reklama

Mamy z Irlandii!!

MartaF jak mogłam przeoczyc taki wielki balon dla Twojego synka :zawstydzona/y: nie no przegięłam. Ale jeszcze nie ma jutra więc najlepszego dla niego:tak: zaraz poszukam jakiegoś balona tez a co :-D

eee tam nie ma nic- wykupili wsio :dry: ale za to powiedz ,ze spiewająco mu zyczymy :-D 51sOFmVhYXL._SL500_AA280_.jpg

reklama
Dzień dobry
Ewelcia-uuuu Kochana-ja antyserialowa jestem-oprócz takich dokumentalnych to żaden "tasiemiec"nie ma u nas racji bytu;))))
Jak pięknie i cudownie dziś ,prawda?Bynajmniej nie o pogodzie piszę,bo ta znowu średnio dopisuje-choć docenić trzeba brak wiatru:)
Wszystkim życzę tak dobrego poranka-i reszty dnia jaki mam ja:))))

Hejo
A ja pierwszy raz od dawna nie musialam ustawiac budzika:)))
Oli w miare ok, ma apetyt i przeżywa te strupki:)))
Pogoda średnia ,ale cóż i tak jesteśmy uziemieni..

Bry
Eee,tam u nas nadal wieje:dry:Słabiej z lekka,co prawda ale jednak:sorry2:Ponuro,mokro i ciemnawo:dry:W zeszłym roku o tej porze było duuuużo cieplej:tak:Pamiętam bo mój P ma jutro urodziny a jak w zeszłym roku mu torta zamawiałam to facet mi go przywiózł i już się lekko rozpuszczał z ciepła:baffled:W tym roku bez imprezy niestety,kasy brak chroniczny nie pozwala na wiele:dry:Nawet na prezent dla niego nie mam bo wszystkie zaskórniaki dołożyłam do auta:dry:Ale nic,jakieś ciacho mu chociaż spiekę:tak:A,że on "słodki chłopak" to się ucieszy:tak:
Kamcia Ci powiem,że jakbym nie wiedziała,że to Ty,gdzieś by mi się rzuciła ta fotka w oczy to nawet bym przez chwilę nie pomyślała,że mogę tę babkę znać!:no:No zupełnie inna osoba:szok:

reklama
Tichonku dzięki. Prezenty materialne nie są najważniejsze, tak wogóle to mąż napewno sie ucieszy z ciasta i może jakaś sexi bielizna wieczorem i bedzie mial prezent:))))

Jak skończymy chorować to zapraszam na kawke bo sie zaopatrzylam w 4 smaki syropów do kaw więc teraz do wyboru do koloru:)))

Lubiczanko no właśnie co tam??:) Czyżby jakieś kopniaki od maleństwa?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry