reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo mam dwie wiadomości dobrą i złą:sorry: zacznę od tej złej...
Dzisiaj została uśpiona moja suczka miała 15 lat wg weterynarza nie powinna żyć już od co najmniej dwóch ale jakoś je ukradła niestety starość ją pokonała :-(:-(:-(:-(
Druga wiadomość...mamy w końcu diagnozę :tak: została mi ona przekazana przez telefon papierem dotrze do mnie jutro ;-) a więc Wiktorek wg nich ma PDD-NOS jest to jedna z pięciu form zaburzeń spektrum autyzmu często też określana jako "atypowy autyzm". PDD-NOS - Wikipedia, the free encyclopedia . Pani psycholog powiedziała mi, że nie spełnił wszystkich kryteriów by postawić diagnozę autyzmu ale spektrum autyzmu już go bardziej określa. Jeszcze dokładnie nie wiem co to oznacza dla nas i dla przyszłości Wiktorka więcej będę wiedziała jutro jak pogadam z kim trzeba u Wiktorka w szkole ;-)
Widzę, że dziś rocznicowo także Tichonku, Asienko, Margaritto jak najwięcej wspólnych szczęśliwych lat z Waszymi małżonkami Wam życzę :-):-):-) HapAnnivRoses.gif

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jestem zła i smutna:-(
Mój P dziś musiał pojechać z drugim kumplem z pracy w trasę (zawsze pracuje tu,na miejscu:sorry:)do Irlandii Północnej,z dostawą w kilka miejsc i mówił mi,że wróci wieczorem,po 20-tej...A teraz dzwonił,że muszą zostać na noc bo mają tyle miejsc do obskoczenia,że dziś się nie wyrobią:-(Szlag by to trafił,nie dość,że nigdy się takie coś nie wydarzyło i akurat dziś,w naszą rocznicę musiało to jeszcze z jutrzejszego baby check nici bo P wróci dopiero popołudniu,po pracy a miał się zwolnić na godzinkę,żeby z nami jechać bo przeciaż nie pójdę z Radkiem takim pryszczatym:-(Nosz ku***,dziś do endokrynologa nie pojechałam,jutro znów lekarz odpada i jeszcze sama w nocy z dwójką dzieci,w tym jednym chorym:-(Zajefajną mam rocznicę:-(
Pauletta ta Twoja sunia to w Polsce była,tak?Współczuję,na pewno po tylu latach była jak członek rodziny.A co do Wiktorka to wreszcie się doczekałaś.Mam nadzieję,że to ułatwi Wam pewne sprawy:tak:

Ewelcia no się nie mieszczą:eek:Może faktycznie są inne te butelki:confused:A taka malutka,do herbatki Ci się mieściła?I powiedz mi po co jest ta plastikowa wkładka do środka?No i dawaj maila bo siedzę w domu to mam czas na czytanie:tak:
malej butelki nie mialam wiec nie wiem...plastikowa wkladka z przykrywka to...zgadnij:-p...jest to miseczka na zupke;-):-)...byla w komplecie....
kurde szkoda ze tak wyszlo z tym podgrzewaczem...ale na serio,ja podgrzewalam w nim mleko w TT tych dyzych":)

Margaritto,Tichonku,Asienko,Justysio zycze wam kolejnych wspanialych lat !!najpiekniejszych chwil i czego sobie tam zapragniecie:-p

Gastone jestem w szoku ze Twoje "malenstwa "maja juz 11 miechow:-):szok:

Gliwa wszystkiego naj dla \Twojego meza:)

Tichonku teraz doczytalam...przykro mi bardzo...sciskam cie mocno.....
zaraz ci meila wysle...wlasdnie sie laduje!!!

a zdjecia wysle moz ejutro,alebo wieczorem bo jeszcze z aparatu nie zrzucilam:sorry:

Wszystkim rocznicowym i urodzinowym osobkom WSZYSTKIEGO NAJ!

Pauletta
przykro mi z powodu pieska. Z kolei z Wiktorkiem uwazam, ze sa to super wiesci. Wkoncu diagnoza i to ta, ktora chcialas uslyszec! Teraz mozecie posuwac sie do przodu, robic kolejne kroki :-)

Tichonek
wspolczuje bardzo, ale Twoj maz nie mial wyjscia, wiec to nie jego wina. Coz zrobic. Przykro przykro, ale wez sie w garsc, dzieci pojda spac, to sobie troche odsapniesz, wez kapiel, wlacz jakis fajny film, wykorzystaj ten czas dla siebie. Lekarzami sie nie martw, wszystko mozna poukladac na nowo. A jak jutro wroci, to sobie nadrobicie stracony wieczor :-)

Uciekam, nie nadrabiam wszystkiego.

Ostatnia edycja:
tichonek tulam:-( a co do butelekTT to mi tez sie całe nie mieszczą ale wlewam więcej wody i grzeje mi butelki bez problemu,ja mam podgrzewacz aventa,także spróbuj a zobaczysz ze woda sie zagrzeje:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry