reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Widzę gęsta atmosfera się wczoraj zrobiła, dobrze, że temat zakończony:-)
U nas pogoda licha jak nie wiem co:-(. Ania przespała całą noc:-D:-D:-D, popłakała przez sen chwilkę, bo się rozkopała i zimno jej było, przykryłam i spała dalej, mleko na pół śpiąco wypiła;-) i spała dalej. Teraz mówi, że ma bubę i na buzię pokazuje, więc dają jej się we znaki:-(

Wiesienko fajnie, że z Asią lepiej
Zdrówka dla wszystkich chorujących

reklama
Kamcia a robią sexi worki?:-D:-DW jaką ja się koszulkę z tym bęcem wcisnę?:errr::-D:-DTe co mam to nie zakryją nawet brzucha:-DA kupić nie mam za co:baffled::-D
Ewelcia,mam ten przepis spisany:tak:Ale myślałam,żeby zrobić ciasto marchewkowe bo P bardzo lubi,czasem kupuje gotowe a Larcia taki prosty przepis wrzuciła,że chyba się pokuszę:tak:I w sumie wszystkie składniki w domu mam,tylko Philadelphię muszę kupić,ale w Sparze na osiedlu jest:tak:

Ostatnia edycja:
Kamciu-kopniaki juz od kilku tygodni odczuwam:/Ale,ale-cóż za tygrysica w Tobie drzemie-kilka machnięć kredką i cieniami i ło matko-seks bomba wyskakuje z torta na wieczorze kawalerskim;)))
Ewelciu-uuuu-daj mi jak upieczesz kawałek-uwielbiam jagody w cieście:))))
ale,ale-nie wiem dlaczego(czyżby te hormony)tak mi się z radości chce skakać:)))Nie wiem czy sie przez sen nawąchałam czegoś czy co,ale serio banan na dzien dobry i oby do"dobranoc"został-czy życie nie jest wspaniałe???

Kamciu-kopniaki juz od kilku tygodni odczuwam:/Ale,ale-cóż za tygrysica w Tobie drzemie-kilka machnięć kredką i cieniami i ło matko-seks bomba wyskakuje z torta na wieczorze kawalerskim;)))
Ewelciu-uuuu-daj mi jak upieczesz kawałek-uwielbiam jagody w cieście:))))
ale,ale-nie wiem dlaczego(czyżby te hormony)tak mi się z radości chce skakać:)))Nie wiem czy sie przez sen nawąchałam czegoś czy co,ale serio banan na dzien dobry i oby do"dobranoc"został-czy życie nie jest wspaniałe???
Lubiczanko sie usmialam z Ciebie:-D:-D:-D

Lubiczanko Ty po ospe jedziesz do Kamci?

zapraszam do mnie na herbatke i ciasto:)

Kamcia co za cuda do kawki kupilas i gdzie?

M jak pojechal po drozdze pol godziny temu to go wcielo:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry