reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta - to rzeczywiście bardzo przykre, ale przynajmniej wiedzieliście, że sunia juz jest stara, chora i to dla niej było najlepsze wyjście.
Nasza poprzednia sunia miała dopiero 8 latek i niestety dostała stanu zapalnego macicy, trafiła na stół, ale po operacji się już nie wybudziła... otworzyła tylko na moment oczka, tak jakby chciała się z nami ostatni raz zobaczyć, westchnęła głęboko... i tak się z nami pożegnała. Pierwszy raz wtedy widziałam mojego byłego męża jak płakał, nie mówiąc o córce.

reklama
marcysia jak to nie mamy pogody, pogoda tu cudna, ostatnie dni byly upalne i wciaz bardzo cieplo, tylko dzis juz troche popadalo. A zesmy nawet w zoo byli w Dublinie w niedziele :-) Spontan, bo jechalismy na farme, a bedac na M6 postanowilismy zajechac az do Dublina hehe bo fajnie sie jechalo. A dom to narazie tak niesmialo tzn M napalony, jak zawsze, wszedzie i we wszystkim, a ja z dystansem. Ale zaczynam w to wierzyc :-) Dom tam gdzie nie chce, bo w tuam, ale na samym poczatku, wiec wjezdzac nie musze do centrum, wiesz jak nie lubie tego miasta (nie obrazajac nikogo), bede i tak tylko w Galway i Amandzie nie bede zmieniala szkoly, bede ja wozic, trudno. No, ale tylko tam mozemy sobie pozwolic na dom, bo tanio, a po paru latach chyba zaczniemy sie budowac i wtedy bedzie to blizej miasta i bedzie to moj wymarzony dom. Narazie zadowole sie tamtym, od czegos trzeba zaczac, a wazne ze bedzie MOJE i nikt mnie nie bedzie obczajal czy skosilam trawe czy nie hehe. Moze jak wrocisz, to juz bedziemy na nowym :-) Ale to narazie niesmialo, narazie nie ciesze sie, bo jak nie wyjdzie, to sie rozczaruje. Ale napewno w tym roku, to na bank. Dosc mam splacania kredytow za czyjes domy, wole splacac swoje. Twoj J wrocil?Bo jakas cisza?

Ostatnia edycja:
Paulettasuper ze znasz diagnoze!Wiesz na czym stoisz:-)
A co do pieska,przykre...Ja mialam sunie 11 lat.Trzeba bylo ja uspic.Miala guza muzgu.Raz byla operowana i sie udalo,ale po dwoch latach sie odnowil. Smutne..Bardzo to przezylam.

Larciafajnie ze kupujecie dom:-)

Tichonek ja pare dni temu uslyszalam poraz wtory:Mamusiu ,bardzo chce dzidziusia.A ja na to: synus ,masz dwa dzidziusie.Syn na to:chce wiecej...OMG

wisienka - idąc tą drogą.... dopiero co moja starsza córka była taka malutka, jak teraz Alinka (3latka), a dziś ma 21 lat. Kiedy to minęło???? Ale dobrze, że to dzieci się starzeją, a my wciąż piękni i młodzi!!!!

No,wreszcie popadały moje robale:-pZ Radkiem to nie problem bo on sam zasypia ale Matt potrafi powalczyć,oj potrafi:sorry:Padł pół godziny temu..Ja właśnie z P pogadałam i też zmykam bo wiadomo,że nigdy nie wiadomo jaka noc mnie czeka:sorry::-D
wiesienko najlepszego dla Asi:tak:

dzien dobry z rana :-)u nas pobudka codziennie o 5 rano...moja druga połowa do pracy na 6.00 Gorączka trooche spadła do 37,c wiec juz jest lepiej pod tym wzgledem:tak:tylko tyle ze jesc nie moze bo w buzi ma chrosty ,,,,,,masakra strasznie go wysypalo:wściekła/y:zmykam zycze wam miłego słonecznego dnia
1.gif

Dzień dobry
Margaritta-ale Ty mnie znasz no;))))Mordzio-odzywaj się:))))
Tichonek-mam nadzieję,że nocka minęła spokojnie:)
Marcysiu-ja z tych krótkodystansowców-jak się przeciąga to się denerwuję...no i niestety ostatnimi czasy"bez kija nie podchodz":(Trzymam kciuki za poprawę pogody(u nas tez),i oby chłopcy dali Ci wreszcie odetchnąć:)))
Larcia-zazdroszczę...My też myśleliśmy o kupnie domku...tylko kto tu nam da kredyt????
Julia-wreszcie dobre wieści z frontu-super:)
Uciekam-umieram z głodu:(((Miłego dnia!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry