższa metę...
Nie wiem,może coś na raty weźmiemy,nie mam pojęcia:no:I jeszcze to będzie pierwsze ubezpieczenie:wściekła/y:Więc kupa pieniędzy:-(A my groszem nie śmierdzimy:-(

Tichonku jeśli myślisz o ratach np.u dealer-a to oni załatwiają to z waszym bankiem,taki kredyt właśnie :tak:
kurcze to was baba załatwiła :baffled: a P miał liczone zniżki na tym ubezpieczeniu?
Mój M już 7 lat jeździ tutaj autem i nie ma ani roku zniżek bo auto służbowe :baffled:

a jakie auto będziecie szukac?

ludzie ale mi się spac chce :confused2::confused2:
zaraz idę się zbierac do sadysty..brrr jak ja nie lubię tam przesiadywac :confused2:

Anineczko-nie przesadzaj z lekami-to po nich chce się spać(wiedza z autopsji).Badz dzielna u sadysty;))))
Tichonek-a ja i tak mam czutkę(nadzieję moze),że coś szef poradzi z tym autkiem...No i brawo dla Radka-zuch chłopak:)
Pauletta-no trzymam kciuki oby na masażu się skończyło-szkoda takiego maluszka na zabieg(choć jak mus to mus)-oby wsio było dobrze:)
Ewelcia-uwierz,że juz mi się odechciało-urządzania,sprzątania,noszenia i skręcania...Krzyż mnie boli i rece mam popuchniete...
Kamcia-no trudno....Kiedy indziej-póki co się stąd nigdzie nie wybieramy;)))
Madbebe-jak mięcho-zamówiłaś?Bo jakos ostatnio chyba szukałaś?
Aaniu-już kiedyś miałam zapytać-skąd w Pl jestes?

Witam
Pauletta to Ci wspolczuje mam nadzieje ze Wiktorkowi sie poprawi,biedna Zuzienka

Tichonku z synka mozesz byc dumna:-)a z autkiem rzeczywiscie nieciekawie

Lubiczanko udanego urzadzania sie,warminsko-mazurskie 40 km od Olsztyna, blisko mamy do Mragowa,Mikolajek :)

Anineczka wsploczuje bolu zeba

Ja dzis od rana w kuchni zachcialo mi sie faworkow :-)W poludnie odwiedzila nas kolezanka bo ja niestety uziemiona jestem czekam na przesylke.Mieszkanko ogarnelam,odkurzylam podlogi zmylam teraz odpoczywam i czeka na J ale jeszcze troche za nim worci,jak ja nie lubie tej popoludniowej zmiany :wściekła/y:
Moja cora dzis zawolala ze chce na nocniczek :-)jupi moze w koncu zalapie o co kaman :-):-D

Ostatnia edycja:
Anineczka powodzenia, ja tez nie lubie, kurcze za 200e w Pl to mozna tyle z zebami zrobic, myśle ze ci starczy

Tichonek,Wiem jak to jest nie mieć auta, my nie mielismy miesiąc i myslalam ze oszaleje, M jezdzil do pracy ze znajomym, Eryk na szczeście przedszkole miał blisko, a zakupy zamawiałam tesco on line albo z dziewczynami, ale bylo to baardzo męczące, ja juz miałam takie momenty ze chciałam kupic cos za 500e byleby tylko jeżdziło, a jak P teraz dojeżdza do pracy? No ale czegos tu nie rozumiem, nie z waszej winy auto zepsute, naprawcie to, chocby to miało kosztowac 2500e i niech płaci winowajca ze swojego ubezpieczenia, nie da się tak? co ma do rzeczy ile auto warte, wam sie kompletnie nie opłaca kupowac, dlaczego wy macie byc stratni skoro w niczym nie zawiniliście!

My jemy obiadek i zaraz zbieramy sie do kolezanki :-)

ewelcia w szoku jestem ile zapłaciłaś...biorę 200e starczy na nową plombę? :eek::eek: aaa nissan primera to nie combi ;-) mieliśmy taki przez jakiś czas :tak:

:confused2:
Powinno starczec...ale tY juz chyba u sadysty...

jakos na zdjeciu podobny do kombii,ale pozniej jakos tak mi przeszlo przez mysl ze Primery kombii to ja jeszcze nie widzialam...nie wiem jak ja patrzylam na to zdjecie:eek:.

my swojego trajeta sprzedalismy:-):tak:juuupi!!!na reszcie nie stoi!!!

bylam na miescie .....szukam butow dla siebie ale nic nie ma:baffled:

lece z mlodym na dwor...wstal o 8 i nie spal tylko s;ysze jak buczy na dole:eek:

To auto pauletty jest combi(napisane jest estate w ogloszeniu,ale i ze zdjecia widac:tak:;-)).
anineczko-jest nissan primera combi i sedan:tak: (chyba tak sie nazywa 5cio drzwiowe:eek:)
Tichonek-yyy,ja oczywiscie nie mialam na mysli zadnego zebractwa.Ale skoro tamte auto mial i dal,wiec moze ma jeszcze inne zbedne do pozyczenia,mniej lub bardziej luksusowe;-)Ja tez mysle jak lubiczanka,ze cos wymysli:tak:Powodzenia!
lubiczanko-kupowalam polowke swini za pobytu mojej mamy:tak:

Aniaa83
-wiec Ty z mojej czesci PL i MartyF;-)
moniadan-ubezpieczalnia nie pokryje kosztow naprawy gdy cena naprawy przewyzsza wartosc auta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry