reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi-jak mus to mus,co zrobić;)))
Ewelcia-a jak ja czekam;)))u nas też pogoda w kratkę-ciągle się czaję "już wychodzić czy jeszcze nie";)
AsieńkoM-uuuu-z tym mandatem-jak ja nie znoszę tak wydanych pieniędzy:((((

reklama
Hej babki:-)
Tichonku, Margaritto najlepszego dla Was i Waszych mężowskich na kolejne lata:-):-):-)
AsienkoM ale pech z tym mandatem:no:
kamciu dobrego odpoczynku

U nas lało całą noc i dlatego mój M miał dzisiaj na 10 do pracy:-), pospaliśmy troszkę dłużej i poświętowaliśmy:-p:rofl2:, wieczorem część dalsza:-D;-), bo dzisiaj nasza 3 rocznica ślubu. Prasowanie jeszcze mnie czeka, jakbym wstała normalnie to bym zrobiła zanim Ania by wstała a tak muszę z nią:baffled::sorry:, dobrze, że małą już do żelazka nie podchodzi

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Radek jeszcze śpi więc nie widziałam jeszcze jak tam dziś z jego wysypką:sorry:Noc przespał calusieńką bez stęknięcia więc na razie ok:tak:
Dzięki dziewczynki za taką reakcję na te wieści o ospie u młodego bo bałam się,że się wkurzycie a tu widzę wręcz większość chce by ich dzieci się zaraziły:-DTo czekam kto tam nasępny w kolejce:-D
Ewelcia no się nie mieszczą:eek:Może faktycznie są inne te butelki:confused:A taka malutka,do herbatki Ci się mieściła?I powiedz mi po co jest ta plastikowa wkładka do środka?No i dawaj maila bo siedzę w domu to mam czas na czytanie:tak:
GLIWA Wszystkiego naj,najlepszego z okazji kolejnej osiemnastki:-D

249040,xcitefun-happybirthday51.gif

A ja mam dziś czwartą rocznicę ślubu,o której ani ja ani P nie pamiętaliśmy:zawstydzona/y:Koleżanka z Polski mi eska z życzeniami przed chwilą przysłała to mi się dopiero przypomniało:zawstydzona/y:Ale wstyd:zawstydzona/y:Za dużo się ostatnio dzieje i mi ze łba wyleciało:sorry:

Tichonku Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ,duzo milosci !!!!!!

Hm Gliwa urodziny ma w listopadzie z tego co pamietam :)chyba ze mi cos sie pokielbasilo :-) Jej Maz ma teraz urodziny takz Gliwusku najlepszego dla M :-)

Tichonku Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ,duzo milosci !!!!!!

Hm Gliwa urodziny ma w listopadzie z tego co pamietam :)chyba ze mi cos sie pokielbasilo :-) Jej Maz ma teraz urodziny takz Gliwusku najlepszego dla M :-)

Tak mi właśnie coś nie pasowało, bo ona chyba młodsza niż ma na nk napisane, to teraz wiem dlaczego:-D:-D:-D

Tichonku ja bym tam nie chciała, żeby Ania zachorowała, bo się boję, że będzie się strasznie drapać, no ale jak zachoruje to będzie z głowy. Oby Radzio łagodnie przeszedł

Witam.
Kamcia korzystaj ,korzystaj z urlopu.:-)i ze słońca.
Tichonku ja dzis nie mam urodzinek,mój mężulek ma.Ale bardzo dziekuje.:-):tak:Z okazji rocznicy życze Wam Dużo Miłości.
Aniaa83 dziekuje za życzenia.:-)dla męża.
Margarita Wszystkiego Najlepszego,Dużo Szczęścia w rocznice.
Ja za niedlugo ide do sklepiku coś na obiadzik kupic.I coś dla męża kupić slodkiego.
Bo prezent juz główny dostał.:-)

Miłego Dzionka Dziewczyny.

Ostatnia edycja:
Tichonku, nie stresuj się!
Ja jestem zdania że lepiej jak dziecko przejdzie choroby "za młodu" i też mam nadzieję że Marcelito kręcił się koło Twego Radka :-p
Powiedz mi tylko jakie są pierwsze objawy zachorowania na ospę ;-) tak bym nie przegapiła, czy zbagatelizowała. (jeśli możesz napisz na pw, bo niestety nie jestem regularnie na tym wątku :zawstydzona/y:). A jak choróbsko przyjdzie to przynajmniej będę się miała kogo o rade zapytać :-D
Ja ospę miałam w 4 klasie podstawówki więc luuzik :happy:

Tichonku ja dzis nie mam urodzinek,mój mężulek ma.Ale bardzo dziekuje.:-):tak:Z okazji rocznicy życze Wam Dużo Miłości.
Ach,no tak bo Wy macie wspólne konto na NK:-DW takim razie te same życzonka dla Twojego M:tak::-)
Radek wstał bez gorączki,czuje sie bardzo dobrze,wykwitów ma więcej ale jak na razie strasznej masakry nie ma:-)Wie,że nie wolno sie drapać i co chwilkę do mnie przychodzi,mówi,że go gdzieś swędzi i muszę go delikatnie podrapać:-DW buzi ma,na podniebieniu jeden i mówi,że go tam boli ale je i pije normalnie:tak:
Obiad zrobiłam,poprałam,Matt śpi więc idę prasować:tak:
Dzięki dziewuszki za życzenia:tak:
Margaritta,
dla Ciebie i G samych szczęśliwych dni,dużo miłości,jak najmniej problemów:tak:
bmilosc982ue7hg.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry