Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zacznę od tej złej...
została mi ona przekazana przez telefon papierem dotrze do mnie jutro ;-) a więc Wiktorek wg nich ma PDD-NOS jest to jedna z pięciu form zaburzeń spektrum autyzmu często też określana jako "atypowy autyzm". PDD-NOS - Wikipedia, the free encyclopedia . Pani psycholog powiedziała mi, że nie spełnił wszystkich kryteriów by postawić diagnozę autyzmu ale spektrum autyzmu już go bardziej określa. Jeszcze dokładnie nie wiem co to oznacza dla nas i dla przyszłości Wiktorka więcej będę wiedziała jutro jak pogadam z kim trzeba u Wiktorka w szkole ;-)

Ale jestem zła i smutna:-(
)do Irlandii Północnej,z dostawą w kilka miejsc i mówił mi,że wróci wieczorem,po 20-tej...A teraz dzwonił,że muszą zostać na noc bo mają tyle miejsc do obskoczenia,że dziś się nie wyrobią:-(Szlag by to trafił,nie dość,że nigdy się takie coś nie wydarzyło i akurat dziś,w naszą rocznicę musiało to jeszcze z jutrzejszego baby check nici bo P wróci dopiero popołudniu,po pracy a miał się zwolnić na godzinkę,żeby z nami jechać bo przeciaż nie pójdę z Radkiem takim pryszczatym:-(Nosz ku***,dziś do endokrynologa nie pojechałam,jutro znów lekarz odpada i jeszcze sama w nocy z dwójką dzieci,w tym jednym chorym:-(Zajefajną mam rocznicę:-(
malej butelki nie mialam wiec nie wiem...plastikowa wkladka z przykrywka to...zgadnijEwelcia no się nie mieszcząMoże faktycznie są inne te butelki
A taka malutka,do herbatki Ci się mieściła?I powiedz mi po co jest ta plastikowa wkładka do środka?No i dawaj maila bo siedzę w domu to mam czas na czytanie
![]()
...jest to miseczka na zupke;-):-)...byla w komplecie....