reklama

Mamy z Irlandii!!

siemako

pogoda nas rozpieszcza

Misia zdrowka dla meza aby nozka wszybko wyzdrowiala

Anineczko ..to masz juz duze te pomidorki ze podwiazujesz ja moje dopiero wysadze za tydien do ogrodu a mam jeszcze ogoraskow pelno sadzonek i fasolki a jakby bylo mi malo to poziomnki tez posadzilam wiec jesli chcesz ogorasy to zapraszam hihihi :)

u mnie wesolo od rana mam domowe przedszkole ..razem z moimi mam a raczej mialam 6 dzieci ale 2 juz tata odebral przed chwilka wiec wesolo hihih
a jakby malo mi bylo zajec to upieklam babeczki drozdowe i wyszlu superasne maluskie drozdzoweczki z sliweczkami

Lubiczanko..moja dieta to teraz taka ze jem mniej wiec zajadam sie nawet grillkiem chociaz na dukanie jest on dozwolony , a kiedy ruszam w trase no coz jeszcze nigdy samiusienka dalekiej trasy nie robilam chyba ze P siedzial obok to raz zrobilam ale teraz on leci 29 -ego do pl i 10 dni jestem sama i tak ysle ze moglabym udezyc w jakies odwiedzinki ale nie mam gps wiec jakos ciezko chyba ze z Kamcia hihijako moj gps

Ostatnia edycja:
reklama
wpadlam sie przywitac i spadam...musze sie ogarnac bo do miasta musze isc...

od rana jestesm tak busy ze nawet sie po tylku nie mam jak podrapac....

mialam NIlle nie spodziewanie:sorry:pozniej kolezanka i teraz mase pracy bo wszsytko na raz/.........

wpadne [pozniej

Hejka

W sobote bylismy na 5 urodzinach sasiada, jak przyszla pora na spanie Zuzi to P poszedl z nia do domku a ja posiedzialam sobie z dziewczynami.
W niedziele P jakos slabo sie czul, glowa go bolala i zoladek, ale do poludnia mu przeszlo.
dzisiaj pewnie ciacho upieke bo mam wolniejszy dzien bo obiadek mam jeszcze z wczoraj, juz bylysmy na 2 godzinnym spacerze, zaraz niunia dostanie mleko i pojdzie w drzemke, mam taka nadzieje.

Misia wspolczuje przezyc i dobrze ze jest juz lepiej, swietnie, ze siostra przyleci, bedziesz miala pomoc i wsparcie.

Didi no muszę podwiązac bo już mi się kładą po podłożu,a czytałam czym najlepiej podwiązywac i polecają pończochy bo są rozciągliwe i nie wrzynają się w łodygę :sorry:
Aha i pomidorki najlepiej podlewac od spodu,tak więc kupiłam fajną donicę z taką rurką,przez którą wlewa się wodę od razu do podłoża :tak:
Mam jeszcze truskawki posadzone i chciałam kupic krzak malin,ale przecież zanim da mi owoce to mogę już tutaj nie mieszkac :eek: tak więc z bólem zrezygnowałam.
Muszę mojego M namówic by zrobił mi ogrodzony mini ogródeczek to więcej bym posiała,posadziła warzywek :tak:

Aaaa i chłopcy dostali ode mnie pierwszego kwiatka :-D:-D:-D

http://roslinyowadozerne.eu/art/rosliny/dionaea-muscipula.php

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Ja dziś miałam wizytę u GP,byłam więc z Radkiem:tak:Wsio ok,ale jak się zgrzałam wracając:szok:,tak się duszno zrobiło,że mokrusieńka do domu wróciłam:sorry:Wstawiłam pranie,obiad zrobiłam i dopiero na tyłku siadłam:sorry:
Zakupy wczoraj udane,większość zakupiona,ale i tak jeszcze parę rzeczy brakuje bo pojechaliśmy najpierw z Radkiem na plac zabaw,potem sklepy i nie wszędzie zdążyliśmy:sorry:
A koniec końców kupiłam jednak wanienkę Buy Baby Aqua Bath. at Argos.ie- Your Online Shop for . bo pomyślałam,że mój kręgosłup za bardzo po doopie dostanie jak się będę do dużej wanny podczas kąpieli schylać:sorry:...Teraz,kto wie to niech mi podpowie,gdzie dostanę ceratkę,taką dużą,co mogłabym pod wanienkę podłożyć,cobym se przypadkiem łóżka wodnego nie zrobiła?:-D
A propos zakupów-w Bootsie wszystkie rzeczy dziecięce są 3 w cenie 2:tak:Można mieszać:tak:Np.kupiłam 3 paczki Pampersów-jedna była gratis,ale kupiłam też witaminy dla kobiet w ciąży,wit.D3 a podkłady poporodowe miałam gratis:tak:
Misia ale się porobiło:szok:Współczuję Tobie i A:sorry:Zdrówka dla niego:tak:
Anineczko,ale,że tą "milusią" roślinkę z linka chłopaki dostali?No,no,mucha nie siada:-D:-D:-D
Ewelcia miałam z P w piątek do Cork jechać,na sobotę wpaść do Lubiczanków i w niedzielę właśnie myślałam nawiedzić Was,ale nie pojechałam z P bo mi się najzwyczajniej nie chciało:baffled:Ale,tak,mam nadzieję jeszcze przed rozwiązaniem się do Was w niedzielę na herbatkę wybrać:tak:Może tydzień po świętach,albo dwa:tak:Dam znać:tak:
A staniki w Penneysie są,faktycznie,nawet ładne,ale tylko czarne-co akurat nie jest jakimś problemem ale do tego największy rozmiar - E a to już dla mnie wielki problem:-D:-DSię mi bimbałki nie zmieszczą:eek::-D:-D
Lubiczanko ja robię tylko na święta:żurek,jajka faszerowane pieczarkami,drugi-faszerowane parówkami,dwie sałatki,białe kiełbasy,babkę,sernik i jedno ciach zamówiłam bo nic więcej mi się nie chce:sorry:

Ostatnia edycja:
Anineczko,Tichonku-dziękuję Wam:)))No to widzę,że nie jest tak zle-poprostu Wielkanoc nie jest tak urozmaiconym świętem jak Boże Narodzenie i tak tradycyjnie-a i tak się obeżreć można:)
AsieńkoM-dobrze,że sobie odetchnęłaś z kumpelkami:)
Didi-rzeczywiście mini przedszkole-dzielna dziewczynka:)
Tichonek-kiedyś były w tesco takie ceratki,ale to jak w ciąży byłam z Danielkiem-teraz nie wiem:/
Anineczko-ja mogę sadzić,ale tylko krzaczki,kwiatki-żadnych warzyw itp:/Leniuch ja:(
Cholerka-jutro mam wizytę w szpitalu a J nie dostał wolnego:(((I jak sobie pomyślę,że z całą mafią mam jechać to mi się nie chce-a właściwie chce się-płakać

Lubiczanko podrzuc mi mafię :sorry: kurcze gdyby M miał wolne to bym podjechała i za niankę porobiła.A na którą masz wizytę??

Tichonku tak ta z linka,muchołówka...boję się jej :szok::-D:-D choc palców nie zjada...i kurcze jak na złośc zero much w chacie :wściekła/y:
No właśnie kręgosłup może dostac po dupie jak się tak co wieczór schylac. :tak: ale leżaczek się przyda później jak ma około pół roku dziecko,wtedy sobie może leżec i wariowac :tak:

reklama
kurcze, od paru dni mam problem z moim profilem na forum cos sie zrabalo i do albumu nie moge dodac zdjec. Wyswietla sie okno, wciskam dodaj plik, wybieram zdjecie i nie pokazuje sie ikonka wgraj. i d..a

O wlasnie ciasto sie upieklo, niunia jeszcze spi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry