reklama

Mamy z Irlandii!!

MartaF - promocja jest chyba tylko w tamtym Tesco ja w weekend kupilam Pamki w Bootsie 3za2, za 3 opakowania zaplacilam 30jurkow;-) a w tesco bylo jedno za 35:szok:, a z tego co mi wiadomo przez to ze wlasnie otworzyli nowe tesco tam kolo Ciebie AsienkaM1986 to w Dunsie ale tylko tam tez maja byc jakies promocje:tak:
u nas tez weekend spedzony prawie caly na dworze takaaaaaaaaaaa pogoda super,
spokojnej nocki:-)

reklama
siemako

milego dnia zycze
ja dzisiaj na bilans z mloda ide..a tak mi sie nie chce ze hej.. do tego jakas taka podziembiona jestem..wrr...
lece sie ubierac i mlodego do szkoly szykowac

Dzień dobry
Asieńko-ale interes z tymi pampkami-1op za 11 a 2 za 25???A husteczki pampersowe już dłuuugo są w promocji(-pokazywałam Ci MArta!!!).A sukienusią się pochwalisz?
Aaniu-zwalniamy obroty!!!Teraz juz nie sprintem a spacerkiem do końca:)
Wiesieńko-jak się mieszka?
Didi-szybkiego bilansowania i zdrówka:)
Kamcia-no widzisz...ale w najgorszym razie,jesli nie szybciej,to w lipcu jeszcze z brzucholem będę:)
No idę sobie,bo nie dietkuję i bułka lidlowska na śniadanko mnie wzywa;)Miłego dnia

hello:-)
Ja chcialam sie tylko przywitac, bo jakos weny do pisania brak a i nic sie nie dzieje,wiec nie ma co pisac ;-)
Marta -sukienusie sliczne :-)a i zdrowka:happy2:
Didi-zdrowka oby przeziebienie przeszlo:tak:
Lubiczanko-smacznego :-)
lece pic kawke i domek ogarnac trzeba, milego dzionka:-)

Marta-hahahaha-ta pierwsza to identyko,którą kupiłam kilka miechów temu,i którą tu tez reklamowałam(więc nie ma wyjścia żeby mi sie nie podobała:))))...Tylko moja jest jaśniejniebieska:)))A druga-sukienka przepiękna,a modelka-koszmar;)
Kamcia-a skoro o kieckach to zamówiłas w końcu tą z allegro?
Marcysia-a dziękuje:)Smacznej kawusi:)

reklama
hej

Didi zdrowka
MartaF rowniez zdrowka zycze i sukienki swietne
Lubiczanka pisalam wczoraj jak potluczona, no bo bylo wywieszone ze za 1 opakowanie 16.99 a 2 opakowania za 25, wiec wzielismy i okazalo sie ze kazde pudelko sprzedaja za 11

Milego dzionka

Ale usmialam sie z siebie w niedziele:-p. Jak bylismy na zakupach to stwierdzimy, ze zjemy na miescie no i tak zrobilismy. Jak juz skonczylismy to mielismy jeszcze chwilke posiedziec i isc dalej na zakupy:tak:, ale jak zobaczylam, ze przyszedl chlopiec z ospa to w minute sie zwinelismy:-D. Nigdy nie sadzilam, ze tak na ospe zareaguje choc wiem, ze im wczesniej przebyta tym lepiej;-).

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry