reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Od rana mam dobry humor:-D:-D:-D, no ale jak się świętowało z mężem wczoraj to tak jest:-p:laugh2::rolleyes2::rolleyes2:. Poza tym energia mnie rozpiera:rofl2:, posprzątałam, poprasowałam, zupa się gotuje, pranie schnie
Wiesienko buziak dla Asi:-)
Tichonku odbijcie sobie podwójnie, na ile się oczywiście da

Miłego dzionka

reklama
Witam

Gastone powodzenia u dentysty

Tichonek to pozno Mateuszek chodzi Ci spac,moja o 22 to juz smacznie spi.A co do wczorajszego dnia to sobie odbijecie napewno.

Asienko wybacz przeoczylam Cie rowniez zycze Tobie i Twojemu M wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Lubiczanko to super ze tak dobrze sie czujesz,tylko sie cieszyc :-)

Wiesienko buziak dla uroczej Asienki :-)

Ewelcia co tam u Ciebie?

Pauletta przykro mi z powodu pieska.....Dobrze ze znasz juz diagnoze.

Codziennie patrze online czy paszport jest juz gotowy i dzis status: Passport is printed.:-)takze mam nadzieje ze w poniedzialek bedzie do odebrania.J od poniedzialku ma urlop 3 tyg moze polecimy do kraju o ile bedzie paszport bo mamy kilka spraw do zalatwienia chrzest,dentyste no i z przyjemniejszych wesele

Ostatnia edycja:
Aaniu-trzymam kciuki:)Uda się uda:)))No nie dobrze-bo chciałabym żeby coś się ruszyło...a mam wrażenie,że mi się ciąża"cofa";/
Gastone-jestem z Tobą-bądz dzielna:)
Asieńko-grrrrr...super,że tak sobie poświętowaliście:)

Hej
Wisienko sto latek dla twojej córci.
Asienko duzo miłosci i wytrwałości.:-)w Rocznice Ślubu.
Aniaa83 o to super bede trzymała kciuki kochana,aby Wam sie udało z tym paszportem.:-);-)
Ja właśnie kończe sniadanko,pranie wstawiłam.Kurcze niewiem czy to padac nie bedzie.Niebo coś sie zachmurzyło.
Miłego Dzionka

Ostatnia edycja:
Bry:-)
U nas nocka ok:tak:Radek w ogóle wyjątkowo spokojnie ospę przechodzi:-)Kropek ciąg dalszy,codzień więcej ale gorączki brak:-)Ma super humor,chodzi,śpiewa,do Mateuszka zagaduje,na nic się nie skarży,tylko czasem każe się podrapać:-D
Za to wygląda na to,że i dzisiejsza Radka wizyta u GP nie wypali bo P z kumplem mieli dziś od 7 rano ruszać w trasę,żeby zdążyć a okazało sie,że mają kapcia,zadzwonili po pomoc ale do 10:30 jeszcze nikogo do auta nie było:crazy:Więc zanim teraz rozwiozą wszystko to raczej wieczór go zastanie:wściekła/y:
Gastone,spokojnej wizyty i oby nie bolało

A tu tak na poprawę humoru:

:-D:-D
Lubiczanko,się nic nie cofa,nie bój żaby...Czekamy na nowe babyboomowe bobo:tak:
Anineczko dotarły koszulki i bodziaki forumowe?

hejoo!
Ania super z tym paszportem;-)
a u mnie nic ciekawego....zla jestem bo szybciochem pranko sciagalam bo zaczelo padac:baffled:
dziekuje ze pytasz:-)
aaa no i czekam na ospe...mam nadzieje ze Szym zalapal ja od Radka:-D:-D:-D
Tichonku ja chyba na rekach cie pozniej bede nosic za taki pieknz prezent...o Anineczce nie wspomne:-D:-D;-)
Gastone i jka tam? zyjesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry