reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry:)
Wiesieńko-dziękuję za komplement(choć i tak swoje zdanie na ten temat mam;))a,że brzuchata nie znaczy,że nie dogoni Asieńki:))))
Kamciu-najważniejsze,że dolecieliście:)
Julia-mam nadzieję,że szybko się uporacie-zarówno z gorączką jak i całą choroba:)
Didi-ale masz zadanie-i chyba przypadłaś Tomkowi do gustu;))))
Tichonek-jak to Margaritta neta nie ma?Dobrze,że chociaż telefonicznie jestescie w kontakcie:)
Uciekam...dziś znowu bez auta-jak sobie pomyślę o tym włażeniu pod górkę,to-brrrrrr;)Miłego dnia Wam

witam z rana ;-)chyba bedzie padało jak zwykle :) noc mineła strasznie zero spania goraczka dalej sie utrzymuje .....a najgorsze ze dostal opse nawet w buzi jesc nie chce pic tez nie ~!! mam nadzieje ze to szybko mnie chociaz ta zasrana goraczka.....spadam wiec i zycze miłego dnia:-)

Siemka

Julia..wspolczuje tej ospy le im dziecko starsze tym wiecej wysypuje.. moj siostrzeniec tez mial w buzi...ale jak juz goraczka spadnie nie bedzie zle...

Lubiczanko das rade bez autka..i pod ta gorke tez ... tak marudzisz tylko ..bo jak obaczylam twoje szybkie zwinne ruchy i nosznie Danielka rozumie to podskakiwanie z nim jak zobaczylam hihihi w szoku bylam szalona kobieto ale jak juz Dadzie na Twoich rekach zobaczylam ja wracalas z nia z basenu to no szacunek... hihihi

alew sie wcieklam, pisze do Was posta juz skonczyla wciskam wyslij wiadomosc a moj internet sie wylaczyl i po poscie. Wiec:

Witam babiniec.
Julia, Tichonek oby ospa szybko minela.
Wiesienka ten pchacz to faktycznie jak nowka i nie slizga sie na panelach:-), Zuzi bardzo sie spodobal, wczoraj tak usilinie sie nim bawila, ze az ulala na siebie i kanape:confused2:
Aniaa jak tam po wizycie kosmetyczki?? Zadowolona??

U nas pada, ale moze to i dobrze bo mam caly drugi pokoj zawalony. musze poprasowac, poukladac rzeczy, walizki wyjac zeby sie powietrzyly.

Pisalysmy ostatnio o mandatach i mowilam, ze moj P to ostatni 3 lata temu dostal i wykrakalam. Przyszedl manadat za zeszly tydzien. Na ograniczeniu 80 jechal 92km/h no i 80 euro w plecy.:angry:

Milego dzionka zycze.

Hejoo w ten deszczowy dzionek troszkę słoneczka przysyłam :-):-):-)
slonce.gif

Asienko uuu ale pech...80e nie wasze:baffled:
Lubiczanko ,moze lazenie pod gorke cos wskura?czekamy na 4D:-)
Julia mam nadzieje ze szybko minie goraczka-zdrowka zycze dla synka":)
Kamcia najwazniejsze ze dolecieliscie\
Didi ale masz branie:-D]
Moj Tekiel pewnie tez by Cie pokochal;-):-D

u nas pogoda w miare...jak slonko swieci to ciepelko,a jak slonko zajdzie to troszke chlodno....

lece brac sie za jakas robote

reklama
witam

anineczko-ja od samego poczatku zauwazylam, ze miedzy nimi cos "iskrzy":-D:-D:-D
Mat to taki slodki chlopczyk,:tak: Natalka caly czas wspomina jak to On sie z nia ladnie dzielil slodyczami.

tichonek-niech sie buciki dobrze nosza! No i zycze lagodnej ospy!
Jesli chodzi o kapiele w czasie ospy, to ja Natalke mylam tylko pod prysznicem, tak aby za bardzo nie namaczac tych krostek. A i na swedzenie kup mu zertek.

julia-zdrowka dla synka

kamcia-udanych wakacji!

milego dnia!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry