reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
szukałam,szperałam i jeszcze do konkretnej daty Lubiczanko nie doszłam,ale przypomniało mi się,że to było jak teściowa Cię nawiedziła,gdzieś w listopadzie :-D
i co konkretnie mówił?Opcjował który tydzień ?? no i wiesz na 80% płec i nie powiesz? O zgrozo :szok::-D

Ostatnia edycja:
szukałam,szperałam i jeszcze do konkretnej daty Lubiczanko nie doszłam,ale przypomniało mi się,że to było jak teściowa Cię nawiedziła,gdzieś w listopadzie :-D
i co konkretnie mówił?Opcjował który tydzień ?? no i wiesz na 80% płec i nie powiesz? O zgrozo :szok::-D
ale ze mnie zołza,nie?...No właśnie opcjował-wg niego to jakiś 24,25tc...a już poprzednio mi odjęli ponad tydzień:( No i sprawa wygląda tak,że testa robiłam jakoś w okolicach urodzin Daniela...a w ciążę nie zaszłam dzień wcześniej...a śmiech na sali-wg omg powinnam być już w 30tym tc:(((

Hej :-)Dzionek fajnie mija.Byliśmy na wizycie w szpitalu,wszystko jest oki.sprawdzali maluszkowi tętno,wyniki wporządku wyszły.:tak:.Usg mi nie robili,ale byłam prywatnie na połówkowym. Następna wizyta za 5tyg.Po drodze zajechalismy na plaże w Bettystown,i do kościólka.Super pogoda.Zaraz wychodzimy do pawilonu i spacerek.:tak:

Zołza straszna bo dalej nie powiedziałaś co w brzuszku siedzi Lubiczanko najdroższa,mam się obrazic? :evil::evil::rolleyes2:
Testowałaś jak teściowa była,na bank,przypominam sobie.A ile teściowa była u Was? Bo przyleciała 19 listopada :laugh2: i kurcze ciężko coś wyliczyc bo ty chyba ze względu na karmienie piersią nie miałaś @???

Lubiczanko,życzę Ci dziewczynki ale stawiam na chłopaka:-D
Ktoś jeszcze do obstawiania się przyłącza?:-D

ja rowniez obstawiam ze bedzie chlopak

Vikamcia daj znac jutro jak juz bedziesz po wizycie

Lubiczanko szkoda ze nie dali zadnego zdjecia ....mi cos sie kojarzy ze w listopadzie sie chwalilas ale kiedy dokladnie to nie pamietam

Gliwa super ze wsio ok,no mi dopiero jak bylam ostatnio to robili takie szybkie usg w szpitalu byl to 30 tc wiec teraz pewnie jak pojedziesz na kolejna wizyte to zrobia Ci usg,ja przez cala ciaze w szpitalu mialam 2 razy robione usg

Marta spacer z taka gromadka to nie lada wyczyn :-D

reklama
Anineczko-jak teściówka przylatywała to my już wiedzieliśmy...Daniel ma urodziny 12go...cholewa no...A @dostałam,bo już nie karmiłam-u mnie norma,że póki karmię to nie mam.Tak więc we wrześniu już nie karmiłam...Zawsze @regularna,ale kto tam ich wie...W każdym razie wiem,że 23go Wam zrobiłam suwaczka,2tygodnie wcześniej był test...no ciąża chyba jeszcze wczesniej,co?Przekonam się za 2tygodnie-a jeśli o %chodzi to zaczne się w sukienusie zaopatrywać:)))))))))))))))
No i jeszcze dodam,że na pierwszym usg tak mi powiedzieli,tzn,że jestem obecnie w tym wieku ciąży jaki jest na suwaczku...czyli co usg dziecko młodsze???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry