reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

oj tak zadwoolona jestem i to bardzo widac ze ma pojecie jak robic itd:tak: mi robila moje naturalne pazurki i fajnie wyszlo na pewno bede korzystala czesciej z jej uslug

Julia zdrowka dla synka

I po pieknej pogodzie:wściekła/y:

Milego dnia:-)
hej u nas jak dalej bez zmian :(goraczka jest no ale moze jutro bedzie lepiej:) czytalam twojego posta i wlasnie chcialam spytac czy moglabys podac numer do tej kosmetyczki moja kolezanka szuka dziweczyny ktora robi paznokcie:) dzieki dziewczyny za wsparcie i porady:) zmykam gotowac zupe moze maly cos zje a potem jade na zakupy po mundurki i ksiazki :) to wydatkow troche bedzie heheh musze pozalatwiac wszystko w lipcu bo w sierpniu do mamy lece uuuuuu nie moge sie doczekac :) urlop mam nadzieje ze sie uda sierpien goracy w hiszpani:)

reklama
Julia priv Ci wyslalam

Gastone anjlepszego dla Twoich ksiezniczek :-) Moja Natalia tez za miesiac bedzie swietowac urodzinki

Kamcia przeslij troche ciepelka w nasze strony :-D

Margaritawszytskiego najlepszego z okazji rocznicy

Lubiczanko jak tam samopoczucie?

Obiadek zrobiony,Lenka spi chyba trzeba wziasc sie za prasowanie ...

Ostatnia edycja:
Gastone,ale jakim cudem?:szok:Pamiętam jak nam obwieszczałaś,że nosisz bliźnięta pod serduszkiem a to już 11 miesięczne brzdące:szok:
Dla Twoich księżniczek wszystkiego najsłodszego,najbardziej kolorowego,dużo zdrówka i uśmiechu:-)

puchatek_duzy.jpg

Tichonek,Margaritta-dla Was i Waszych połówek-samych radosnych dni przepełnionych miłością,aby Wasze cele nadal były te same i obyście w zgodzie potrafili dążyć do ich realizacji:))))Buziaki od nas:*
Aaniu-wciąż za dobrze:/
Gastone-dla Twoich Księżniczek duuuużo powodów do radości i zdrówka:)
Gliwa-100lat dla Męża:)
Ale przez ten weekend jestem wypompowana(nie w sensie ,że on jest winowajcą,ale od czasu powrotu)-nic mi się nie chce-posprzątanie i ugotowanie to dla mnie wyczyn i o dziwo(nigdy tego nie lubiłam)śpię w ciągu dnia kiedy tylko mogę:0
Pazurki sobie w nóżkach oporządziłam(pamiętam jak Tichonek przed porodem tak zrobiła:))),więc mogę iść rodzić;)))

Witajcie!!!

asienka_r i Tichonek - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!! I oby ich jak najwięcej było, dużo miłości i wytrwałości!
Tichonek - ja poproszę ospę na wynos.... zanim mała pójdzie do przedszkola. Chyba tak się nie da....

Ja juz na szczęście dziś po pracy, teraz kawka i relax... obiad mam, to mogę sobie poczytać , popisać i bajki pooglądać.

Miłego dnia.

Tichonek, Asienka_r, Margaritta Wszystkiego najlepszego w Wasze rocznice.
Zuzia dzisiaj daje taki popis swoich mozliwosci, ze mam juz dosc, dobrze, ze P wrocil juz do domu to sie nia zaja a ja pije kawe.
Nie wiem po kim to takie wredne.

nic mi sie nie chce a mam tyle do roboty dom tylko w 1/3 posprzatany. Jeszcze w tym tygodniu musze wypelnic papiery do sociala, zapisac sie w Fas-ie, w piatek Zuzia ma szczepienie, potem we wtorek 12 lipca spotkanie w socialu, pakowanie i w srode wreszcie lece do Polski.

Dostalam tez forme na urlop z sociala ale nie wiem po co bo ja dopiero staram sie o zasilek
Mam nadzieje ze nie beda robic problemu z moimi wakacjami bo jade na 7 tygodni, a decyzje o zasilku tak beda podejmowac dopiero po 12 lipca i to troche potrwa, bo ja sama zrezygnowalam z pracy

Tichonek ja sama uwierzyc nie moge..Wczoraj ogladalam zdjecia moich malenstw jak wyszlam ze szpitala i jaki brzuchol mialam z nimi w ciazy a nie za miesiac juz roczek.To dla mnie wyjatkowy dzien bo moje wszystkie szczescia beda swietowac.Piec lat temu urodzil sie pierworodny a dokladnie 4 lata pozniej moje perelki.Ech,..Wspomnienia...A teraz dziewczyny po szafkach juz zaczynaja szperac,Zoska w chwili nieuwagi zzera moje buty:-D A Hanka wlazi gdzie popadnie.
Wczoraj bylam w mega szoku i dzieki bogu bylam w pokoju bo ona wlazla sobie na wozek,serce mi zamarlo :szok: Silaczka mala:-D A Zoska ma w D... chodzenie i wstawanie i ciagle tylko raczkuje ale wlizie wszedzie;-)

Lubiczanka czas na zmeczenie i sen bo to juz tuz tuz;-)

A ja mam mega stresa hihi bo jutro dentysta mnie czeka a ja dentysty sie boje bardziej niz ognia;-
(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry