reklama

Mamy z Irlandii!!

No właśnie bo ja bardzo nie gościnna jestem i ich nie zapraszam do siebie:)) A spotkać sie można na kulkach. Oni maja interes do L dlatego przyjeżdzają hahaha

Syropy do kaw kupiłam w Musgrave mniam(smaki: czekolada, irish cream, orzech i vanilla)

reklama
Witam

Ja w przeciwieństwie do co po niektórych totalnie bez humoru,a w zasadzie to wścieklizna mnie zaraz weźmie.
Tak więc bez kija nie podchodzic :blink:
Miłego dnia :-):evil:

Lubiczanki a kiedy wy do mnie zawitacie,hę?:blink:

Kamcia ja też chcę te syropy:dry:

Tichonku odpowiem zaraz :tak:

AsieńkoR widzę,że się Ania naprawia :-)

więcej nie pamiętam :dry:

Witam

Ja w przeciwieństwie do co po niektórych totalnie bez humoru,a w zasadzie to wścieklizna mnie zaraz weźmie.
Tak więc bez kija nie podchodzic :blink:
Miłego dnia :-):evil:

Lubiczanki a kiedy wy do mnie zawitacie,hę?:blink:

Kamcia ja też chcę te syropy:dry:

Tichonku odpowiem zaraz :tak:

AsieńkoR widzę,że się Ania naprawia :-)

więcej nie pamiętam :dry:

Stęskniłaś sie???My baaardzo,ale póki kija nie nabedę nie przybede;))))
Madbebe-to po fryzjerze,co?????

No właśnie bo ja bardzo nie gościnna jestem i ich nie zapraszam do siebie:)) A spotkać sie można na kulkach. Oni maja interes do L dlatego przyjeżdzają hahaha

Syropy do kaw kupiłam w Musgrave mniam(smaki: czekolada, irish cream, orzech i vanilla)
kurde u nas chyba nie ma tego Musgrave:dry:
a mozesz jakas fotke zarzucic zebym mogla oblukac jak to chociaz wyglada?

ja ostatnio maniaczka kawy:cool2:

Kilka tygodni temu koleżanka mi mówiła o swojej znajomej i jej rodzienie,co ich spotkało a dziś na gazecie.ie pojawił się artykuł na ten temat: Osierociła 2-dniową Alicję | Gazeta.ie Smutna sprawa:-(Co to się dzieje na świecie:no:
Przesiedziałam dziś całe dopołudnia w necie:baffled:Ale na obiad wymyśliłam zapiekankę ziemniaczaną więc wiele czasu na jej wykonanie nie potrzebuję;-)Coraz bardziej leniwa się robię:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry