Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I u nas pięknie na dworze i pralka się kręci

Czekamy na wieści jakiej płci dzidzia u Ciebie pomieszkuje:-)I zdjęcia z USG
Muszą Ci zrobić,jak nie będą chcieli to walcz,że połówkowego nawet nie było

...Dziwne bo on tam nie jest zameldowany,ale nic to...I list jest wezwaniem do zapisania Radka do przedszkola od września bo 5-cio latka obejmuje obowiązek przedszkolny
Kurczę i będę musiała już od tego września potwierdzenie z irlandzkiej szkoły chyba wysyłać,że Radek tu się uczy
Muszę zadzwonić do tego przedszkola i się dowiedzieć...
u mnie zdychania ciąg dalszy
samopoczuciowo aż tak źle nie jest ale moje gardło to porażka jakaś
od kaszlu wszystkie mięśnie mnie bolą normalnie mam zakwasy na brzuchu
szkoda, że nie produkują części zamiennych do ludzi to bym sobie gardło wymieniła i byłoby cacy ;-)
toż to masakra jakaś 

Jak zapytałam kobiety w sekretariacie szkoły w PL czy ma byc tłumaczony to ona tylko zapytała "A jak pani myśli"
nooo to ja myślę,że nie przetłumaczę.Cholercia jeszcze na przysięgłego mam wydawac? A co oni nauczycieli j.angielskiego nie mają w szkole.
pierdzielę,nie tłumaczę 

Bo szlag mnie trafi prędzej niż sama to rozkminię o co chodzi

Tam jest napisane,że obejmuje go już od września obowiązek przedszkolny (kiedyś chyba tego nie było,ja nie chodziłam do przedszkola tylko od razu do zerówki)
Radek w 2006 urodzony i ponoć to jest ten rok,który już musi jako 6-cio latek iść do szkoły ale jako 5-cio latek (tego września)musi odbyć przygotowanie przedszkolne by we wrześniu 2012 iść do zerówki w szkole
Namichtałam
Ale rozumiesz?

jak nie będzie mnie długo to znaczy ze mnie wykończyły