reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku duzo zdrowka dla Radka wlasnie J mi mowil bo dzwonil do Twojego P
a co do krochmalu to ja robie tak 2 lyzki wsypuje do letniej wody mieszam a pozniej to wlewam do wanienki

My dzis pol dnia w ogrodzie i nawet sobie pogrillowalismy takze obiadek byl z glowy :-)
Czekam na kosmetyczke kolo 19 ma byc.

reklama
Aniaa83 udanego spotkania z kosmetyczką.:-);-).Napewno bedziesz zadowolona.Kosmetyczka Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:tak:
Lubiczanko piekny by był prezent racja,
ale zobaczymy czas pokaze kiedy maluszek bedzie chciał wyjśc na świat.

Ostatnia edycja:
witam wieczorowa pora u mnie Ospa na calego Justin nic nie je nie chce pic a goraczka taka ze juz nie wiem czym ja zbic ....bylam dzis u lekarza kazal kąpac codziennie w soda bread ale ja mam makę ziemniaczna....tyle ze jak ja mam go wsadzic do wanny jak on ma 38.9 temperature!!boże dziewczyny czym ja zbic ile ja moge mu podawc dawek na dobe juz dałam mu 4 od rana a noc najgorsza co robic:-(

julia chłodniejsza woda niż zwykle do kąpieli też zbija temperaturę,trzeba schładzac ciało,można też okłady na czoło,wietrz pokój jak młodego w nim nie ma,no i może czopek lepiej da radę niż syropek?

witam sie :-)
Tichonek - skad moglas wiedziec ze Radzio chory, ktore dziecko zlapie to przejdzie i tyle. Chyba lepiej teraz niz jak jest sie doroslym ;-)
lubiczanka- Tobie naprawde ciaza sluzy, super wygladasz i jeszcze biegalas za moja Asia:szok:
Margaritta, Asienka- robic z wami interesy to czyta przyjemnosc:tak::-D
My wczoraj bylismy na urodzinach i Asia znow sie wyszala, padla w aucie, dzis na szczescie usnela bez wiekszych problemow. Uciekam troche poprasowac i chinczyka robic na jutro:-p,

Witam moje kochane:)
Dziękuje za miłe słowa:) Więc lot sie opóznił ponieważ wykryli jakąś usterke. No i siedzieliśmy na lotnisku 8 godzin(dali nam wyjściówki żeby na chwile wyjsc na dwór z lotniska i do auta po cieplejsze rzeczy po pizgało). Dali nam tez voucher na 5 euro wow zeby cos zjeść itp. Więc zamiast o 17 wylecielismy o północy:/ Ale najwazniejsze że dolecieliśmy i miał nas kto odebrać, bo ludzie którzy byli z dziećmi i np mieli zamówione auta z wypożyczalni musieli czekać na lotnisku do rana aż otowrzą wypożyczalnie a to już lipa:/
Dziś sie troche poopalałam i kąpałam , połązilismy po mieście , zjedliśmy tradycyjne potrawy mniam. Teraz pije winko na tarasie a banda kąpie sie w podświetlonym basenie:) Słońce grzeje zero chmurki , 34 stopnie ale nie narzekam wkońcu mi nie jest zimno hihi Więc poodpoczywam za was wszystkie:)

Anieczka twoi chłopcy to potrafią sie ustawić jeśli chodzi o dziewczyny:)
Larcia fajnie że miałaś udany weekend z mężem i sto lat wam życze i dużo miłości. A gdzie ten dom kupujecie??
Zdrówka życze chorowitkom i jakby ktoś z rejonów Galway potrzebował pudru na ospe to śmiało Didi ma klucze od mojego domu wiec jakby co dajcie znać.

Buziaki

reklama
siemka
Tichonek ..czapeczek zapomniałam na zlot..no i oby ospa mineła łagodnie.. mam nadzieje że moje podłapały bo Radek u nas w domku ciagle buszował ..hihi

Kamcia..Tomek nakarmiony ..dostal natke pietruszki i bardzo zadowolony byl podrapalam go po dupci ale chyba niezadowolony byl bo mruczał na mnie..hiih..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry