reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
kamcia a doczekałam sie,w sumie sami pojechaliśmy na granice i upchaliśmy go w zafire:-)dzieci mają frajde i nie tylko nasze:-D

mnie grypa dopada,ledwo przełykam,krtań mnie boli:/:/ czytam ale łeb boli i nie mam natchnienia pisac:/:/

Byłam z mężem w Nowym otwartym Pawilonie,popatrzec co tam maja.Jeszcze wszystkich sklepików nie maja po otwieranych.Ale kupiliśmy nianie z Fisher Prince :-).
Landrolka nasza dzis była,i wymieni nam okno w pokoju,wiec jestem happy.:-):tak:.
Lubiczanko lepszego humorku.:tak:

Hejka

Aniaa83 nie szalej kochana
MartaF zdrowka zycze

Wczoraj bylismy na zakupach w Blanchardstown i kupilismy Zuzi sukieneczke na chrzciny, potem zajechalismy do naszej pracy bo szefowa chciala mala zobaczyc a nastepnie na spacer do ogrodu rozanego.

Dzisiaj otworzyli u nas pawilon, narazie jest Tesco ale wkrotce tez pootwieraja inne sklepy, i kupilam Zuzi troche nowych ubranek, a potem juz z mezem 2 pudelka Pampersow po 96 sztuk w kazdym za 11 euro za pudelko i 6ciopak chusteczek Pampers za 4.99.

Milego wieczoru zycze.

:tak::tak::tak:

Tylko nie wiem czy wszedzie czy tylko u nas na otwarcie, a z tego co widzialam to wszystkie rozmiary w pudelkach byly po 11 euro lub 2 za 25

dzięki bardzo jutro sprawdze:tak:

mój Szymek spał w dzień 4 godziny:szok::szok::-) sam zasnął:tak:i godzine temu też padł sam na kanapie:-Dchyba odzyskałam synka bo od 3 dni tylko piszczał i ciężko było mu zasnąć:baffled:

a zapomniałam,Pauletta jaką dietke stosujesz??:confused:bo ja żadnej tylko jem mniej i schudlam 7kg i dalej stoi w miejscu:baffled:choć przyznam szczerze zaniedbałam kinecta:baffled::baffled:

Pauletta no wlasnie jaka??
MartaF a w co grywasz bo ja tez mam kinekta i kupilam sobie na niego cwiczenia ale narazie nie daje rady bo po 10 minutach wysiadam. A i z tego co przeczytalam ta promocja na pampki jest do jutra chyba.

Zauwazylam ostatnio ze jak sie zmecze to mam problemy z oddechem jakbym astme miala, a zrobilo mi sie tak jak w ciazy bylam

reklama
w adventure i mam drugą:tenis,siatka,boks,łyżwy i inne ale chce sobie fitnes zakupić i dać czadu przed weselem, a tak wogole przyszła mi sukienka dzisiaj,jest świetna i musze ciałko wyćwiczyc:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry