reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia,one się nie mieszczą,tzn.że butelka do dna podgrzewacza nie dostaje,ale tak to wchodzą,ale weź mi tumanowi wytłumacz jak ja mam to podgrzać bo może coś źle robię:zawstydzona/y:Nigdy w życiu nie miałam podgrzewacza:zawstydzona/y:To tam się wodę leje?:eek::-D:-DBoszsz...ja nie mam pojęcia o obsłudze takiej machiny:zawstydzona/y::-D
Napisz mi krok po kroku jak mam podgrzać mleczko:sorry:
A nawet jeśli nie pasują to daj spokój,taką fortunę za niego zapłaciłam:-D:-DPrzynajmniej będzie na słoiczki:tak:...A te jak się podgrzewa?:sorry::-D:-D:-D
Larcia nie,ja nie mam pretensji do P,to nie jego wina,ale do losu:confused2:
P już wizytę u GP przeniósł:tak:Baby check mam w poniedziałek,więc będzie na 7 tygodni:-DA jutro Radek popołudniu ma wizytę:tak:
Ze spokojną kąpielą też będzie problem bo mój młodszy chodzi sobie spać około północy:baffled:A wtedy to ja już na nos padam:sorry:Tylko szybki prysznic wchodzi w rachubę ale muszę Radka poprosić,żeby Matta chwilę polulał w leżaczku,żebym się kąpnąć zdążyła:sorry:

reklama
Tichonku ,tak wode sie leje...lejesz wode wkladasz butelke i wlaczasz do kontaktu..ale najpierw musisz zobaczyc czy jest dobrze ustawione...jak bedzie ustawione ze podgrzewanie w aucie a wtykniesz kabel do kontaktu to go spalisz i na odwrot....
a sloiczki to normalnie podgrzewasz..jak butelke,wkladasz i tyle,tez woda musi byc...
mozesz tez w tej miseczce podgrzewac,...ja jej chyba dwa razy uzywalam
Doszedl ci meil?

O tym przełączeniu z używania w domu na używanie w aucie to wiem,mam przełączone na dom:tak:A ile tej wody?Mam nalać zimnej i ustawić na 40st.,czyli na mleko?I wsadzić butelkę?:zawstydzona/y:I co,jak zgaśnie lampka to ma być gotowe?
Mail doszedł,ale na tym lapie nie mogę otworzyć plików w pdfie,muszę drugiego lapa zatrudnić:tak:Dziękuję:tak:
Mój Radek właśnie się mnie spytał kiedy urodzę następnego dzidziusia:eek::eek::eek:Za ile dni:baffled:OMG!:eek:

Ostatnia edycja:
Tichonku,no to wsadz najpierw butelke i wody wlej zobaczysz ile potzreba..a reszte to dokladnie tak,jak napislas...

Anineczko mam dowod na to ze Matt przebywal blisko Radka,...ale i Szymon tez:-D:-D:-)

Załączniki

• P4040429.jpg
    P4040429.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 93
Tichonek-no wielka szkoda,że sobie nie poswiętujecie wieczorkiem...ale co się odwlecze;)))I tak przyjemnego wieczorku Ci życze:)
Pauletta-no przykra sprawa z pieskiem,ale normalna kolej rzeczy:( Cieszę się z Wami,że wreszcie coś się ruszyło w sprawie Wiktorka-byle do przodu:)
Miłej nocki dla Was i do juterka:)

Tichonku szkoda bardzo ze akurat w rocznice ślubu,Twój mąż musiał jechać.Ale jeszcze sobie odbijecie napewno.
Pauletta zycze aby z synusiem sie wszystko ułożyło i żeby wszystko było w porządeczku.
Wieczorek fajnie spedziliśmy,była u Nas Aniaa83 z mężem i dziewczynkami.Troszke posiedzieli.:-):tak:Pogadaliśmy.:-)
Miłej Nocki.

hello po dlugiej nieobecnosci:-)
mowie od razu, ze nie zdolam Was nadrobic:zawstydzona/y: czas by sie znalazl ale jakos tak komp nie podreka wtedy stoi:eek:
WSZYSTKIM OBCHODZACYM ROCZNICE I JUBILATOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)
widze,ze Was tez pogoda nie rozpieszcza, juz mam dosc tego deszczu myslalam, ze przynajmniej w Pl teroche slonka bedzie a tu wielkie G buuuuuu
Kamcia przeslij troszke slonca :tak: dobrze ,ze udalo sie wam wyleciec, teraz tylko kozystac z urlopu:-)
Pauletta-szkoda suczki ale i tak dluuugo pozyla. Teraz juz wszystko bedzie lepiej skoro znasz diagnoze;-)
Tichonku,Julia-zrowka dla dzieciaczkow, oby ospa przeszla szybko
Lubicznko-jak tam samopoczucie? teraz to juz koncoweczka to i pewnie zmeczenie wieksze:confused:
AsienkoM- wiedzisz jeszcze pare dni i wkoncu odpoczynek w PL:-)a dzieciaczki tak maja, ze czasem przy nich wymiekamy:crazy:ja juz czasami przy Natanielu nie daje rady,jest wszedzie, nie moge go spuscic na sekunde z oka a jak prubuje nas wszystkich ustawiac po swojemu-szok :baffled:
tak pozatym to nam jakos czas leci-szybko:szok:ale niestety chlopcy tacy mamusiowi sie zrobili, ze nawet nie moge na chwilke wyskoczyc gdzies bo lament straszny, Wszedzie za mna chodza ale od jutra moj brat ma urlop, wiec moze bede miec wiecej czasu bo chlopcy za nim przepadaja i caly czas sie przy nim kreca jak tylko wraca z pracy.
Larcia- ejjejjej kolezanko mila o takich wiesciach z forum sie dowiaduje, ze dom kupujecie??gdzie, jak pisz mi tu szybko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: super, ze sie wreszcie na cos zdecydowaliscie:tak:
Natanielek juz sie stesknil za Amanda bo caly czas jak tylko gdzies jedziemy to pyta czy do Amandy, a jak mowie ze nie to taki smutny siedzi:-(
no nic zmykam i przepraszam jezeli cos waznego opuscilam:zawstydzona/y::sorry::sorry: postaram sie Was przynajmniej podczytywac ;-)
milej nocki

boszzz odzyskałam łączność ze swiatem :sorry::-D

ale z racji tego, ze... dziś nie zagrzeje tu miejsca :rolleyes2: poczytałam, podziekowałam i zycze Wam też Tichonku, Asieńko, Justysiu mnóstwa szczęscia , miłości razem do końca ;-) Coś mi się wydaje ,ze jeszcze ktoś dziś tez ma rocznicę... pamiętam ,ze bylo nas trochę w ten dzień:tak: tylko kto ?:eek:

A apropos zlotu to ja wiem czy tak znów fajnie bylo :eek::confused2:

dzołk :-D całkiem przyjemnie :-D:-D

lubiczanko łżesz :-p:-D:-D aa i ni ma za co

no to idę

aaa ospa- no cóż- ma być to będzie:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry